- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Temizlik günleri var balim halı silkeleme falan sadece o günlerde o saatler arasında sitenin ortak kararı boyleymis toplantı yapılıp karar alınmış bilmiyorum geleni zaten eve yardımcı alıyorayyy ben taşınırdım kesin tamam belli saatlerde insan dikkat eder açmaz ama gün ortasında yaparım temizliği kime neee
Adaaa bugün tartılabildim ancak.sadece -400 seni göremedim kim yendi bu hafta bizim maçı
valla ne yapam ausum elimden geleni yapacam yada liste olmazsa ben listesiz yapamıyorum başka listelerin takımların canını yakmaya gidecem .. listeye girecem kafama koydum elbet benide bağrına basan olur
ondan sonraki haftada uçurursun da
bi sonrakileri meraktayım çok adadün senin dönüş kilonu hesaplamak için döndüm eski listelere ....
Aha bi görümce vakası daha ben gorumcenin kadına 28 kilo verdim bakalım sen ne vereceksin ahuuuuDün kvde çorumdan eşimin dayısıgil geldi yengesi ooo Ahu da incelmiş dedi.görümce hemen atladı.bi inceldi kaldı öyle ben ona yetişecem diye.kendi de 1.50 boyunda benle aynı kiloda bende 1.58 im.hastalıktan süzülmüş bu hafta.inşallah tez zamnda iyileşirde geri eski benliğine kavuşur bende sıkı diyete başlıyorum bugün start verdim akşamda bize gelirler büyük ihtimalle.beni dürtün ya buraya gelemezsemde özelden bilenler bana görümceyi hatırlatsın lütfen.
iş mi arıyorsun ?Çalışmayı düşünüyorum.
Dusunsene acil isin var hastaneye fln gideceksin doktorun sadece o saat bos fln ama temizlik saatim gidemem.ya da bi sonraki seansa kadar temizlik yok.hani aksam su saatten sonra yapilmaz dense neyse de günlere karismak epeyce sacma olmusTemizlik günleri var balim halı silkeleme falan sadece o günlerde o saatler arasında sitenin ortak kararı boyleymis toplantı yapılıp karar alınmış bilmiyorum geleni zaten eve yardımcı alıyor
Sabah 7 8 gibi uyku arası yazmış geri yatmış saydinimi da liste yolu gorunuyor bu hafta
Bu sene geyik topigi yokmu ausum ugrarsan banada ses et bi yerim sismesin :))
Facede bir ve tek gurubum var dun adimi gordum en ozlenen ve en ortadan kaybolan uyelerden diye duygulandim.
Miskinlik bizde de tavan.bi de temizlik yapcaz guya esim cikacakmis zaten kaldi o is
Ay şu cumleleri benim kurmam icin kac firin ekmek yememem lazim acaba
Aynen öyle canim. En fazla 1 sene baktiririm gibi gorunuyo sonra attaaa okula
Ya bu cocuk bakma kv fln demisken @Sherrysherrylady geldi aklima gelmiyo bayadir sanki
Ya yemekli aktivite olmayinca disari cikasim da gelmiyo benim
Evlerini b.k gotursun diyolar heralde
ben kabul etmem kiiii evet sen kazandın gibi banane yarış cumadan cumayaaaa sen cumartesi tartıldınAdaaa bugün tartılabildim ancak.sadece -400 seni göremedim kim yendi bu hafta bizim maçı
Aha bi görümce vakası daha ben gorumcenin kadına 28 kilo verdim bakalım sen ne vereceksin ahuuuu
Bacım zaten ben onu senin metana Gore hesapladim ki benim metaya Gore değil 12 hafta balım ya haftada 800 gr gitse yeter balım bunu da yaparsın sen
haaaaa oyleyse yaparım inşallahhhhhhhBacım zaten ben onu senin metana Gore hesapladim ki benim metaya Gore değil 12 hafta balım ya haftada 800 gr gitse yeter balım bunu da yaparsın sen
Az kaldı Berna çok güzel veriyorsun iki uç aya ay sıkılasmam lazım dersin emin ol
Miskinlik bizde de tavan.bi de temizlik yapcaz guya esim cikacakmis zaten kaldi o is
Ay şu cumleleri benim kurmam icin kac firin ekmek yememem lazim acaba
Aynen öyle canim. En fazla 1 sene baktiririm gibi gorunuyo sonra attaaa okula
Ya bu cocuk bakma kv fln demisken @Sherrysherrylady geldi aklima gelmiyo bayadir sanki
Ya yemekli aktivite olmayinca disari cikasim da gelmiyo benim
Evlerini b.k gotursun diyolar heralde
İnşallah canimAz kaldı Berna çok güzel veriyorsun iki uç aya ay sıkılasmam lazım dersin emin ol
Dün kvde çorumdan eşimin dayısıgil geldi yengesi ooo Ahu da incelmiş dedi.görümce hemen atladı.bi inceldi kaldı öyle ben ona yetişecem diye.kendi de 1.50 boyunda benle aynı kiloda bende 1.58 im.hastalıktan süzülmüş bu hafta.inşallah tez zamnda iyileşirde geri eski benliğine kavuşur bende sıkı diyete başlıyorum bugün start verdim akşamda bize gelirler büyük ihtimalle.beni dürtün ya buraya gelemezsemde özelden bilenler bana görümceyi hatırlatsın lütfen.
Bacım zaten ben onu senin metana Gore hesapladim ki benim metaya Gore değil 12 hafta balım ya haftada 800 gr gitse yeter balım bunu da yaparsın sen
Öyle balım çat kapı misafir geliyor iki çocuk ev hergun süpürge istiyor gırgır elimde geziyorumDusunsene acil isin var hastaneye fln gideceksin doktorun sadece o saat bos fln ama temizlik saatim gidemem.ya da bi sonraki seansa kadar temizlik yok.hani aksam su saatten sonra yapilmaz dense neyse de günlere karismak epeyce sacma olmus
Benim.kv de diye yapıyor ama 25 kiloluk odem ve pohu var kendisi 70 sözde ama 95 ten aşağı ise ben bir halt bilmiyorumBenim gorumcem yok kv zayıflıyor
hahahahahben seve seveeeee görümceeeeeeeeeeeeeeeee yazar çıkarım
haftada 800her hafta ada çok iyi niyetli gördüm seni vayt ...
onun metada keçi inadı var ... kendi anarşik ..metası devrimci
Geçmiş yine çok uzun
Ay bu siyatik tuttu bırakmıyor, size yazdığımdan beri geçmedikrem yazdirsam salı günü artık iyi olur. Yarın tatilmiş duyunca ben şok
Ben yine akşam kötü oldum hala öyleyim, el titremesi açlık baygınlık hissidemek ki nazardanmış dedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?