Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy ben taşınırdım kesin tamam belli saatlerde insan dikkat eder açmaz ama gün ortasında yaparım temizliği kime neee
Temizlik günleri var balim halı silkeleme falan sadece o günlerde o saatler arasında sitenin ortak kararı boyleymis toplantı yapılıp karar alınmış bilmiyorum geleni zaten eve yardımcı alıyor

ondan sonraki haftada uçurursun da

bi sonrakileri meraktayım çok ada dün senin dönüş kilonu hesaplamak için döndüm eski listelere ....
valla ne yapam ausum elimden geleni yapacam yada liste olmazsa ben listesiz yapamıyorum başka listelerin takımların canını yakmaya gidecem .. listeye girecem kafama koydum elbet benide bağrına basan olur

Aha bi görümce vakası daha ben gorumcenin kadına 28 kilo verdim bakalım sen ne vereceksin ahuuuu

Temizlik günleri var balim halı silkeleme falan sadece o günlerde o saatler arasında sitenin ortak kararı boyleymis toplantı yapılıp karar alınmış bilmiyorum geleni zaten eve yardımcı alıyor
Dusunsene acil isin var hastaneye fln gideceksin doktorun sadece o saat bos fln ama temizlik saatim gidemem.ya da bi sonraki seansa kadar temizlik yok.hani aksam su saatten sonra yapilmaz dense neyse de günlere karismak epeyce sacma olmus

Sabah 7 8 gibi uyku arası yazmış geri yatmış saydinimi da liste yolu gorunuyor bu hafta

aaaaaaaaaa saydınımmmmmmm saydin78 vaaay geçti mi mezun olalı 6 ay

o @MiuLego saydın iyidir listede ... hırslıdır da metası da iyidir

saydın sevindim heee ...seni liste yola sokar papatyam , mezun olduğun için artılarında hiç önemli değil senin ... kaçla girersen gir

Bu sene geyik topigi yokmu ausum ugrarsan banada ses et bi yerim sismesin :))

Facede bir ve tek gurubum var dun adimi gordum en ozlenen ve en ortadan kaybolan uyelerden diye duygulandim.

Dolanırım akşam canım ..yoksa da açarız

ahahahahhahahh hayatımız yemek ... Bursaya gideceğiz ikea için aslında yarın .. eşim , yusuf ben mobilyadan çok iskendere odaklandık

Az kaldı Berna çok güzel veriyorsun iki uç aya ay sıkılasmam lazım dersin emin ol

ben seve seveeeee görümceeeeeeeeeeeeeeeee yazar çıkarım

Bacım zaten ben onu senin metana Gore hesapladim ki benim metaya Gore değil 12 hafta balım ya haftada 800 gr gitse yeter balım bunu da yaparsın sen

haftada 800 her hafta ada çok iyi niyetli gördüm seni vayt ...
onun metada keçi inadı var ... kendi anarşik ..metası devrimci

Dusunsene acil isin var hastaneye fln gideceksin doktorun sadece o saat bos fln ama temizlik saatim gidemem.ya da bi sonraki seansa kadar temizlik yok.hani aksam su saatten sonra yapilmaz dense neyse de günlere karismak epeyce sacma olmus
Öyle balım çat kapı misafir geliyor iki çocuk ev hergun süpürge istiyor gırgır elimde geziyorum

Geçmiş yine çok uzun

Ay bu siyatik tuttu bırakmıyor, size yazdığımdan beri geçmedi krem yazdirsam salı günü artık iyi olur. Yarın tatilmiş duyunca ben şok

Ben yine akşam kötü oldum hala öyleyim, el titremesi açlık baygınlık hissi demek ki nazardanmış dedim yani

ben seve seveeeee görümceeeeeeeeeeeeeeeee yazar çıkarım

haftada 800 her hafta ada çok iyi niyetli gördüm seni vayt ...
onun metada keçi inadı var ... kendi anarşik ..metası devrimci
hahahahah koptummm

belki değişmiştir bi bakak hele ne olacak mesala ben ramazanda hep kilo verirdim ama geçtiğimiz ramazan kilo verememeiştim sana mahçup olmuştum hatırlarsan yani değişiyor inşallah değişmiştir.....

kız elim ayağım titriyor diye boşuna mı çıktın listeden bak nazarmış .... okur üflerdim ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…