- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bizde de kutlamiyi sevmiyorum öyle yılbaşı falan bana diğer günlerden farklı gelmiyorYılbaşı ile ilgili özel bir durum olmaz bizde .... öyle evdeyiz işte ... yarın bi Bursa yapalım diyoruz .... meşhur nam namı var ya Bursanın
Bizim sitede yasak balım hafta sonu temizlikben her pazar dip köşe yapıyorum canım hafta içide yüzeysel yapıyorum.. eşim kızla ilgilenirken kolay oluyor bana
yok tam 71,100 alacam o iş bendeee şşşşşşşşşAman dikkat et yine de bir gram.fazlasini alma
aaaaa calışan bayanlar ne yapıyor peki ?Bizim sitede yasak balım hafta sonu temizlik
Miuuuuuuu uyan artık uyannnnnnnn
Ay ada gulmemek için kendimi zor tutuyorum valla millet listeye girmek için kilo veriyor sen aliyorsun ya listeye girişin bile anarşikyok tam 71,100 alacam o iş bendeee şşşşşşşşş
ama ondan sonraki hafta listeyi uçururum inşallah hani oturmayan kilo yaaa o açıdan dedim oturmaz inşallahhh
şiş şiş sen 71 leri devir
Sabah 7 8 gibi uyku arası yazmış geri yatmış saydinimi da liste yolu gorunuyor bu haftakalkmadı mı daha hiç ? bakmadım geçmişe
Masummm beni görmüşsün de iki lafın belini kıramamışız.böyle rüya görünce benim işler bi ters gider inşallah sende öylenolmazGünaydın demeden dalmışım yawww
Bugün rüyamda ahuyu gördüm
Ahu060812 bana gelmiş , gelirken boş gelmemiş tabi ıspanak getirmiş ama temizdi kız Ahu çamurlu değildi ,sonra pınar geliyor @Nefs
Ayyyy bı kahve yapıp gelemiyorum
Mutfak karışık , kahve pismiyor ,makinayı bulamıyorum filan elim ayağım dolanıyor diyorum ayıp oldu kızlarla da oturmadim
Tam kahveyi yaptım , oturdummmm kiiii uyandımlan bari iki kelam edeydim dedim uyanınca
Benim görümcede yeni yıl hediyesi olarak iki laf soktu dün sağolsunKız allah herkese benimki gibi bi görümce versin, daha 1 hafta önce clinique ürünleri seti gönderdi hediye olarakbi de ben ki odun hediye mediye secemem bi kibarlık düşünüyorum bakalim
Ay ada gulmemek için kendimi zor tutuyorum valla millet listeye girmek için kilo veriyor sen aliyorsun ya listeye girişin bile anarşik
Bilmem balım akşam 4 5 gibi açan oluyor illaki ama ona da laf soz ediyorlar bu hafta sonu var diyeaaaaa calışan bayanlar ne yapıyor peki ?
Kız ramazan ne 10 kilo 3 ay sonra biter bu iaay ne yapayım canım listede olunca iyi kötü veriyorum böyle nasılsa listede değilim diye rahatım bi 10 kilo daha vermem lazım ramazana kadar 10 kilo vermeyi hedefliyorum ..
Yılbaşı ile ilgili özel bir durum olmaz bizde .... öyle evdeyiz işte ... yarın bi Bursa yapalım diyoruz .... meşhur nam namı var ya Bursanın
Ay şu cumleleri benim kurmam icin kac firin ekmek yememem lazim acabaPerşembe yapmayacağım sadece lessie yapacağım balim benim.derdim su an sıkılasma çünkü artı eksi farketmez ama kesinlikle 1 beden daha incelmek istiyorum 34 beden tam.oluyor biraz salaş dursun istiyorum
Aynen öyle canim. En fazla 1 sene baktiririm gibi gorunuyo sonra attaaa okulaOhhh süper olmuş sevindim canım. Dünyanın en iyi iki insanı olsanız yine de sorun çıkıyor çünkü
Ya yemekli aktivite olmayinca disari cikasim da gelmiyo benimYılbaşı ile ilgili özel bir durum olmaz bizde .... öyle evdeyiz işte ... yarın bi Bursa yapalım diyoruz .... meşhur nam namı var ya Bursanın
Evlerini b.k gotursun diyolar heraldeaaaaa calışan bayanlar ne yapıyor peki ?
ayyy ben taşınırdım kesin tamam belli saatlerde insan dikkat eder açmaz ama gün ortasında yaparım temizliği kime neeeBilmem balım akşam 4 5 gibi açan oluyor illaki ama ona da laf soz ediyorlar bu hafta sonu var diye
Selam kızlar ben geldim iki yazayım spor yapacam
ama ondan sonraki hafta listeyi uçururum inşallah hani oturmayan kilo yaaa o açıdan dedim oturmaz inşallahhh
ahhhh annem bu metaKız ramazan ne 10 kilo 3 ay sonra biter bu ia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?