Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyyyyyyyyyyyy ne eğlenceli olur heeeeeeeeee.... gelin kaynana yarışırsınız @MiuLego bunu bi değerlendir

Yok listede olursam yemem sporumuda yaparim biliyorsun bi kere beni bi uyarmistin babam buradayken diyetimi yapmistim.. aynen oyle olacak canim

he azıcık uyarmıştım dadlu dadlu ...

Konyalı canım hoşgeldin takımımıza yazmıştım daha önce ama etiketleyemediğim için gözden kaçmış

Hadi inşallah canim

Şu nö ölökösü kelimesini duydugum anda değnek eniştenin araba park edişi direk gözümde canlanıyo

Sağol canım. Ilk defa tayinim ciktigi icin sevindim heyecanlandım. Esimin durumu da 19 ocakta belli olacak

Oglum uyandi yanindayim simdi.o uyuyacak da spor yapacam da uyicam da..

her şey gönlüne göre rast gitsin canım ... şşimdilik öyle olmuş şükür ..kreş vs...

kime dellenmiştim acaba bi kere betüle fena kızmıştım onu hatırlıyorum .... ahh ahhh @Betulina

sana da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Hani herkesten ictima.aldiydin tamam kalacaz sartlar kabulümüz diye daha dogrusu senin adina ahu aldiydi ictimayi

Ben kimseye demem bir kardeslerim bir de kardesimden dolayi annem yani oda.anlamaz.zati
Burasi özel alan mumkunse beni taniyan kimse gelmesin kelebek haric tabi

ooooooooooooooooooo en fena güne denk gelmişsin

tamam miuşum aklımda karbon yasak 2 gün üst üste yarın yazarım özelden kzuzucum birazdan spora başlicam oğlanı yatırim

Ya bende bi kaynana var torun tombalak sahibi oldu hala hinlik peşinde yani ondan dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…