Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ecem benim hedef 65 bacıyın hedef 6 lı rakamlar bizim yarış bunları görene kadan devam inşallah dimi daktırım kelebekolacam
Senin hedefin ne bacım ?

Allahim inanamiyorum ben hayatimda boyle tatlı guzel bi akrostis okumadim usenmemis cocosu icin akrostis yazmis kurban olurum seni verene bal misin kaymak misin beeecansin sen caaaaaaaannnnn bunu kopyaladim hep sakliycamm seni yerim yerim kalbime katarim tesekkur ederimmm lokumummmm oooyyy opmelere doyamam gariiiii yuregimden vurdun beni

Olabilir doktor yoğurdu azar azar yememe izin veriyor ayran beni bitiriyor resmen yogurtla idare edebiliyorum ama ayran 30 dakika sonra wc deyim sancı ile peyniri az yiyorum sütü hayatimdan cikardim

Güne göre güzel menü sabah agır lakin günün sonrası toparlanmış

Ay kızlar şu an çok mutlu oldum.Geldiğimde soylemistim benim eskisehire tayinim cikti ve ortaokul ogretmeniyim.Kv ye 1 saat uzaklikla.cocuga haftaici gelir ben bakarim haftaaonu giderim diyo.Iyidir cocugun da uzerine titrer buyuk bi sorun yasamadik simdiye kadar ama yine de yorgun argin.gelip rahatca uzanamamak belkinkafama gore yemek yapamamak fln dusunduruyodu beni.Daha önce gormus gibiydim ama emin degildim az once gordum tayin oldugum okulun icinde anasinifi varmis.Zaten normalde 3 yasinda anaokul kaydini yapiyolar.Az ders de istemeyi dusunuyorum.Idare de anlayisliysa oglumu yanima goturup cikinca alip gelebilirim uzun yillar bakima muhtac kalmazzzz

Suan misafir var çay servisi yapiyom sabah gitsinler basliyorum yatılı misafirde e kötü olan uykum geldi ama onlar uyumadigi için ayakta direniyorum

Valla bravo şahane olmuş
Adı çok uzundu ama yine başardım demi
Sen anla işte nasıl seviliyorsun
Şahane otesi olmus cicegaamm ben böyle guzel bir sey okumadim @MiuLego mium seni hayatim boyunca birakmam ölümüne kankayiz haaaa sen nereye ben oraya ona gore
Oy yerim tamamm

ahahhah ayyy öldüm gülmekten işten fırsata kaçtık yılbaşı keyfi tamam tamam söz yeni yılda az yemek az gezme

Yada az ders alirsan ya pazartesi yada cumayi bosaltirsan kv sadece 4 gun kalir sizde ...

Ayyyyy harikaaa nasıl da rahatlamıştır için

Çok sevindim berna

aus kimlerle uğraşmış bi görsün demi
Ben buraya ilk geldigimde bi ara kelebege bu aus gercekmi yoksa birkackisi varda bizi mi kekliyorlar sen konustun mu resmini gordun mu falan dediydim
Hatta bir ara erkek olabilecegi bile geldi aklima yani cunku bir kadinin sinirleri daha kolay yipraniyor erkekler daha relax
Duymasin

Gözün aydın hocam hakkınızda hayırlısı olsun

Adı çok uzundu ama yine başardım demi

Sen anla işte nasıl seviliyorsun

Oy yerim tamamm
O yüce sevgini gördüm bundan sonra hiiiiicccc trip atmam ben miuma atarsam biyerlerim kirilsin

Ben seni yerim yaaaaaa dur bidaha opcem kalbini yedigimSENI COK SEVIYORUUUUUMMMMM

yok artık

Ausencia auuuus auuuuusssss bak hele ne diyor ece auuuuus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…