Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geçmiş olsun canımmmm

Aha bi görümce vakası daha ben gorumcenin kadına 28 kilo verdim bakalım sen ne vereceksin ahuuuu
Kız bende onun lafıyla verdim 27 kilo o bana 65 olamazsın dediydi hemde sesini kaydetti Ahu 65 olamaz diye olamadım lan harbiden lanetledi kadın 65 i.sonra aldım iki kilo da kadın iyice havalandı ama yokk verecem bu sefer.
ben kabul etmem kiiii evet sen kazandın gibi banane yarış cumadan cumayaaaa sen cumartesi tartıldın
Ee napcaz kız ozaman bırakak mı yarışı.cuma wc falan beklemeden tartılamam ki yaa.ctesi tartıl sende olmamı .hem cuma salmamış olursun sayemde

kız elim ayağım titriyor diye boşuna mı çıktın listeden bak nazarmış .... okur üflerdim ben seni
Ayy sorma aus gerçekten psikolojik olarak bile kötü olmuştum, tövbe estağfurullah ölüm korkusu bile sarmıştı yazmamıştım buraya.

söylemesi ayıp ben haftaya listeye girecem kız bu hafta acık kilo alacam sonra yarışak mı ?

ben seve seveeeee görümceeeeeeeeeeeeeeeee yazar çıkarım

haftada 800 her hafta ada çok iyi niyetli gördüm seni vayt ...
onun metada keçi inadı var ... kendi anarşik ..metası devrimci
Ayyy aus biz böyle diyormusum aa her hafta 1.5 veriyoruz hepimiz şok oluruz ama 800 gr çok değil ki ya günde 100 gr dan biraz çık fazla ya olmaz mı onun meta tutuyor mu

Sen üzerinde nazar duasi tasisana yavrum
Benim.kv de diye yapıyor ama 25 kiloluk odem ve pohu var kendisi 70 sözde ama 95 ten aşağı ise ben bir halt bilmiyorum
Ben yazin cokbtakikmistim kadin 12 kilo verdi 68 su anda.daha zayiflamiyomus bu yeter diyo.

Whiteblacklife vaytim bakip okuyamiyorum bi özet gecermisin bana musaitsen
Hemen.balim dunki dahil mi sadece bugün mü
Ada listeye girecek ama kilo alarak
Masum.listeye girecek oda kilo alarak
Saydinim mezun olali 6 ayı geçmiş oda bu hafta listede inşallah
Portakal sulu ordegimim doğum günü bugün
Hande eşi ile tartışmış dün akşam bugün annesiyle gidecekti haber gelmedi
Banu misafirden yırttı bu defa banu baskın yapacak
Bernanin bebek huysuz du ama biraz düzelmiş
Ada temizlikte yine
Aus huzurlu
Miu uykuda

Hani haberlerden once haber basliklarini okurlar ya.okudum okudum ardindan simdi haberler diyeceksin gibi geldi

Ben seni korurum kalkan olurum uleeeyyynnn
Mium bazi smileyler flaan yapiodunuz ya hani,telefonla beceremedim ben siz nasil yapiyonuz
Hemen cevap vereyim uğraştım uğraştım telden yapmayı çözdüm

Şimdi o resmin üstüne sağa tıkla resmi görüntüle de , resim açılınca üstte ki linki kopyala, sonra da mesaj bölümündeki resim link yerine yapıştır

Inşallah menüde kısır barbunya da varmış onlardan yerim ben bu toplantılara karşıyım yemek üzerine olmamalı bol bol yemek oluyor sanki hersey yemek üzerine.
Sarkmami engellemek için sadece spor mu öneriyor

Ausencia yaz sen bana görümceeeekkk diye..

kız ona klavye azizliği ile yeni ad buldu @Ytmz görümce değil artık , gö.ümce

t koy t

Ayy sorma aus gerçekten psikolojik olarak bile kötü olmuştum, tövbe estağfurullah ölüm korkusu bile sarmıştı yazmamıştım buraya.

oyyyyyyyyy o bana da 2-3 senede bir yoklar ..koparım her şeyden

Ayyy aus biz böyle diyormusum aa her hafta 1.5 veriyoruz hepimiz şok oluruz ama 800 gr çok değil ki ya günde 100 gr dan biraz çık fazla ya olmaz mı onun meta tutuyor mu

valla diyorum ya inşallah değişir , değişmiştir ... ama hiç bozmadığı halde diyetini , 5 haftada 1 kilo vermişti listede ... 600 gr ı bi kerede ..geri kalan 100 100

Hani haberlerden once haber basliklarini okurlar ya.okudum okudum ardindan simdi haberler diyeceksin gibi geldi

ahahahhahahah bende dedim oh bişey kaçırmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…