Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Masummm beni görmüşsün de iki lafın belini kıramamışız.böyle rüya görünce benim işler bi ters gider inşallah sende öylenolmaz
Kız allah herkese benimki gibi bi görümce versin, daha 1 hafta önce clinique ürünleri seti gönderdi hediye olarak bi de ben ki odun hediye mediye secemem bi kibarlık düşünüyorum bakalim
Benim görümcede yeni yıl hediyesi olarak iki laf soktu dün sağolsun

Ay ada gulmemek için kendimi zor tutuyorum valla millet listeye girmek için kilo veriyor sen aliyorsun ya listeye girişin bile anarşik
ay ne yapayım canım listede olunca iyi kötü veriyorum böyle nasılsa listede değilim diye rahatım bi 10 kilo daha vermem lazım ramazana kadar 10 kilo vermeyi hedefliyorum ..

Yılbaşı ile ilgili özel bir durum olmaz bizde .... öyle evdeyiz işte ... yarın bi Bursa yapalım diyoruz .... meşhur nam namı var ya Bursanın

Bu sene geyik topigi yokmu ausum ugrarsan banada ses et bi yerim sismesin :))

Facede bir ve tek gurubum var dun adimi gordum en ozlenen ve en ortadan kaybolan uyelerden diye duygulandim.

Miskinlik bizde de tavan.bi de temizlik yapcaz guya esim cikacakmis zaten kaldi o is
Perşembe yapmayacağım sadece lessie yapacağım balim benim.derdim su an sıkılasma çünkü artı eksi farketmez ama kesinlikle 1 beden daha incelmek istiyorum 34 beden tam.oluyor biraz salaş dursun istiyorum
Ay şu cumleleri benim kurmam icin kac firin ekmek yememem lazim acaba
Ohhh süper olmuş sevindim canım. Dünyanın en iyi iki insanı olsanız yine de sorun çıkıyor çünkü
Aynen öyle canim. En fazla 1 sene baktiririm gibi gorunuyo sonra attaaa okula

Ya bu cocuk bakma kv fln demisken @Sherrysherrylady geldi aklima gelmiyo bayadir sanki
Yılbaşı ile ilgili özel bir durum olmaz bizde .... öyle evdeyiz işte ... yarın bi Bursa yapalım diyoruz .... meşhur nam namı var ya Bursanın
Ya yemekli aktivite olmayinca disari cikasim da gelmiyo benim
aaaaa calışan bayanlar ne yapıyor peki ?
Evlerini b.k gotursun diyolar heralde

Dün kvde çorumdan eşimin dayısıgil geldi yengesi ooo Ahu da incelmiş dedi.görümce hemen atladı.bi inceldi kaldı öyle ben ona yetişecem diye.kendi de 1.50 boyunda benle aynı kiloda bende 1.58 im.hastalıktan süzülmüş bu hafta.inşallah tez zamnda iyileşirde geri eski benliğine kavuşur bende sıkı diyete başlıyorum bugün start verdim akşamda bize gelirler büyük ihtimalle.beni dürtün ya buraya gelemezsemde özelden bilenler bana görümceyi hatırlatsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…