Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hatirliyorum ben de severdim. Bi de dünya klasikleri vardı kocaman bir kitap fotolar kocamandi onları da severdim

Hayır hayır gerçekten ufacık masum bi ısırık çok canım çekti emziriyorum bide ya noluuu süttenn
Ada’nın dediği gibi sabah saatlerinde bir ısırık alsan daha iyi olur senin için. Emziriyorsun aklın kalmasın tabiki de ama zamanlama yanlış şimdi :)

Ada’nın dediği gibi sabah saatlerinde bir ısırık alsan daha iyi olur senin için. Emziriyorsun aklın kalmasın tabiki de ama zamanlama yanlış şimdi :)
Tamam kızlar doğru soyluyonuz bencede yemiyim kimsenin hakkına girmiyim diye yazdım yemicem

Görsel cocuklarda foto çok etkili oluyor onun için hep fotolu şeyler almak lazim
Biz hep oyle aliyoruz canim.. resimleri hep anlattiriyorum bide 2 resimler arasinda farklari bulduruyorum ) her aksam masal okurum masal kitabida resimli yatakta onlarada bakariz )
Arada da kafamdan masal uyduruyorum yabancilarla konusmamak gibi .... fazla kosmamaliyuz terlememeliyiz diye kafamdan uyduruyorum her gece
Gun icerisinde olumsuz bi davranışını hikayelestiriyorum hemen anlıyor anne bugun bende boyle yaptim bidaha yapmiyacam diyor

Çok iddiali

Ilk okulda ömer seyfettinin kasagi sini okumustum günlerce aglamistim çok etkilemişti beni

Evet kızlar pattis detoksu hakkında yazayim biraz bugün 1.gunum sabah tartida aç karına wc sonrası 55.4 dum şuan itibariyle 54.4 sabah kaç çıkarım acaba.
Cok açlık cekmiyorsun ama patates tuzsuz ve hiç şeker alımı olmadığı için eller sağa sola oynuyor sıkı irade gerekiyor
Sabahta tartilip yazacağım Allah nasip ederse 3 gün kacaksiz goxeksiz yapıp nefsimi terbiye etmek istiyorum hergun notlar yazacağım böyle sabahki tartimi söyleyeceğim size de

bizim öğretmen yazıya takılmaz . hatta çoğu ders notlarını yazmıyormuş Yusuf derste öğretmen bana ben onun aklına yazdığını biliyorum sorun değil diyor .
nefret ediyor yazmaktan çocuk :)
Benimki okumayı da sevmedi yazmayı da e neyi sevdi bu çocuk teneffüste oyun oynamayı sadece okuma yarışmasında ilk 4 den 10 düştü mesela. Evet ben hırs yapıyorum yanlış biliyorum ama aslında kızdığım onda heves olmaması, istekli olmaması bu beni çok üzüyor hevesli olsa uğraşsa da olmasa en azından istiyor derim. Kesinlikle veliler hırs yapıyor bu bir gerçek o yüzden diğer veliler ile ders muhabbetine hiç girmiyorum gaza gelmiyim diye
Öğretmen çok zeki olduğunu söylüyor, endişelenmeyin çok zeki bir çocuk benim ondan yana endişem yok diyor, yazı içinde illa olsun demiyor ama olması iyi olur diyor
Bizimkini hiç görme öğrendikten sonra iyice saldı ama ben üzülmüyorum kabiliyet meselesi herkesin yazısısı möhtemeşem olması şart değil anlaması daha çok önemli
Anlamada sıkıntı yok canım şükür, dikte sınavları hep iyi, okumaya da ikinci ayda geçti zaten, ikinciydi sınıfta. Hırs olsun istiyorum ben
Aslinda biz cok mukemmelik bekliyoruz boyle hersey dort dörtlük olsun istiyoruz
Kesinlikle maalesef
Bizimki ezber konusunda iyi. Bir okumada şiir ezberler mesela. Cuma okuma bayramı var. Öğretmen benimki ile bir arkadaşını yapmış sunucu . Okuyacağı metni gördüm benim gözüm korktu nasıl ezberleyecek diye oğlan gayet iyi hem kendi şiir okuyacak hem sunacak , gem toplu şiir ve şarkıları var. Ezber bizim işimiz diyor yani sıpam ondan çok ben gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…