Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Söylemem kim oldu birinci

Geleydin bi bakaydın ya
Tamam bitanem sizin haberiniz yok tabi ben gecmisi hep okuyom yazmasam da.sadece bi kac gun okuyamadim ama dalicam gece cikmiycam bütün havadisleri ogrencem sozzzzz ballı lokumum

Kuzum otur düşün
Cidden diyorum bak
Otur ye. Bunu düşün yani yediğini. Ne olacak? Ne hissedeceksin? Şimdiye dek yedik ne oldu?
Yiyip yiyip kilo alıp mutlu olacaksaaaaaannnn

Ye.

Ama olmayacaksın.
evet biliyorum çok da güzel bi hedefim var ama zorlanıyorum sanırım.. düzenimi oturtamadım diye mi oluyo yaa keşke evde kalabilseydim

1 yildi kuzum 1 yil
8 sene oldu
Bittim ben gercekten.Hande git artik neye bekliyosun diyorum.Bende malum gercekten
Biraz özel olacak ama neden evleri ayırmıyorsunuz? 8 yıl çok fazla.. benim eşimin annesi iyidir , biz ev bulana kadar 5 ay beraber kaldık aramız bozuluyordu az daha, 8 yıl olsa kanlı bıçaklı olurduk, o beş Aydan sonra bile 1 sene sürdü eskisi gibi iyi olmamız...

Annem 15-20 güne gelir diyor ablam Ausencia ne diyosun

3 haftada olup olacağın 52 ... 1 haftada rötarlı gelse ...mezun eder miyik seni
girme girme listeye bize birak listeyi o iş benle masumda

la bu kadar verebiliyordun da bana niye vermedin hiççççççç

Bende acip acmama arsindayim ya igdeyle.miunun videolari gibiyse
Acma sen acma ne olur ne olmaz

Oldugun yer iyi orda kal

Hamd olsun şükürler olsun ececim

Tamam bitanem sizin haberiniz yok tabi ben gecmisi hep okuyom yazmasam da.sadece bi kac gun okuyamadim ama dalicam gece cikmiycam bütün havadisleri ogrencem sozzzzz ballı lokumum
Özlemişim seni de enerjini de fıstık kokom
evet biliyorum çok da güzel bi hedefim var ama zorlanıyorum sanırım.. düzenimi oturtamadım diye mi oluyo yaa keşke evde kalabilseydim
Balım acele etme
Hemen çokça kilo vereyim dersine düşme
Spora zaman ayır
Az da olsa istediklerinde tadımlık ye
Abartmadan ama
Üzme kendini

3 haftada olup olacağın 52 ... 1 haftada rötarlı gelse ...mezun eder miyik seni

la bu kadar verebiliyordun da bana niye vermedin hiççççççç

Hamd olsun şükürler olsun ececim
Aslında gider sanki he :)

Ay gider miiiii

Gider bence de

Of çok zor çoook

Seni yiyeceyiiiiimmmm

Kiz 66.9kiloyum ben minnak değilim midene oturmayayim sonra

Ay biz 15gun kaldik kovulduk kiz kovulduk nerdeyse diken ustunde esyali ev bulup ciktik ev kurana kadar

Balım acele etme
Spora zaman ayır
Abartmadan ama
Üzme kendini
Bende cok özledim kusum,ama senin cok ozledigini sanmıyorum ne bi profilime geldin,ne bi ozledim seni seviyorum dedin,ne de nevosuma yazdigin gibi siirler gazeller yazdin hey yavrum heyben sana akrostis hazirliyom ama bekle

Balım acele etme
Spora zaman ayır
Abartmadan ama
Üzme kendini
acele de sayılmaz aslında çok ütopik rakamlarla da sıkmak istemiyorum kendimi.. 72 kiloyum ortalama eşimin gelmesine de 12 hafta var sen gelene kadar 60a düşücem dedim.. bayaa da iddialı konuştum dönünce eski halime döncem göreceksin vs vs ama iki günde niye dibe düştüm malım neyim yaa sen beni bi sopala en iyisi

Kiz 66.9kiloyum ben minnak değilim midene oturmayayim sonra

Ay biz 15gun kaldik kovulduk kiz kovulduk nerdeyse diken ustunde esyali ev bulup ciktik ev kurana kadar
Oturan sen ol mideme eritirim seni de
valla gir bence ada giriyor listeye ortalamayı birinin yükseltmesi gerek
Dimi amaaaa o zevki tadayım
Bende cok özledim kusum,ama senin cok ozledigini sanmıyorum ne bi profilime geldin,ne bi ozledim seni seviyorum dedin,ne de nevosuma yazdigin gibi siirler gazeller yazdin hey yavrum heyben sana akrostis hazirliyom ama bekle
Bekle sen

Hadi canim inşallah ptesi den itibaren bende geliyorum

Masum ben yeni yıla ayran asi ile gireceğim. Düşün halimi

ama bende merak ettimmmm
Canım daha belli bir şey yok. Yazın bir sınav vardı onunla ilgili..
Hoşgeldin yavrummm döndün artık maşallah hedeflere yogunlas sincabim

Yoğunlaştım yoğunlaştım hemde tam gaz

Ben de 19 ocakta konsere gitcem ozaman kadar 80 olmak istiyorum 7kilo verilir mi ki

Verilir neden olmasın. Tarihler aynı bende 58 leri görmek istiyorum. 4.4 kg. Biraz fazla ama çoğu ödem gider belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…