İvitDurum fena anneeli deyince daha farklı oluyor yemekler de
girme girme listeye bize birak listeyi o iş benle masumdaAnnem 15-20 güne gelir diyor ablam @Ausencia ne diyosun
Bende acip acmama arsindayim ya igdeyle.miunun videolari gibiysegeçmişi hoplaya zıplaya okudum .... @masumm da kilo alıp girenler kervanına geçmiş
banu yeme atağı geçirmesin , düzenli diyet yapsın en kötü haftasında 500 gr verir ... ama kaçamak yapmayacak ... 1-1.5 ta verir ....
ecemavi canooom sana videolar yollanmış , ben açamadım
@Whiteblacklife sporunu gördüm canom
@eflalim canımmmm seninde düşman çatlatma gününü ağzım kulaklarımda okudum
@Jelesecaz yeeeee .... görüyorum ... o otelden o restauranta gezip duruyon fellik fellik
@MiuLego daha da acıkmadıysan :)) menün güzeldi
Oldugun yer iyi orda kalkova kovayı çekereski anarşiklerden kim kaldı der eşim benim için ... bi de eski kumarbazlardan ay tövbeler ola yahu .... çakal carlosluktan nerelere
Listede dominant olacaz diyosunjzgirme girme listeye bize birak listeyi o iş benle masumda
Ayrı olmadiginiz sürece işin zor ev üstüne ev olmuyor çünkü hep sorun olacak. Yeri geliyor kendi annelerimizle bile kavga ediyoruz. Ya pişkin olacaksin sallamayacaksin desin dursun diyeceksin ya da gücün dogrultusunda ayrı evi dusuneceksiniz. Işın zorAusss napiyim ben gercekten akil.ver bana napiyim
Ne varmış bizim videolarımızdaBende acip acmama arsindayim ya igdeyle.miunun videolari gibiyse
Acma sen acma ne olur ne olmaz
Oldugun yer iyi orda kal
kilo nasıl verilir herkes görecekListede dominant olacaz diyosunjz
kilo nasıl verilir herkes görecek
Helllooooooooooo yellow shoesssshellooooooooooooo sugars
Hav ar yu flowers
Bencede riske girmeye gerek yok bide çok lezzetli olur şimdi nasıl dayanacaksinGirme listeye
Bazende boyle takilyorum
Bencede riske girmeye gerek yok bide çok lezzetli olur şimdi nasıl dayanacaksin
Eh ışte idare eder captainHelllooooooooooo yellow shoessss
Hav ar yu tudey
Söylemem kim oldu birinciEh ışte idare eder captainnasilsiniz ne var ne yok minnosum havadis var mi hangi takim burinci oldu dun
Canım allah kurtarsın bir an önce, kaynanayla yaşamak gerçekten sorun, iyi bile olsa kişi bir evde iki kadın olunca olmuyor, seninki de rahatsızmıdır nedir, ne diyeyim bir an önce kurtul o evden..Miu yeminle katil olucam artik.esim olacak mal gelsin gotur beni anneme diycem daha da yeter artik.Ruh hastasininda otesinde bir durum bu.Fino kopegi gibi etti ya bizi adii.
Ne varmış bizim videolarımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?