- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Bak hele yaaaaa
Anarşik aeben
Takımı isyana sürüklüyorsun tatlı dilinle şuan
Nö ölökösö vör yö
Ayyy sağol yakamozum
Harikasın yürüyüş de tamam
Misafirliği de gayet iyi atlatmışsın
aus iyi korkutmuş baştan he
Aus efsanedir
Mimum korkmaaa uzmeyecem seni eger uzersem kov beni alirim malimi mülkümü giderim.. bonus bi resim paylasmisti aklima o geldi
Demese iyiydi ya valla gelir o pirkopGız ay yol almam da asıl anlıcaz ayol
Ben seni korurum kalkan olurum uleeeyyynnnAllah canını almaya beni çarmıha gerecekler
tabi tabiAma amaaaa
Uyku bile tutmaz vaytsız nabarım ki
Iyi geceler kızlar. Kaynanam didiki sen niye bişey yemiyon falan bende diyetteyim dedim. Ne diyeti diye sordu bende bi grubum var akıllara zarar dedimeşim patavassisida kadınlar kulubumu ne var orda takılıyor değişik değişik sporlar yapıyor diye döküldü. Aman diyim miu gelir melirse evde yokuz de alma şunu
Yok listede olursam yemem sporumuda yaparim biliyorsun bi kere beni bi uyarmistinbabam buradayken diyetimi yapmistim.. aynen oyle olacak canim
Konyalı canım hoşgeldin takımımıza yazmıştım daha önce ama etiketleyemediğim için gözden kaçmışIyi geceler kızlar. Kaynanam didiki sen niye bişey yemiyon falan bende diyetteyim dedim. Ne diyeti diye sordu bende bi grubum var akıllara zarar dedimeşim patavassisida kadınlar kulubumu ne var orda takılıyor değişik değişik sporlar yapıyor diye döküldü. Aman diyim miu gelir melirse evde yokuz de alma şunu
Miu alırsa ben giderim burdanayyyyyyyyyyyyyy ne eğlenceli olur heeeeeeeeee....gelin kaynana yarışırsınız @MiuLego bunu bi değerlendir
he azıcık uyarmıştım dadlu dadlu ...
Hosbuldum canımKonyalı canım hoşgeldin takımımıza yazmıştım daha önce ama etiketleyemediğim için gözden kaçmış
Şimdi bütün hayallerini yiktin sen benim aşkınla sevgimle safligimla oynadinAllah canını almaya beni çarmıha gerecekler
Ay kızlar şu an çok mutlu oldum.Geldiğimde soylemistim benim eskisehire tayinim cikti ve ortaokul ogretmeniyim.Kv ye 1 saat uzaklikla.cocuga haftaici gelir ben bakarim haftaaonu giderim diyo.Iyidir cocugun da uzerine titrer buyuk bi sorun yasamadik simdiye kadar ama yine de yorgun argin.gelip rahatca uzanamamak belkinkafama gore yemek yapamamak fln dusunduruyodu beni.Daha önce gormus gibiydim ama emin degildim az once gordum tayin oldugum okulun icinde anasinifi varmis.Zaten normalde 3 yasinda anaokul kaydini yapiyolar.Az ders de istemeyi dusunuyorum.Idare de anlayisliysa oglumu yanima goturup cikinca alip gelebilirim uzun yillar bakima muhtac kalmazzzz
Sağol canım. Ilk defa tayinim ciktigi icin sevindim heyecanlandım. Esimin durumu da 19 ocakta belli olacak
Bernacım hayırlı olsun canım
Şu nö ölökösü kelimesini duydugum anda değnek eniştenin araba park edişi direk gözümde canlanıyoBak hele yaaaaa
Anarşik aeben
Takımı isyana sürüklüyorsun tatlı dilinle şuan
Nö ölökösö vör yö
Ayyy sağol yakamozum
Harikasın yürüyüş de tamam
Misafirliği de gayet iyi atlatmışsın
aus iyi korkutmuş baştan he
Aus efsanedir
Sağol canım. Ilk defa tayinim ciktigi icin sevindim heyecanlandım. Esimin durumu da 19 ocakta belli olacak
Oglum uyandi yanindayim simdi.o uyuyacak da spor yapacam da uyicam da..
