- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aynen bende de var laktoz alerjisi, dün kahveyi normal sütle yaptım ölüyorum bugün.. birazdan Leslie yapicam sonuna da çömelme kalkma hareketi ekleyeceğim umarım işe yarar, çok teşekkürler!!Evet bagirsaktaki laktozun rahat atılmasını sağlıyor sancini azaltiyor ben de laktoz alerjisi var bazen sancidan ölüyorum o kadar kötü geciyor sonra da karnim bozuluyor
Suan tlc deki kadını seyrettikce gerçekten bahane üretiyoruz. Kadının bahaneleri okadar kotuydu ki insanın gülesi geliyor benim bahaneler de komik geldi şimdi bana. Bahanesiz yaşam hazırımŞöyle diyeyim 25 kilo taşı bakalım fazladan hiç birakmadan ne kadar dayanirsin senin o bacakların yıllardı taşıyor o fazlalığı demi ben bugün 9500gr kızımı taşıdım kucagimda 10 dk lessie yaparken bi ara kollar uyustu o yükü aadan sırtından hep bedenin ağır gelecek sana
Yeni geldik eve oglumu yedirdim yatirdim yine huysuz uyku saati de gecti orada.ama degisik yuzler gormek.iyi geldi.cocuga bi kendine geldi sanki. cok saglam uyumadi simdi de ha uyandi uyanacak.yormus beni sipa oturunca anladim
Bi de 2.cocugu dusumeye baslarsin diyolar.Sonra da ben
Anlastik 19 ocak a kadar hedef belli ben hazırım
HaklısınBi de 2.cocugu dusumeye baslarsin diyolar.Sonra da ben
Ben geçen haftalarda Pers günü 2 büyük bardak ayran içtim sabaha kadar wc deydim tüm bagirsaklarim boşaldı çok fena bişey bebekken anne sütü icmemisim o derece doktor zorlamayin demişAynen bende de var laktoz alerjisi, dün kahveyi normal sütle yaptım ölüyorum bugün.. birazdan Leslie yapicam sonuna da çömelme kalkma hareketi ekleyeceğim umarım işe yarar, çok teşekkürler!!
Anam yendim de yendim.seni diyor hic demiyor sende.beni yendiydin diye ne yani ne olmus ben bir kere o iki kere yendiyse
Insallah canim hemde bu hafta isim cok kolay 71.100 olmam gerekiyor
Ben de 87.2 yim 17 ocakta hedef tamam diyeyimTamam ben bu cuma 62.4 kg dim hedef 4.4 kg. 17. Ocak tartılırım.
Canim , bide kelebek gelse liste nasıl olurhem ada , heeem banu
Miuya yazik etmeyin eylemeyin aciyinCanim , bide kelebek gelse liste nasıl olur
Ben yoğurt ve peynirden etkilenmiyorum, sadece süt içince oluyor, bir de süt laktozsuz da olsa astım yapıyor o yüzden günde max yarım su bardağı kadar laktozsuz süt içiyorum kahveyle beraber,bebekken de 5 ay emmişim sadece ondan mı ki acaba hiç düşünmemiştim bunu..Ben geçen haftalarda Pers günü 2 büyük bardak ayran içtim sabaha kadar wc deydim tüm bagirsaklarim boşaldı çok fena bişey bebekken anne sütü icmemisim o derece doktor zorlamayin demiş
Hahay tirstim demiyorda ama bugun daha cumartesi dur havlu atmak icin erken. Ya acıdım işte bırakayım bu hafta ece alsın
Ausum eceyle tek değiliz daktırımlada üçlü yarıştayız
Valla bravo şahane olmuş@CocoChanelmademoiselle
Canımın içi misin
Onca siteme üşenmez misin
Canımın içi bilmez misin
Olmazsan olmaz hep gelir kalbime girer misin
CIvıl cıvıl neşesiyle gelmiş
Halini hatrını demeden dellenmiş
Ağzını yediğim içlenmiş
Nasıl tatlı bi minnak bilmezmiş
En bi sevimli haliyle gelmiş
La ağzını burnunu yidiğim hoşgelmiş
Madem kıskanır edersin
Anlamadın mı sensiz hederim
Dünü bugünü yok sen benimsin
En bi kıymetli narinsin
Minnak bi aşk böcüğüsün
Orda biyerlwr oku da yazma
İlla bizi unut aman gelip laflama
Sen zayıfladım diye havalara girme
Ellerim üstünde bunu unutma
Lakin seni sevmeme engel olma
Lafta değil kalpten severim amma
En çok da seni severim anla
Şairane ruhuma dur diyemiyorum
Haziran o zaman kalk hemen 3 mil lessie yap yarın yap ertesi gün yap diyetin sporun bayramı yılbaşı si olmaz dogum günü olmaz yıldönümü olmaz ben bu düşünceyle verdim kiloyu neler sinandim bir kere vazgecmedim şuan yeminle söylüyorum bunu karnından gelen sesi duysan aklın çıkar gur gur otuyor peki umrumdami hayır bacaklarim titriyor spor yapmaktan peki umrumdami hayır acaba hala lessie yapabilir miyim diye düşünüyorumSuan tlc deki kadını seyrettikce gerçekten bahane üretiyoruz. Kadının bahaneleri okadar kotuydu ki insanın gülesi geliyor benim bahaneler de komik geldi şimdi bana. Bahanesiz yaşam hazırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?