- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Tamam bitanem sizin haberiniz yok tabi ben gecmisi hep okuyom yazmasam da.sadece bi kac gun okuyamadim ama dalicam gece cikmiycam bütün havadisleri ogrencem sozzzzz ballı lokumumSöylemem kim oldu birinci
Geleydin bi bakaydın ya
Esin kolay a kaçıyor olabilir mi bana bulasmasinlar huzurumu kacirmasinlar modunda olabilir mi annesine karşı. annesi ile konuşup rahatini bozmamak içinMasummm ya ellibesbin kere konustum.Adam buyulenmus gibi ben anlamiyorum cidden.
evet biliyorum çok da güzel bi hedefim var ama zorlanıyorum sanırım.. düzenimi oturtamadım diye mi oluyo yaa keşke evde kalabilseydimKuzum otur düşün
Cidden diyorum bak
Otur ye. Bunu düşün yani yediğini. Ne olacak? Ne hissedeceksin? Şimdiye dek yedik ne oldu?
Yiyip yiyip kilo alıp mutlu olacaksaaaaaannnn
Ye.
Ama olmayacaksın.
Biraz özel olacak ama neden evleri ayırmıyorsunuz? 8 yıl çok fazla.. benim eşimin annesi iyidir , biz ev bulana kadar 5 ay beraber kaldık aramız bozuluyordu az daha, 8 yıl olsa kanlı bıçaklı olurduk, o beş Aydan sonra bile 1 sene sürdü eskisi gibi iyi olmamız...1 yildi kuzum 1 yil
8 sene oldu
Bittim ben gercekten.Hande git artik neye bekliyosun diyorum.Bende malum gercekten
girme girme listeye bize birak listeyi o iş benle masumda
Bende acip acmama arsindayim ya igdeyle.miunun videolari gibiyse
Acma sen acma ne olur ne olmaz
Oldugun yer iyi orda kal
Özlemişim seni de enerjini de fıstık kokomTamam bitanem sizin haberiniz yok tabi ben gecmisi hep okuyom yazmasam da.sadece bi kac gun okuyamadim ama dalicam gece cikmiycam bütün havadisleri ogrencem sozzzzz ballı lokumum
Balım acele etmeevet biliyorum çok da güzel bi hedefim var ama zorlanıyorum sanırım.. düzenimi oturtamadım diye mi oluyo yaa keşke evde kalabilseydim
Aslında gider sanki he :)3 haftada olup olacağın 52 ...1 haftada rötarlı gelse ...mezun eder miyik seni
la bu kadar verebiliyordun da bana niye vermedin hiççççççç
Hamd olsun şükürler olsun ececim
Seni yiyeceyiiiiimmmm
Ay biz 15gun kaldik kovulduk kiz kovulduk nerdeyse diken ustunde esyali ev bulup ciktik ev kurana kadarBiraz özel olacak ama neden evleri ayırmıyorsunuz? 8 yıl çok fazla.. benim eşimin annesi iyidir , biz ev bulana kadar 5 ay beraber kaldık aramız bozuluyordu az daha, 8 yıl olsa kanlı bıçaklı olurduk, o beş Aydan sonra bile 1 sene sürdü eskisi gibi iyi olmamız...
Aslında gider sanki he :)
Ay gider miiiii
Gider bence de
Of çok zor çoook
Bende cok özledim kusum,ama senin cok ozledigini sanmıyorum ne bi profilime geldin,ne bi ozledim seni seviyorum dedin,ne de nevosuma yazdigin gibi siirler gazeller yazdin hey yavrum heyÖzlemişim seni de enerjini de fıstık kokom
Balım acele etme
Hemen çokça kilo vereyim dersine düşme
Spora zaman ayır
Az da olsa istediklerinde tadımlık ye
Abartmadan ama
Üzme kendini
Kiz 66.9kiloyum ben minnak değilim midene oturmayayim sonra
Ay biz 15gun kaldik kovulduk kiz kovulduk nerdeyse diken ustunde esyali ev bulup ciktik ev kurana kadar
acele de sayılmaz aslında çok ütopik rakamlarla da sıkmak istemiyorum kendimi.. 72 kiloyum ortalama eşimin gelmesine de 12 hafta var sen gelene kadar 60a düşücem dedim.. bayaa da iddialı konuştum dönünce eski halime döncem göreceksin vs vs ama iki günde niye dibe düştüm malım neyim yaaÖzlemişim seni de enerjini de fıstık kokom
Balım acele etme
Hemen çokça kilo vereyim dersine düşme
Spora zaman ayır
Az da olsa istediklerinde tadımlık ye
Abartmadan ama
Üzme kendini
Ablacimmmmmm meleginin adını ne koyacaksiniz? :)))
Oturan sen ol mideme eritirim seni de
Kiz 66.9kiloyum ben minnak değilim midene oturmayayim sonra
Ay biz 15gun kaldik kovulduk kiz kovulduk nerdeyse diken ustunde esyali ev bulup ciktik ev kurana kadar
Dimi amaaaa o zevki tadayımvalla gir bence ada giriyor listeyeortalamayı birinin yükseltmesi gerek
Bekle senBende cok özledim kusum,ama senin cok ozledigini sanmıyorum ne bi profilime geldin,ne bi ozledim seni seviyorum dedin,ne de nevosuma yazdigin gibi siirler gazeller yazdin hey yavrum heyben sana akrostis hazirliyom ama bekle
Hadi canim inşallah ptesi den itibaren bende geliyorum
Canım daha belli bir şey yok. Yazın bir sınav vardı onunla ilgili..ama bende merak ettimmmm
Hoşgeldin yavrummm döndün artık maşallah hedeflere yogunlas sincabim
Ben de 19 ocakta konsere gitcem ozaman kadar 80 olmak istiyorum 7kilo verilir mi ki
Hayat sana güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?