Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok pasifff
Ama pasif degilim gibi davranmaya calisiyir
Ama anne babanin yaninda itim diyemiyor
Egerki bu evden gidersem atese verip.gidicem yoksa icim sogumayacak

Pasifse konuş atlamasin ortaya, sen coz bu işi. Söyle anası yakinirsa o seninle hande arasında desin. Biz ilk evlendigimizde konuştuk birbirimizin annesi hakkında yorum yapmama kararı aldık. Eğer annesiyle bi sıkıntım olursa bunu eşime yansitmak yerine annesiyle konuşarak cozuyorum

Şuan kaç kilosun?

Listeye alırım benim şuan twk derdim hala diyetine karar vermemiş olman.. ve ataklar.. ama o atakları da heralde yapmazsın listede olunca he?

Yok cnm listeye girersem kaçamak olmuyor , bugün aus ilede konuştum
çok az zamanım kaldı cnm Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs bu 5 ayda elim mahkum canım; )

geçmişi hoplaya zıplaya okudum .... Nare83 da kilo alıp girenler kervanına geçmiş

banu yeme atağı geçirmesin , düzenli diyet yapsın en kötü haftasında 500 gr verir ... ama kaçamak yapmayacak ... 1-1.5 ta verir ....

ecemavi canooom sana videolar yollanmış , ben açamadım

Whiteblacklife sporunu gördüm canom

@eflalim canımmmm seninde düşman çatlatma gününü ağzım kulaklarımda okudum

Jelesec az yeeeee .... görüyorum ... o otelden o restauranta gezip duruyon fellik fellik

@MiuLego daha da acıkmadıysan :)) menün güzeldi

Stresten eriyip gideceğim

Öyle olur vaytım

Zayıf olduğun için karın iyice içe çöküyor benim de öyle oluyor
Ona yapacak bişey yok
Ebru Şallı mi o görüntü için en alttaki kaburgasini aldirmisti daha zayıf görünmek için. Emin değilim ama bir ünlü yaptırmıştı

Oyyyy çok geçmiş olsun da.. yedin mi kuzu?

Yok yemedim.. ama çok feci motivasyonum düştü canım hiçbişey yapmak istemiyo buraya bile gelemiyorum. Sürekli yemek istiyorum. Sağım solum önüm arkam cıs dolu.. evdekileri bitirtmeye çalışırken yarın yılbaşı diye yenilerini yaptı annem gıcık kadın yaa işi gücü bana darbe.. zaten nefsimle savaşıyorum bi bunalım moduna düşmüşüm bide cıslarla dürtüyo kadın beni yaa

Tamam dikkatli devam ederim

Yok cnm listeye girersem kaçamak olmuyor , bugün aus ilede konuştum
çok az zamanım kaldı cnm Ocak Şubat Mart Nisan Mayıs bu 5 ayda elim mahkum canım; )
Tamammmm
Acıkmadım çay kahve su dayıyorum
Ebru Şallı mi o görüntü için en alttaki kaburgasini aldirmisti daha zayıf görünmek için. Emin değilim ama bir ünlü yaptırmıştı
Yaptırıyorlar evet çakılım aynen
hha inan bunu yaZa çağını biliyordum
Yerim seni
kova kovayı çeker eski anarşiklerden kim kaldı der eşim benim için ... bi de eski kumarbazlardan ay tövbeler ola yahu .... çakal carlosluktan nerelere
Hahahhahahhaaha hamişsin de duruldun accuk
Kuzum otur düşün
Cidden diyorum bak
Otur ye. Bunu düşün yani yediğini. Ne olacak? Ne hissedeceksin? Şimdiye dek yedik ne oldu?
Yiyip yiyip kilo alıp mutlu olacaksaaaaaannnn

Ye.

Ama olmayacaksın.
Ben memleketteyim. Annemin yanındayım. Yazamıyorum takip edemiyorum miu haberin olsun.
Ördeğimmmmm
İyi misin peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…