Sen de mi gı adaşım sana günlük doz sevgi veriyom benHislerimin tercümanı
Gelecek bu ayin sonundaçook çektimmm çook , bu kadınlar dört bir yandan sarmıştı beni ... menapozu ...reglisi ..ovulasyonu ...şişi ..ödemiii
firdevs babaya hürmetler
İstemem istemem istemem artikHey Allahım bir tane de değiller ki ya
La şiirini sevdiğim hahahahahahah
Sana da cuma yazam mı akrostiş
Kıskanmanı bile severim seninminnak sultanım
Ya ne demessin gördü galpleri bizi unuttu zati bana günlük öpücükte yollamıyo artıkDemi abla hep başkasına sap sup bize gelince yarabbi şükür
İstemem istemem istemem artik
Kelebek beni cagirdi gel abla gel bir kaptan var cok ozverili cok ilgileniyor hemde herkesle.tek tek dedi bi geldim o vakitler simdi sebebini hatirlamadigim bir durumdan kucuk bir gerginlik bir sopa cikardi anam dedim ne dusuneydim yani
Ben daha oncede yaristim ama.sor bakayim kac kilo vermisim onlarinda uzerinde hakki var yemeyeyim haklarini ama 7takimda aus ta benim icin özel
Kim demişYa ne demessin gördü galpleri bizi unuttu zati bana günlük öpücükte yollamıyo artık
Gelecek bu ayin sonunda
Bak hele yaaaaaAaa bunun gözü kör olmuş len cocoyla aşk yaşıyı .. nerde dilçıkaran similey
Nö ölökösö vör yö66.9-59=7.9
Ay bide duymasin dedik tellal cikardi resmen
Ayyy sağol yakamozumBaşarmak mı kız delimisin ben bir ay düşünsem yapamam gerçekten çok çok çok iyi
Harikasın yürüyüş de tamam@MiuLego 120 dk yürüyüş yer yer normal tempoda yer yer hızlı tempoda.
Bir de ikramlar vardı kuzende akşam. Az önce geldim. Pastaları yemedim ama baktım ayıp olacak biraz fıstık yedim. O kadar hazırlanmış.
Kelebek beni cagirdi gel abla gel bir kaptan var cok ozverili cok ilgileniyor hemde herkesle.tek tek dedi bi geldim o vakitler simdi sebebini hatirlamadigim bir durumdan kucuk bir gerginlik bir sopa cikardi anam dedim ne dusuneydim yani
Ben daha oncede yaristim ama.sor bakayim kac kilo vermisim onlarinda uzerinde hakki var yemeyeyim haklarini ama 7takimda aus ta benim icin özel
Allah canını almaya beni çarmıha gereceklerEn cok beni seviyo ışte ennnn cooookkk beniiiiiii nihahahaaaaaaaaaahatta ozelden yazdi en cok seni seviyom dediiiiiiii
Inan dedim bide benim.icin utopik bir kiloda vermis ama kaybolmamis kalanlarla ugrasiyor hatiralar işteAnaaa ciddimisin
Aus amazon
hem firdevs gelecek
hem listeyöresel mamalar .. spor yok
Yok listede olursam yemem sporumuda yaparim biliyorsun bi kere beni bi uyarmistin
hem firdevs gelecek
hem listeyöresel mamalar .. spor yok
Gız ay yol almam da asıl anlıcaz ayolIyi geceler kızlar. Kaynanam didiki sen niye bişey yemiyon falan bende diyetteyim dedim. Ne diyeti diye sordu bende bi grubum var akıllara zarar dedimeşim patavassisida kadınlar kulubumu ne var orda takılıyor değişik değişik sporlar yapıyor diye döküldü. Aman diyim miu gelir melirse evde yokuz de alma şunu
Yok listede olursam yemem sporumuda yaparim biliyorsun bi kere beni bi uyarmistinbabam buradayken diyetimi yapmistim.. aynen oyle olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?