Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gelmiyorsun ki nasıl toplayayim mezun olunca sildin bizi unuttun ne yazıyorsun ne menü veriyorsun ne iki kelam sohbet ediyorsun kusum la sana ben.mezun olunca böyle mi yaptım hih
Valla bende böyle olmak istemedim hayat şartları diyelim birleri sürekli comak sokular onları kovalmaktan gelemiyorum kötü tarafı diyetimin icinede ettiler

Hadi gel katil dağılanlar grubuna anlat rahatla
Akşamki yemek senin hedefinden daha mı güzel anne olmaktan daha mı lezzetli önemli olan o sofrada oturup sohbet muhabbet değil mi mideni doyurmak yerine ruhunu doyurmak daha zevkli değil mi neden bunu yapıyorsun kendine yemek yemek bu kadar mı önemli sohbet muhabbet katılıp suyunu yudumla be içmek zorundasın ne yemek yemek zorundasın arkadaşlar muhabbet et stres at ama yeme irade sende el senin ağız senin beden senin kimsenin değil

Valla bende böyle olmak istemedim hayat şartları diyelim birleri sürekli comak sokular onları kovalmaktan gelemiyorum kötü tarafı diyetimin icinede ettiler
Efser balım senin meta sıkıntı zor veriyorsun ne yemeklerle gelsin o kilolara ne sopalar yedin ne günler atlattin bu kadar kolay mı yemeklerinden vazgeçmek mezun olunca bitti mi kilo derdin

İvit baktım o aradaa saydının geçmişine iyi baya :) o arada masumu da gördüm aus

Şuan görümceyle aynı kilodayık onu da geçiciyim.
Ni ha ha en güzel motivasyon sebebi benim görümce de kilolu. Aslında ben kimsenin kilosuna laf söylemem kendi ablalarım annem dışında, onlara da iyiliği sağlığı için söylerim, hadi sizde yapın diye gaza getiririm.
Benim kv kendi totosuna kızının kilosuna bakmadan herkesin ama herkesin kilosuna laf eder. Kaç gram aldı verdi bilir o derece takık ama iş kendi poposuna gelince sorun yok birde kızının kilosuna, görümcem 1.45 anca var 70 kilo vardır en az, boydan dolayı haliyle daha çok gösteriyor.
Şimdi ben kilo verdikçe nasıl hasetleniyorlar düşün önceden gram versem ben bilmeden kv derdi sen kilo vermişsin diye. Şimdi 17 kilo verdim ağzını açmıyor haseeeet

Aaa kendine haksızlık etme fıstık gibisin. Bodur tavuk her daim piliç

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…