O yüce sevgini gördüm bundan sonra hiiiiicccc trip atmam ben miumaatarsam biyerlerim kirilsin
Ben seni yerim yaaaaaa dur bidaha opcem kalbini yedigimSENI COK SEVIYORUUUUUMMMMM
Anaaa ciddimisinBen buraya ilk geldigimde bi ara kelebege bu aus gercekmi yoksa birkackisi varda bizi mi kekliyorlar sen konustun mu resmini gordun mu falan dediydim
Hatta bir ara erkek olabilecegi bile geldi aklima yani cunku bir kadinin sinirleri daha kolay yipraniyor erkekler daha relax
Duymasin
HahahaBen buraya ilk geldigimde bi ara kelebege bu aus gercekmi yoksa birkackisi varda bizi mi kekliyorlar sen konustun mu resmini gordun mu falan dediydim
Hatta bir ara erkek olabilecegi bile geldi aklima yani cunku bir kadinin sinirleri daha kolay yipraniyor erkekler daha relax
Duymasin
Aaaa resmen sevgi içinde boğuluyorum şuan
Gel o zaman
Canım zaten kafamda olan o 21 saat üstü istememek.Hatta burda kalsaydim 15 saat aliyodum ve 2 gunum bostu.O okulu idareyi bilmiyorum az ders verip yayabilir.Ogretmen eksik cok al diyebilir zorlayamaz ama bu sefer de 21 saati 5 gune yayabilir.Bi de esimin bransta acik yok nerdeyse o da belki maas karsiligi girecek burada ek gelir iyi ek ders kurs ozel ders..oyle bi durum olursa fazla derse girmem gerekebilir.ya da en olmadi 3 yas arayla 2.cocugu yaparim 1 sene oturur evde ikisine bakarimYada az ders alirsan ya pazartesi yada cumayi bosaltirsan kv sadece 4 gun kalir sizde ...
Valla ben de sevindim :)Ayyyyy harikaaa nasıl da rahatlamıştır için
Çok sevindim berna
66.9-59=7.9Yooo niye olsun zamanında bende 58 le mezun olmuştum benim için fazlaydı biraz ama sırf 5 li rakam görmek adına ..
O vakit hedefine kaç kilo var ?
Ay bide duymasin dedik tellal cikardi resmen
Ocak sonu en erken diyor anam
Bi de sonra belki de daha erken diyor
Bence şubat başı gelir o
5 hafta eder bu da
Ben de 5 haftaya 50 olurum la
Dimi kaptanımAusencia
Canim , bide kelebek gelse liste nasıl olur
. Ya acıdım işte bırakayım bu hafta ece alsın
Ausum eceyle tek değiliz daktırımlada üçlü yarıştayız
kaptanlarin eli yureklerinde biliyorum caktirmiyorlar bu moddalar
aus kimlerle uğraşmış bi görsün demi
ahahhah ayyy öldüm gülmekten işten fırsata kaçtık yılbaşı keyfi tamam tamam söz yeni yılda az yemek az gezme
Ben buraya ilk geldigimde bi ara kelebege bu aus gercekmi yoksa birkackisi varda bizi mi kekliyorlar sen konustun mu resmini gordun mu falan dediydim
Duymasin
Ay bunu zamanında püsküüte bende sormuştum maaş alıyonmu diyeHahahabenim babamda para aliyormu demisti anca parayla katlanılır gelmis babama... tek tek ilgileniyor demiştim
Başarmak mı kız delimisin ben bir ay düşünsem yapamam gerçekten çok çok çok iyiAdı çok uzundu ama yine başardım demi
Sen anla işte nasıl seviliyorsun
Oy yerim tamamm
Oy askomAaaa resmen sevgi içinde boğuluyorum şuan
Gel o zaman
Hislerimin tercümanıMeğer beni hiç sevmemiş
İlgi alaka gorsestermis
Unuturmus silermis
Lessie baciyla buluşur White dusunmezmis
En çok seni seviyorum deyip yalan söylermiş
Görmezden gelip uzermis
Onlarla aşk yaşar kiskananlari dusunmezmis
Ooooooo bu da efsane vaytimMeğer beni hiç sevmemiş
İlgi alaka gorsestermis
Unuturmus silermis
Görmezden gelip uzermis
Teşekkür ederimGözün aydın hocam hakkınızda hayırlısı olsun
Anaaa ciddimisin
Aus amazon
Hahahabenim babamda para aliyormu demisti anca parayla katlanılır gelmis babama... tek tek ilgileniyor demiştim
Hey Allahım bir tane de değiller ki yaMeğer beni hiç sevmemiş
İlgi alaka gorsestermis
Unuturmus silermis
Görmezden gelip uzermis
Demi abla hep başkasına sap sup bize gelince yarabbi şükürHislerimin tercümanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?