Hani herkesten ictima.aldiydin tamam kalacaz sartlar kabulümüz diye daha dogrusu senin adina ahu aldiydi ictimayikime dellenmiştim acababi kere betüle fena kızmıştım onu hatırlıyorum .... ahh ahhh @Betulina
sana da kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
Ben kimseye demem bir kardeslerim bir de kardesimden dolayi annem yani oda.anlamaz.zatiIyi geceler kızlar. Kaynanam didiki sen niye bişey yemiyon falan bende diyetteyim dedim. Ne diyeti diye sordu bende bi grubum var akıllara zarar dedimeşim patavassisida kadınlar kulubumu ne var orda takılıyor değişik değişik sporlar yapıyor diye döküldü. Aman diyim miu gelir melirse evde yokuz de alma şunu
Şu nö ölökösü kelimesini duydugum anda değnek eniştenin araba park edişi direk gözümde canlanıyo
İnşallah kuzumHadi inşallah canim
Hani herkesten ictima.aldiydin tamam kalacaz sartlar kabulümüz diye daha dogrusu senin adina ahu aldiydi ictimayi
Ben kimseye demem bir kardeslerim bir de kardesimden dolayi annem yani oda.anlamaz.zati
Burasi özel alan mumkunse beni taniyan kimse gelmesin kelebek haric tabi
tamam miuşum aklımda karbon yasak 2 gün üst üste yarın yazarım özelden kzuzucum birazdan spora başlicam oğlanı yatırimharika menü vaytım afiyet olsun
ekmek tb ekmek mi fitcim?
spor göremedim??? spor???? hani spor????
kuru fasulye yeme gününde yemişsin pazartesi ve sonrası şişkinlik yapacak karbonlu yiyecekler yasak!
yakamoz cıs cosunu biliyorum özelden yazdın
akşamına da keşkek! şişirecek seni. sporu ihmal etmiyorsun.. ve yarından itibaren kuş kadar hafif karbonsuz menüler bekliyorum.. ciddiyim cuma üzülmek istemiyorum. kızarım.
listedeyken üzgünüm ama cıs cos yeme lüksü yok..
bir dondurma için listedeki arkadaşların 6 ay beklediğini bilirim..
lütfen sorululuk.
akşamı daha doyurucu tut fatma.. 2 yumurta en azından.. sonra gece atakları geçiriyorsun..
spor????
oh bugün olmuş menü balım afiyet olsun
çok beğendim gayet iyi.. köfte kızartma ise kötü ama.. fırında köfte ise 4-5 tane yiyebilirsin aklıfa olsun
tekrar yorumlayacağım.. hatırlatacağım daha doğrusu..
büşra 2 gün üst üste karbona gömülmeni anlayamıyorum.. kilo vermek istiyorsak karbona böyle gömülemeyiz.. hele ki liste varken..o yediklerin eriyecek kuzu.. ben anlamam.. artıyım miu eksi çok az miu lafları duymak istemiyorum.
yarın sabah kilonu bana yazmayı unutma
canom akşam öğününde karbon olmamasına sevindim.. sabahta da sadece patatesi gereksiz buldum ne gereği vardı ki... ama eksi getirir mi sana ? evet getirir..
spor?
afiyet olsun pınarım karbon ihriyacımızı da en güzelinden karşıladık.. sporsuz geçmesin gün tamamdır
ha ri ka
nevo senin menüleri okurken çoook keyif alıyorum.. sporumuz neden az?
kuzu kahvaltı ekmeğine 1 dilim yapalım mı? bak akşam da mercimek çorba varmış zati.. gerisi güzel..
iradene de sağlık
Ya bende bi kaynana var torun tombalak sahibi oldu hala hinlik peşinde yani ondan dedimHani herkesten ictima.aldiydin tamam kalacaz sartlar kabulümüz diye daha dogrusu senin adina ahu aldiydi ictimayi
Ben kimseye demem bir kardeslerim bir de kardesimden dolayi annem yani oda.anlamaz.zati
Burasi özel alan mumkunse beni taniyan kimse gelmesin kelebek haric tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?