geçmiş olsun canımmmmGeçmiş yine çok uzun
Ay bu siyatik tuttu bırakmıyor, size yazdığımdan beri geçmedikrem yazdirsam salı günü artık iyi olur. Yarın tatilmiş duyunca ben şok
Ben yine akşam kötü oldum hala öyleyim, el titremesi açlık baygınlık hissidemek ki nazardanmış dedim yani
12 haftada 800 gr dan 9600 yapıyor balım yaparsın yahaaaaa oyleyse yaparım inşallahhhhhhh
Kız bende onun lafıyla verdim 27 kilo o bana 65 olamazsın dediydi hemde sesini kaydetti Ahu 65 olamaz diye olamadım lan harbiden lanetledi kadın 65 i.sonra aldım iki kilo da kadın iyice havalandı ama yokk verecem bu sefer.Aha bi görümce vakası daha ben gorumcenin kadına 28 kilo verdim bakalım sen ne vereceksin ahuuuu
Ee napcaz kız ozaman bırakak mı yarışı.cuma wc falan beklemeden tartılamam ki yaa.ctesi tartıl sende olmamı .hem cuma salmamış olursun sayemdeben kabul etmem kiiii evet sen kazandın gibi banane yarış cumadan cumayaaaa sen cumartesi tartıldın
Ayy sorma aus gerçekten psikolojik olarak bile kötü olmuştum, tövbe estağfurullah ölüm korkusu bile sarmıştı yazmamıştım buraya.kız elim ayağım titriyor diye boşuna mı çıktın listedenbak nazarmış .... okur üflerdim ben seni
söylemesi ayıp ben haftaya listeye girecem kız bu hafta acık kilo alacam sonra yarışak mı ?Kız bende onun lafıyla verdim 27 kilo o bana 65 olamazsın dediydi hemde sesini kaydetti Ahu 65 olamaz diye olamadım lan harbiden lanetledi kadın 65 i.sonra aldım iki kilo da kadın iyice havalandı ama yokk verecem bu sefer.
Ee napcaz kız ozaman bırakak mı yarışı.cuma wc falan beklemeden tartılamam ki yaa.ctesi tartıl sende olmamı .hem cuma salmamış olursun sayemde
Ayyy aus biz böyle diyormusum aa her hafta 1.5 veriyoruz hepimiz şok oluruz ama 800 gr çok değil ki ya günde 100 gr dan biraz çık fazla ya olmaz mı onun meta tutuyor muben seve seveeeee görümceeeeeeeeeeeeeeeee yazar çıkarım
haftada 800her hafta ada çok iyi niyetli gördüm seni vayt ...
onun metada keçi inadı var ... kendi anarşik ..metası devrimci
yaparım canım ne olur bana destek ver gaz ver acık fırçala ama çok değil12 haftada 800 gr dan 9600 yapıyor balım yaparsın ya
Sağol canımgeçmiş olsun canımmmm
Sen üzerinde nazar duasi tasisana yavrumGeçmiş yine çok uzun
Ay bu siyatik tuttu bırakmıyor, size yazdığımdan beri geçmedikrem yazdirsam salı günü artık iyi olur. Yarın tatilmiş duyunca ben şok
Ben yine akşam kötü oldum hala öyleyim, el titremesi açlık baygınlık hissidemek ki nazardanmış dedim yani
Ben yazin cokbtakikmistim kadin 12 kilo verdi 68 su anda.daha zayiflamiyomus bu yeter diyo.Benim.kv de diye yapıyor ama 25 kiloluk odem ve pohu var kendisi 70 sözde ama 95 ten aşağı ise ben bir halt bilmiyorum
Hemen.balim dunki dahil mi sadece bugün müWhiteblacklife vaytim bakip okuyamiyorum bi özet gecermisin bana musaitsen
Hani haberlerden once haber basliklarini okurlar ya.okudum okudum ardindan simdi haberler diyeceksin gibi geldiHemen.balim dunki dahil mi sadece bugün mü
Ada listeye girecek ama kilo alarak
Masum.listeye girecek oda kilo alarak
Saydinim mezun olali 6 ayı geçmiş oda bu hafta listede inşallah
Portakal sulu ordegimim doğum günü bugün
Hande eşi ile tartışmış dün akşam bugün annesiyle gidecekti haber gelmedi
Banu misafirden yırttı bu defa banu baskın yapacak
Bernanin bebek huysuz du ama biraz düzelmiş
Ada temizlikte yine
Aus huzurlu
Miu uykuda
Hemen cevap vereyim uğraştım uğraştım telden yapmayı çözdümBen seni korurum kalkan olurum uleeeyyynnn
Mium bazi smileyler flaan yapiodunuz ya hani,telefonla beceremedim ben siz nasil yapiyonuz
Inşallah menüde kısır barbunya da varmış onlardan yerim ben bu toplantılara karşıyım yemek üzerine olmamalı bol bol yemek oluyor sanki hersey yemek üzerine.Ooo cok güzel canım devam
Canım bizimde annemlerde cok kalabalık bol ikram olacak hatta kadayıfı kendi elimle yapicam ama yemeyeceğim inşallah @Shut Up handecim listesine göre pirasami yapıp gidicem
Bu iş kafayla alakalı canım inşallah ordan bir zafer edasıyla dönmek var birde savaşı kaybederek dönmek
Benim yenemde en büyük etken strestir geçen hafta yaptığım kacamakta ondandır ama son bir-iki günde moralim bozuk hssediyim oluyor ama inşallah yemedim yemeyeceğim ve bu kendimi stresli hissettiğim halde yemekte beni mutlu etti inşallah cuma ya güzel Eksiler gelecek
Canım bizim diyetisyen korseyi tavsiye etmiyorum o bölgede kan dolaşımı zayifliyormus
Bence kilo vererek bölgesel çalışarak olur bu is
Tamamdır kuzum hatta liste haftanda seni ben alam morti olarakyaparım canım ne olur bana destek ver gaz ver acık fırçala ama çok değil
Geçmişler olsun canimAyy sorma aus gerçekten psikolojik olarak bile kötü olmuştum, tövbe estağfurullah ölüm korkusu bile sarmıştı yazmamıştım buraya.
Sağol canımGeçmişler olsun canim
Ausencia yaz sen bana görümceeeekkk diye..
Ayy sorma aus gerçekten psikolojik olarak bile kötü olmuştum, tövbe estağfurullah ölüm korkusu bile sarmıştı yazmamıştım buraya.
Ayyy aus biz böyle diyormusum aa her hafta 1.5 veriyoruz hepimiz şok oluruz ama 800 gr çok değil ki ya günde 100 gr dan biraz çık fazla ya olmaz mı onun meta tutuyor mu
Hani haberlerden once haber basliklarini okurlar ya.okudum okudum ardindan simdi haberler diyeceksin gibi geldi
Ayy bende geçmiş okuma takıntısı var sorma ya tek tek menüleri bile okurum öyle bir durumHani haberlerden once haber basliklarini okurlar ya.okudum okudum ardindan simdi haberler diyeceksin gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?