Iste yiyerek zayiflacan canimStresten eriyip gideceğim
Öyle olur vaytım
Zayıf olduğun için karın iyice içe çöküyor benim de öyle oluyor
Ona yapacak bişey yok
Hamiş menüsü için gayet iyi bence
Şahana sarması bile adedi güzel olmuş
Karbonu yükledik yarına azaltırız mı heee
Spor neden yok acaba
Ausss napiyim ben gercekten akil.ver bana napiyimhande alıntıdan okudum sigara mevzusunu ... ne münasebet ...
karşısında içmiyorsun ya ... hadi bende bilirim o zıkkımı içeni görünce zor bırakılır .
Balkondasın . ayrıca orası seninde yaşam alanın .
tabii ki de çıkıp balkona içeceksin .
ama daha önce yazdıklarından belli idi .. normal bir kadın değil kesinlikle .
Ve onunla yaşadıkça senin psikolojinde anormalleşiyor
Çok kötü haberim var
Annem geliyormuş yakın zamandane zaman gelecek ki ayyyyy napıcam yahu en az 1 ay kalır evde neler beler yapar yemezsem küser yılda 1 kere gelyorum zaten diye diye
Yaşama orada hande.. gerçekten durmaOldum miu daha olacagimmi kaldi
Iste yiyerek zayiflacan canim
Saka bi yana iyi olacak hersey hic endise etme
Çocuklar uyusun yapacağım
Çok kötü haberim var
Annem geliyormuş yakın zamandane zaman gelecek ki ayyyyy napıcam yahu en az 1 ay kalır evde neler beler yapar yemezsem küser yılda 1 kere gelyorum zaten diye diye
Canım sen yap ben biraz geç yaparım
Sen listeye anan gidince gir simdi arti marti gelirsin olmaz.....Çok kötü haberim var
Çocuklar uyusun yapacağım
Rabbim yardımcın olsunKuzum iyi sukur
Kv kafayi yedi.Muhtemelen evden gidicem artik ben baba evine.Yok aklim almiyor artik.Ben sigara icen bi insanim.Kendi 3 haftadir birakti ve kimseye sigara icirmiyor.Kocasinada soylemis esim olacak malda ayni uymus buna.Ya ben 2 gun evdeyim gercekten ben anormalmiyim bu kadar tepki vermekte.Zaten evde icilmez balkonda icilir onada diyi hayir kesinlikle sen ic senin arkandan bende icerim baban gelincede hesabini verirsin.Nolur soyle ben napiyim artik gucum kalmadi
Ausss napiyim ben gercekten akil.ver bana napiyim
Ausss napiyim ben gercekten akil.ver bana napiyim
Çok kötü haberim var
Esek hafif kalmis auscanımm benim büyüğünüz olarak yazıyorum valla alınmaca yok ... burda eşeklik eşinde ... anne hooop diyebilecek ... bu illa anaya babaya saygısılık olarak neden algılanır ki ?
anne bak handeye böyle baskı yapamazsın ... böyle konuşamazsın ..diyebilmeli ...
nefes alamıyorum de artık eşine ... seni seviyorum ama bu şekilde olmuyor ... böyle bir dünya yok de ... bilmiyorum tanımıyorum ki eşini .. ne halin varsa gör mü der ? bir hal çare mi arar ? ama ipleri eline almış kadın ... hepinizi oynatmak istiyor ..müsade etme .
çok üzülüyorum inan okuyunca çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?