Ayy dün oglysumla yürüyüşe çıktık
Beni kıskandı cok hoşuma gitti bu adamlar sana niye baktı diyor oğlum ben kimseyi görmedim dedim sen sismanken böyle olmuyordu diyorbirde 70 kilo olsam dışarı cikarmiycak sıpa herhalde
Yok sen karsimda degil yanimda dur diyet koçum ol benimmmm olar mi ? Ben rocky olam sen bana aci yok aci yok diye bagirTamamdır kuzum hatta liste haftanda seni ben alam morti olarak
Sana bişey diyeyim mi hani ben sizi hep okurdum ya bu tk olmadan önce o zaman bile geçmişi okurdum ya yeminle deliyim bonusun 99 partisinde ben bu tk yoktum ama sevinçten evde çığlık attigimi biliyorumkız ona klavye azizliği ile yeni ad buldu @Ytmzgörümce değil artık , gö.ümce
t koy t
oyyyyyyyyy o bana da 2-3 senede bir yoklar ..koparım her şeyden
valla diyorum ya inşallah değişir , değişmiştir ... ama hiç bozmadığı halde diyetini , 5 haftada 1 kilo vermişti listede ... 600 gr ı bi kerede ..geri kalan 100 100
ahahahhahahah bende dedim oh bişey kaçırmamışım
Ohh OhhHadi yeni yıl iyi dilekleri ablamızdan
Tamamdır ada bişey sorsam yanlış anlamazsan hani sende spor şişlik yapıyor ya ip atlasan nasıl.olur sıkı kardiyo çünkü metani hizlandirirYok sen karsimda degil yanimda dur diyet koçum ol benimmmm olar mi ? Ben rocky olam sen bana aci yok aci yok diye bagir))
Sana bişey diyeyim mi hani ben sizi hep okurdum ya bu tk olmadan önce o zaman bile geçmişi okurdum ya yeminle deliyim bonusun 99 partisinde ben bu tk yoktum ama sevinçten evde çığlık attigimi biliyorum
Keşke ben de sein gibi verebilsem 35 kilo verince hersey daha pozitif olacak gibi hissediyorum. Bu kilolar ben de hüzün yaratıyor. Ne yapacagimi bilmiyorum sürekli bir hüzün içindeyimYaa sporda yapıyorum yaa belim iyice inceledi eşimin cok hoşuma gitti adam bir belim olduğunu gördü bak
İnce belli hanım ne güzelmiş diyor
Bak alırsan bundan sonra olmaz diyor
Yok hayatım dahada incelticem diyor
Yaa bu kilo sosyal hayatından psikolojik hayatına aile hayatından manevi hayatına kadar herşeyi nasıl etkiliyormus Rabbim tüm kilolularin yardımcısı olmuş
Cok şükür 47 kilo zayıflama mi nasip eden Rabbim dahada güzellerin nasip edecek inşallah
Bugün gerçekten soğuk dün ne güzeldiBende sıkıldım hava çok fena yuruyus yapacaktim.zor döndüm eve kar gelecek galiba iatanbula çok soğuk dondum resmen
Tek raporum.eksik onu da akşam tam olacak hele korka korka bu tk bi gelişim vardı anlatamam aus beni hayatta almaz demistim tktescilli delisin kızım sen benim gözümde...hiç şaşırmadım
Canim ipde atlarim gunluk sporuma ek.. cok kalbim atıyor atlayinca korkuyorum evde yalnızım spor yaptigim zaman 100 ile başlıyayım giderek artirayim zaten yuruyuste cok hizli bantta yuruyorumTamamdır ada bişey sorsam yanlış anlamazsan hani sende spor şişlik yapıyor ya ip atlasan nasıl.olur sıkı kardiyo çünkü metani hizlandirir
uyu kuzum sen çok uykusuz kalıyon.Ben de pasta yaptım.maksat oyalanmak olsun.büyük ihtimal ben de ailemle kamera açar iyi seneler der ağlaşırızAynen herkes yılbaşı için pasta falan almış ellerde poşet geliyor ben yeni yıla uyuyarak girmek istiyorum belki doğrudur yeni yila nasıl girersen bütün yıl öyle geçermiş ya umut dünyası iste
Tamam eflalim sagol dur bi deneyeyim bakalim olcakmiHemen cevap vereyim uğraştım uğraştım telden yapmayı çözdüm
Şimdi o resmin üstüne sağa tıkla resmi görüntüle de , resim açılınca üstte ki linki kopyala, sonra da mesaj bölümündeki resim link yerine yapıştır
Gelmiyorsun ki nasıl toplayayim mezun olunca sildin bizi unuttun ne yazıyorsun ne menü veriyorsun ne iki kelam sohbet ediyorsun kusum la sana ben.mezun olunca böyle mi yaptım hihBu aralar iyi degilim dagıldım toplayın beni
Hadi gel katil dağılanlar grubuna anlat rahatlaBu aralar iyi degilim dagıldım toplayın beni
Aynen o halde olunca kopuluyormuskız ona klavye azizliği ile yeni ad buldu @Ytmzgörümce değil artık , gö.ümce
t koy t
oyyyyyyyyy o bana da 2-3 senede bir yoklar ..koparım her şeyden
valla diyorum ya inşallah değişir , değişmiştir ... ama hiç bozmadığı halde diyetini , 5 haftada 1 kilo vermişti listede ... 600 gr ı bi kerede ..geri kalan 100 100
ahahahhahahah bende dedim oh bişey kaçırmamışım
Doğru söylüyor acı yokYok sen karsimda degil yanimda dur diyet koçum ol benimmmm olar mi ? Ben rocky olam sen bana aci yok aci yok diye bagir))
Hadi bakalımTamam eflalim sagol dur bi deneyeyim bakalim olcakmi
Selülit varmı bilmiyorum ama çok işe yarıyor sımsıkı bacaklar gobuse birebir sırt yaglarina öyle 50 tane atla 5 adım ileri geri yuru sonra 50 daha 250 ile başla hergun 25 ile 50 arası artırmayı dene bence bu sayede nefesin kontrol eder carpintinin önüne gecersinCanim ipde atlarim gunluk sporuma ek.. cok kalbim atıyor atlayinca korkuyorum evde yalnızım spor yaptigim zaman 100 ile başlıyayım giderek artirayim zaten yuruyuste cok hizli bantta yuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?