- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ağlama la bütün yıl aglardim bakkk ne gerek varuyu kuzum sen çok uykusuz kalıyon.Ben de pasta yaptım.maksat oyalanmak olsun.büyük ihtimal ben de ailemle kamera açar iyi seneler der ağlaşırız
Valla bende böyle olmak istemedim hayat şartları diyelimGelmiyorsun ki nasıl toplayayim mezun olunca sildin bizi unuttun ne yazıyorsun ne menü veriyorsun ne iki kelam sohbet ediyorsun kusum la sana ben.mezun olunca böyle mi yaptım hih
Hayır bu kötülüğü yapma bana bizimkiler masayı hazırlamış beni arıyor neden gelmiyorsun diye şimdiden yemeye başlarsam kabus gibi ben bulasiklara yardıma geldim dedimKayinvalidedeyim masayı çekip atayım micanınız çeksin
Akşamki yemek senin hedefinden daha mı güzel anne olmaktan daha mı lezzetli önemli olan o sofrada oturup sohbet muhabbet değil mi mideni doyurmak yerine ruhunu doyurmak daha zevkli değil mi neden bunu yapıyorsun kendine yemek yemek bu kadar mı önemli sohbet muhabbet katılıp suyunu yudumla be içmek zorundasın ne yemek yemek zorundasın arkadaşlar muhabbet et stres at ama yeme irade sende el senin ağız senin beden senin kimsenin değilHadi gel katil dağılanlar grubuna anlat rahatla
Efser balım senin meta sıkıntı zor veriyorsun ne yemeklerle gelsin o kilolara ne sopalar yedin ne günler atlattin bu kadar kolay mı yemeklerinden vazgeçmek mezun olunca bitti mi kilo derdinValla bende böyle olmak istemedim hayat şartları diyelimbirleri sürekli comak sokular onları kovalmaktan gelemiyorum kötü tarafı diyetimin icinede ettiler
Hagisinden basliyayim bir artık usandım Yaptıklarini hatırlatmasalar bende yerimde duracagım hatırlatıp can yakmanın pesindelerHadi gel katil dağılanlar grubuna anlat rahatla
Kötü günler geciriyorumEfser balım senin meta sıkıntı zor veriyorsun ne yemeklerle gelsin o kilolara ne sopalar yedin ne günler atlattin bu kadar kolay mı yemeklerinden vazgeçmek mezun olunca bitti mi kilo derdin
İvit baktım o aradaa saydının geçmişine iyi baya :) o arada masumu da gördüm ausaaaaaaaaaa saydınımmmmmmm @saydin78 vaaay geçti mi mezun olalı 6 ay
o @MiuLego saydın iyidir listede ... hırslıdır da metası da iyidir
saydın sevindim heee ...seni liste yola sokar papatyam , mezun olduğun için artılarında hiç önemli değil senin ... kaçla girersen gir
Dolanırım akşam canım ..yoksa da açarız
ahahahahhahahh hayatımız yemek ...Bursaya gideceğiz ikea için aslında yarın .. eşim , yusuf ben mobilyadan çok iskendere odaklandık
Ni ha ha en güzel motivasyon sebebiŞuan görümceyle aynı kilodayık onu da geçiciyim.
geç kaldınkiHu huuuuu günaydınnnnn
Bu benden tüm takımıma gelsin miii
valla geçen sene öyle girdim ama hiç ağlamadım sene boyunca .inanma kuzum yalan hepAğlama la bütün yıl aglardim bakkk ne gerek var
Allah yar ve yardımcın olsun ama efserim yemekle çözülmüyor bunu en iyi sen bilirsin canımKötü günler geciriyorum
Aaa kendine haksızlık etme fıstık gibisin. Bodur tavuk her daim piliçAy benim kayınvalide gelse buraya oturur ağlarız hepimiz.
Yaş 60
Boy 180
Kilo 54
Ühüüüüü ben de ailenin topalak dötten bacağıyım, görğmceleri söylemiyim bile ..bir de kuş kadar yerler, neyse ki onlara gidince diyetim bozulmuyor, züğürt tesellisi işte benimki
Umudumu yiktin laavalla geçen sene öyle girdim ama hiç ağlamadım sene boyunca .inanma kuzum yalan hep
ay pardon sen uyuycaktın de mi bütün sene hehehehehUmudumu yiktin laa
Niyetim öyleydi umudumu yiktin hayalleerimi caldunay pardon sen uyuycaktın de mi bütün sene heheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?