Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu keyifleri yaşamak varken bizi yemeğe iten ne acaba bunu bulmaliyiz. Ya ben yemek yemeği çok seviyorum eskiden de severdim ama ozaman normaldi kilom 1 öğün yemegince geçerdi. Şimdi kapatamiyorum kendimi uzak tutamiyorum. Resmen akşam için panikteyim bu nasıl bir hayat bu iştahı kapatmanın bir yolu olmalı

Sana bişey diyeyim mi hani ben sizi hep okurdum ya bu tk olmadan önce o zaman bile geçmişi okurdum ya yeminle deliyim bonusun 99 partisinde ben bu tk yoktum ama sevinçten evde çığlık attigimi biliyorum

Yok sen karsimda degil yanimda dur diyet koçum ol benimmmm olar mi ? Ben rocky olam sen bana aci yok aci yok diye bagir ))
Tamamdır ada bişey sorsam yanlış anlamazsan hani sende spor şişlik yapıyor ya ip atlasan nasıl.olur sıkı kardiyo çünkü metani hizlandirir

Sana bişey diyeyim mi hani ben sizi hep okurdum ya bu tk olmadan önce o zaman bile geçmişi okurdum ya yeminle deliyim bonusun 99 partisinde ben bu tk yoktum ama sevinçten evde çığlık attigimi biliyorum

tescilli delisin kızım sen benim gözümde ...hiç şaşırmadım

Keşke ben de sein gibi verebilsem 35 kilo verince hersey daha pozitif olacak gibi hissediyorum. Bu kilolar ben de hüzün yaratıyor. Ne yapacagimi bilmiyorum sürekli bir hüzün içindeyim

Tamamdır ada bişey sorsam yanlış anlamazsan hani sende spor şişlik yapıyor ya ip atlasan nasıl.olur sıkı kardiyo çünkü metani hizlandirir
Canim ipde atlarim gunluk sporuma ek.. cok kalbim atıyor atlayinca korkuyorum evde yalnızım spor yaptigim zaman 100 ile başlıyayım giderek artirayim zaten yuruyuste cok hizli bantta yuruyorum

Aynen herkes yılbaşı için pasta falan almış ellerde poşet geliyor ben yeni yıla uyuyarak girmek istiyorum belki doğrudur yeni yila nasıl girersen bütün yıl öyle geçermiş ya umut dünyası iste
uyu kuzum sen çok uykusuz kalıyon.Ben de pasta yaptım.maksat oyalanmak olsun.büyük ihtimal ben de ailemle kamera açar iyi seneler der ağlaşırız

Tamam eflalim sagol dur bi deneyeyim bakalim olcakmi

Aynen o halde olunca kopuluyormus neyse bu sefer nazardan bir şeyim yok diye kendimi motive ediyorum

Canim ipde atlarim gunluk sporuma ek.. cok kalbim atıyor atlayinca korkuyorum evde yalnızım spor yaptigim zaman 100 ile başlıyayım giderek artirayim zaten yuruyuste cok hizli bantta yuruyorum
Selülit varmı bilmiyorum ama çok işe yarıyor sımsıkı bacaklar gobuse birebir sırt yaglarina öyle 50 tane atla 5 adım ileri geri yuru sonra 50 daha 250 ile başla hergun 25 ile 50 arası artırmayı dene bence bu sayede nefesin kontrol eder carpintinin önüne gecersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…