Yaaa aynı kilodayiz demek hamilelik sen nelere kadirsingramı gramına aynı imiş bu hafta kilomuz
Evet bagirsaktaki laktozun rahat atılmasını sağlıyor sancini azaltiyor ben de laktoz alerjisi var bazen sancidan ölüyorum o kadar kötü geciyor sonra da karnim bozuluyorAaa
aaa hiç duymamıştım böyle birşeyi, çömelip kalkmak mı???
vücudum alıştı senin dönemde çıraklık vardı.. şimdi ustalık dönemi3 haftada olup olacağın 52 ...1 haftada rötarlı gelse ...mezun eder miyik seni
la bu kadar verebiliyordun da bana niye vermedin hiççççççç
Hamd olsun şükürler olsun ececim
Pasifse konuş atlamasin ortaya, sen coz bu işi. Söyle anası yakinirsa o seninle hande arasında desin. Biz ilk evlendigimizde konuştuk birbirimizin annesi hakkında yorum yapmama kararı aldık. Eğer annesiyle bi sıkıntım olursa bunu eşime yansitmak yerine annesiyle konuşarak cozuyorum
Ablacimmmmmm meleginin adını ne koyacaksiniz? :)))
Yaaa aynı kilodayiz demek hamilelik sen nelere kadirsin
vücudum alıştı senin dönemde çıraklık vardı.. şimdi ustalık dönemi
Severimmmm oy
Kızlar ev bir sessiz. Ogluşumda gerçekten hastaymış. Ne bir zıplama ne bir şey öylece yatıyorlar.
Amaaa liste show yapacak desenehem ada , heeem banu
Bu hafta aebeni yenecem vermeliyimbilmem hala düşünüyoruz cocom
düşün haftaya benden zayıf oluyorsun
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt beeeeeeeeeeeeeeee...dağılınnnnnnnnnnnnnn len
Aynen ya. Allah şifa versin tum hastalaraoyyy kuzucuk ...hasta olduklarında o koltuktan o koltuğa kıvrılıyor ya .... insan tüm seslerini gürültülerini yaramazlıklarını arıyor
Gülnihal i de bi gözden gecirin emibilmem hala düşünüyoruz cocom
düşün haftaya benden zayıf oluyorsun
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt beeeeeeeeeeeeeeee...dağılınnnnnnnnnnnnnn len
Şöyle diyeyim 25 kilo taşı bakalım fazladan hiç birakmadan ne kadar dayanirsin senin o bacakların yıllardı taşıyor o fazlalığı demi ben bugün 9500gr kızımı taşıdım kucagimda 10 dk lessie yaparken bi ara kollar uyustu o yükü aadan sırtından hep bedenin ağır gelecek sanaZaman sıkıntım vardı bu hafta bitti yılsonu malum fenaydi sabahta yatılı misafirim gidecek engel kalmayacak. Sanırım spor için biraz itilmem gerekiyor o hafta ne güzeldi kendimi de iyi hissediyordum yeniden yapacagim. Bi de vucudumu bu hafta tasiyamadim sanki o kadar ağır geldi ki sanki sirtimda taş tasidim size de olur mu oyle
Anlastik 19 ocak a kadar hedef belli ben hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?