Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyy annesini kiskanirmis abla valla o iş sakat benim eş çok kıskanç basım belada

Yaa sporda yapıyorum yaa belim iyice inceledi eşimin cok hoşuma gitti adam bir belim olduğunu gördü bak
İnce belli hanım ne güzelmiş diyor
Bak alırsan bundan sonra olmaz diyor
Yok hayatım dahada incelticem diyor
Yaa bu kilo sosyal hayatından psikolojik hayatına aile hayatından manevi hayatına kadar herşeyi nasıl etkiliyormus Rabbim tüm kilolularin yardımcısı olmuş
Cok şükür 47 kilo zayıflama mi nasip eden Rabbim dahada güzellerin nasip edecek inşallah

Oyyy annesini kiskanirmis abla valla o iş sakat benim eş çok kıskanç basım belada

Bence tadını çıkar karşınıza güzeli Z kiskanilimis güzel

Canım inşallah sağlıcakla sevdiklerinizle güzel bir yıl oldun

Bence sen 70 de göreceksin hiç mezuniyet falan dusunme 7 leri gorene kadar

BAkalm bazı arkadaşlar zayıfladıkça daha cok istedi inşallah bizde öyle oluruz

Kıbrıs güzeli yeni yılınızı inşallah sağlıcakla en güzel bedenlere sahip oluruz
Yaabak gene oğlumu hatırladım 15 günü kaldı geliyor kuzum inşallah
Amin ablacım hepimiz sahip oluruz inşallah
Su gibi aksın zaman tez kavuşursunuz sağlıkla inşallah

İnşallah abla psikolojik sosyal hayatı sağlığı en kotu bozan şey kilo abla milletin dik dik bakışı sen kilo veremezsin demesi sen böyle öleceksin demesi dışarı çıkarken ne giyeceğini bulamamak her giydigin kıyafetin yakismamasi ne kadar kötü bir durum bi kadın için kendine olan özgüveni kaybetme sebebi bence

Whiteblacklife gecen hafta sebep bulamadan cumadan cumartesiye 300 arti gorseydin sonra o arti sali gunu arti 400 olsaydi carsamba hala arti 100 gorseydin tutussaydin o eksi 500un kiymetini anlardin
Yok balım ben aşırı spor yapıyorum 4 gündür o yüzden galiba kaslarim sisti sebebi bu herhalde yoksa ben pazartesi gününe en az 800 900 bekliyordum cumaya da 2 kilo gibi vermek istiyorum ama.mumkun olmayacak galiba

Burası da çok soğuk bacım kafayı çıkaramıyom evden valla
Aynen herkes yılbaşı için pasta falan almış ellerde poşet geliyor ben yeni yıla uyuyarak girmek istiyorum belki doğrudur yeni yila nasıl girersen bütün yıl öyle geçermiş ya umut dünyası iste

Yok balım ben aşırı spor yapıyorum 4 gündür o yüzden galiba kaslarim sisti sebebi bu herhalde yoksa ben pazartesi gününe en az 800 900 bekliyordum cumaya da 2 kilo gibi vermek istiyorum ama.mumkun olmayacak galiba
O zaman spor yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…