Yok pasifff
Ama pasif degilim gibi davranmaya calisiyir
Ama anne babanin yaninda itim diyemiyor
Egerki bu evden gidersem atese verip.gidicem yoksa icim sogumayacak
Anarşik ada karşı çıkmadı ve katıldıbu fikre katiliyorummm
Ben begendim bakis acisi guzel keske dedirtecek tutku var müziklerde bileBen de beğendim filmi müzikleri..
Rahatsız edici gelmedi bana o sahnelerde
Şuan kaç kilosun?
Listeye alırım benim şuan twk derdim hala diyetine karar vermemiş olman.. ve ataklar.. ama o atakları da heralde yapmazsın listede olunca he?
Ebru Şallı mi o görüntü için en alttaki kaburgasini aldirmisti daha zayıf görünmek için. Emin değilim ama bir ünlü yaptırmıştıStresten eriyip gideceğim
Öyle olur vaytım
Zayıf olduğun için karın iyice içe çöküyor benim de öyle oluyor
Ona yapacak bişey yok
Anarşik ada karşı çıkmadı ve katıldı
Anarşik ada karşı çıkmadı ve katıldı
kovalar anarsikkova kovayı çekereski anarşiklerden kim kaldı der eşim benim için ... bi de eski kumarbazlardan ay tövbeler ola yahu .... çakal carlosluktan nerelere
Oyyyy çok geçmiş olsun da.. yedin mi kuzu?
Tamam dikkatli devam ederimharika menü vaytım afiyet olsun
ekmek tb ekmek mi fitcim?
spor göremedim??? spor???? hani spor????
kuru fasulye yeme gününde yemişsin pazartesi ve sonrası şişkinlik yapacak karbonlu yiyecekler yasak!
yakamoz cıs cosunu biliyorum özelden yazdın
akşamına da keşkek! şişirecek seni. sporu ihmal etmiyorsun.. ve yarından itibaren kuş kadar hafif karbonsuz menüler bekliyorum.. ciddiyim cuma üzülmek istemiyorum. kızarım.
listedeyken üzgünüm ama cıs cos yeme lüksü yok..
bir dondurma için listedeki arkadaşların 6 ay beklediğini bilirim..
lütfen sorululuk.
akşamı daha doyurucu tut fatma.. 2 yumurta en azından.. sonra gece atakları geçiriyorsun..
spor????
oh bugün olmuş menü balım afiyet olsun
çok beğendim gayet iyi.. köfte kızartma ise kötü ama.. fırında köfte ise 4-5 tane yiyebilirsin aklıfa olsun
tekrar yorumlayacağım.. hatırlatacağım daha doğrusu..
büşra 2 gün üst üste karbona gömülmeni anlayamıyorum.. kilo vermek istiyorsak karbona böyle gömülemeyiz.. hele ki liste varken..o yediklerin eriyecek kuzu.. ben anlamam.. artıyım miu eksi çok az miu lafları duymak istemiyorum.
yarın sabah kilonu bana yazmayı unutma
canom akşam öğününde karbon olmamasına sevindim.. sabahta da sadece patatesi gereksiz buldum ne gereği vardı ki... ama eksi getirir mi sana ? evet getirir..
spor?
afiyet olsun pınarım karbon ihriyacımızı da en güzelinden karşıladık.. sporsuz geçmesin gün tamamdır
ha ri ka
nevo senin menüleri okurken çoook keyif alıyorum.. sporumuz neden az?
kuzu kahvaltı ekmeğine 1 dilim yapalım mı? bak akşam da mercimek çorba varmış zati.. gerisi güzel..
iradene de sağlık
Ben memleketteyim. Annemin yanındayım. Yazamıyorum takip edemiyorum miu haberin olsun.
TamammmmYok cnm listeye girersem kaçamak olmuyor , bugün aus ilede konuştum
çok az zamanım kaldı cnm Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs bu 5 ayda elim mahkum canım; )
Acıkmadım çay kahve su dayıyorumgeçmişi hoplaya zıplaya okudum ....Nare83 da kilo alıp girenler kervanına geçmiş
banu yeme atağı geçirmesin , düzenli diyet yapsın en kötü haftasında 500 gr verir ... ama kaçamak yapmayacak ... 1-1.5 ta verir ....
ecemavi canooom sana videolar yollanmış , ben açamadım
Whiteblacklife sporunu gördüm canom
@eflalim canımmmm seninde düşman çatlatma gününü ağzım kulaklarımda okudum
Jelesec az yeeeee .... görüyorum ... o otelden o restauranta gezip duruyon fellik fellik
@MiuLego daha da acıkmadıysan :)) menün güzeldi
Yaptırıyorlar evet çakılım aynenEbru Şallı mi o görüntü için en alttaki kaburgasini aldirmisti daha zayıf görünmek için. Emin değilim ama bir ünlü yaptırmıştı
Yerim senihha inan bunu yaZa çağını biliyordum
Hahahhahahhaaha hamişsin de duruldun accukkova kovayı çekereski anarşiklerden kim kaldı der eşim benim için ... bi de eski kumarbazlardan ay tövbeler ola yahu .... çakal carlosluktan nerelere
Kuzum otur düşünYok yemedim.. ama çok feci motivasyonum düştü canım hiçbişey yapmak istemiyo buraya bile gelemiyorum. Sürekli yemek istiyorum. Sağım solum önüm arkam cıs dolu.. evdekileri bitirtmeye çalışırken yarın yılbaşı diye yenilerini yaptı annem gıcık kadın yaa işi gücü bana darbe.. zaten nefsimle savaşıyorum bi bunalım moduna düşmüşüm bide cıslarla dürtüyo kadın beni yaa
ÖrdeğimmmmmBen memleketteyim. Annemin yanındayım. Yazamıyorum takip edemiyorum miu haberin olsun.
kuzucum hayirdir bir sıkıntı yoktur insaAllahBen memleketteyim. Annemin yanındayım. Yazamıyorum takip edemiyorum miu haberin olsun.
Durum fena anneeli deyince daha farklı oluyor yemekler deÇok kötü haberim var
Annem geliyormuş yakın zamandane zaman gelecek ki ayyyyy napıcam yahu en az 1 ay kalır evde neler beler yapar yemezsem küser yılda 1 kere gelyorum zaten diye diye
aaa hiç duymamıştım böyle birşeyi, çömelip kalkmak mı???Surekli comelik kalkmalisin laktoz öyle gidiyor vücuttan etkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?