Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hamiş menüsü için gayet iyi bence

Şahana sarması bile adedi güzel olmuş

Karbonu yükledik yarına azaltırız mı heee

Spor neden yok acaba

yan gel yat var :) ama yarın olacak ... evet bugün karbon için idealdi ... lahanada ne zamandır istiyordum valla

Ausss napiyim ben gercekten akil.ver bana napiyim

Çok kötü haberim var

Annem geliyormuş yakın zamanda ne zaman gelecek ki ayyyyy napıcam yahu en az 1 ay kalır evde neler beler yapar yemezsem küser yılda 1 kere gelyorum zaten diye diye

Zamanlamaya bakkk müthiş napcannn ne pohh yiyecennn

Çok kötü haberim var

Annem geliyormuş yakın zamanda ne zaman gelecek ki ayyyyy napıcam yahu en az 1 ay kalır evde neler beler yapar yemezsem küser yılda 1 kere gelyorum zaten diye diye

o kadar fena ise gidince gir listeye diyeceğim de , o zamanda o gidine kadar 65 olursun

Çok kötü haberim var

Sen listeye anan gidince gir simdi arti marti gelirsin olmaz.....

Rabbim yardımcın olsun

Sen hiç rest çekip gittin mi kuzum ailenin yanına...
Hani eğer gidip donduysen pek etkili olmayabilir...
Ama ilk olacaksa çok güçlü olduğunu kararlı olduğunu gostermen lazım.

canımm benim büyüğünüz olarak yazıyorum valla alınmaca yok ... burda eşeklik eşinde ... anne hooop diyebilecek ... bu illa anaya babaya saygısızlık olarak neden algılanır ki ?

anne bak handeye böyle baskı yapamazsın ... böyle konuşamazsın ..diyebilmeli ...

nefes alamıyorum de artık eşine ... seni seviyorum ama bu şekilde olmuyor ... böyle bir dünya yok de ... bilmiyorum tanımıyorum ki eşini .. ne halin varsa gör mü der ? bir hal çare mi arar ? ama ipleri eline almış kadın ... hepinizi oynatmak istiyor ..müsade etme .
çok üzülüyorum inan okuyunca çok

Esek hafif kalmis aus
Dedim bu nedir dedim benim yasam alanima karismak ne demek dedim.Eve geldiginde konusuyosun ve bu sacmaliga son veriyosun dedim.Egerki cozum bulamiyosan yaza kadar beklemiyorum dedim.Daha ne diyim.Dun gece yastigi yorgani yerlere carptim.Malami bagladin sen dedim tas olsa catlar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…