canım biraz annenlerde kafanı dinle belki oda biraz yalnız kalırsa bişeylerin farkına varır... ayrılmayı düşünmek için erken evladın var ama belki biraz ayrı kalmak iyi gelebilir...Esim geldi neyin var dedi
Sence dedim
Yeter biktim artik dedi ki konuyu zaten biliyor bile bile sacma salak ne oldu diyor.
2 gun iznim var bana dedi ki
Yarin seni annene gotureyim
Bende evet gidicem ama bir daha gelmiycem dedim
Oda o zaman topla esyalarini dedi
Sustum
Ya sana zarar vericem ya kendime dedi
Ben yine sustum
Ne senin derdin dedi
Yine sustum
Gidiyorum kizlar bana ne bu evden ne de bu evlilikten hayir gelmeyecek.Ben benligimi kaybettim
Ben ozguvenimi kaybettim ben kendime olan saygimi kaybettim.Yarin alip kizimi gidicem.Artik dayanicak gram yerim kalmadi.Yoksa ya ruh hastadi olucam yada cinnet getirip daha kotu seyler yapicam
Zaten pamuk ipligine bagli evliligim kopsun gitsin artik cok yoruldum cok tukendim mutsuzlugun diplerini gordum
Fatma burada olmana çok sevindim dün takip edemedim şimdi gördüm seniAyy dün oglysumla yürüyüşe çıktık
Beni kıskandı cok hoşuma gitti bu adamlar sana niye baktı diyor oğlum ben kimseyi görmedim dedim sen sismanken böyle olmuyordu diyorbirde 70 kilo olsam dışarı cikarmiycak sıpa herhalde
ben dip köşe temizliyorum bütün yıla temizlikle girerim hahahahahaAynen herkes yılbaşı için pasta falan almış ellerde poşet geliyor ben yeni yıla uyuyarak girmek istiyorum belki doğrudur yeni yila nasıl girersen bütün yıl öyle geçermiş ya umut dünyası iste
Perşembe yapmayacağım sadece lessie yapacağım balim benim.derdim su an sıkılasma çünkü artı eksi farketmez ama kesinlikle 1 beden daha incelmek istiyorum 34 beden tam.oluyor biraz salaş dursun istiyorumO zaman spor yapma
bende perşembeleri sadece lesli yapacam oda sabah kahvaltıdan önce öğleden sonra bişey yapmayacam malum listeye girecem şişlik olmasınnnPerşembe yapmayacağım sadece lessie yapacağım balim benim.derdim su an sıkılasma çünkü artı eksi farketmez ama kesinlikle 1 beden daha incelmek istiyorum 34 beden tam.oluyor biraz salaş dursun istiyorum
Benim temizlik gunum yarinnnben dip köşe temizliyorum bütün yıla temizlikle girerim hahahahaha
Senin alman gerekmiyor mu zatenbende perşembeleri sadece lesli yapacam oda sabah kahvaltıdan önce öğleden sonra bişey yapmayacam malum listeye girecem şişlik olmasınnn
Ohhh süper olmuş sevindim canım. Dünyanın en iyi iki insanı olsanız yine de sorun çıkıyor çünküAy kızlar şu an çok mutlu oldum.Geldiğimde soylemistim benim eskisehire tayinim cikti ve ortaokul ogretmeniyim.Kv ye 1 saat uzaklikla.cocuga haftaici gelir ben bakarim haftaaonu giderim diyo.Iyidir cocugun da uzerine titrer buyuk bi sorun yasamadik simdiye kadar ama yine de yorgun argin.gelip rahatca uzanamamak belkinkafama gore yemek yapamamak fln dusunduruyodu beni.Daha önce gormus gibiydim ama emin degildim az once gordum tayin oldugum okulun icinde anasinifi varmis.Zaten normalde 3 yasinda anaokul kaydini yapiyolar.Az ders de istemeyi dusunuyorum.Idare de anlayisliysa oglumu yanima goturup cikinca alip gelebilirim uzun yillar bakima muhtac kalmazzzz
evet bu cumaya kadar alacam sonraki perşembeler için dediydimSenin alman gerekmiyor mu zaten
İnşallah hep huzur mutluluk yuvanizdan eksik olmazBütün yıla öyle girersin efsanesine göre ; Oooooooooooo biz maaile miskinlikteyiz ..... sağ baştan sayıyorum .... değnek kahvesini içti ... bolşevik devrimi ile ilgili belgesel izliyor .... tekli koltuğa geçiyoruz .... paşam mandalina ve elma yiyor ... bana dönüyoruz .... yayılmışım üçlüye
ama huzurluyuz be hamdolsun ....
İnşallah hep huzur mutluluk yuvanizdan eksik olmaz
çook şükür canım.....Bütün yıla öyle girersin efsanesine göre ; Oooooooooooo biz maaile miskinlikteyiz ..... sağ baştan sayıyorum .... değnek kahvesini içti ... bolşevik devrimi ile ilgili belgesel izliyor .... tekli koltuğa geçiyoruz .... paşam mandalina ve elma yiyor ... bana dönüyoruz .... yayılmışım üçlüye
ama huzurluyuz be hamdolsun ....
Aman dikkat et yine de bir gram.fazlasini almaevet bu cumaya kadar alacam sonraki perşembeler için dediydim)
ben her pazar dip köşe yapıyorum canım hafta içide yüzeysel yapıyorum.. eşim kızla ilgilenirken kolay oluyor banaBenim temizlik gunum yarinnn
çook şükür canım.....bizde ben ev temizliyorum baba kız markete gittiler biraz spor yapacam kiii şişem iyice )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?