- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Herşey bir ısırıkla başlıyor , bir bakmışsın külahını kemiriyorsun :)Küçük bi ısırık alsam bişey olmaz herhalde
Hatirliyorum ben de severdim. Bi de dünya klasikleri vardı kocaman bir kitap fotolar kocamandi onları da severdimBir de hatırlıyor musunuz ayşeğül serileri vardı, annem her hafta 1 tane alırdı bana, hayatımda gördüğüm en güzel kitaplardır, hala saklıyorum koleksiyonu, çocuğum olunca ona vereceğim hepsini, hala kitapçıya gidip çocuk kitabı alıyorum ben bayılıyorum resimlerine :)
Bu saatte yeme canim yarin sabah saatlerinde yeKızlar 1 dondurma yesemmi ki
Doğru diyonuz tmm yemicemHerşey bir ısırıkla başlıyor , bir bakmışsın külahını kemiriyorsun :)
Durdurabilirsin kendini bir ısırıkçıkta sorun yok
Doğru cnm yemiyim en iyisiBu saatte yeme canim yarin sabah saatlerinde ye)
Ada’nın dediği gibi sabah saatlerinde bir ısırık alsan daha iyi olur senin için. Emziriyorsun aklın kalmasın tabiki de ama zamanlama yanlış şimdi :)Hayır hayır gerçekten ufacık masum bi ısırık çok canım çekti emziriyorum bide ya noluuu süttenn
Tamam kızlar doğru soyluyonuz bencede yemiyim kimsenin hakkına girmiyim diye yazdım yemicemAda’nın dediği gibi sabah saatlerinde bir ısırık alsan daha iyi olur senin için. Emziriyorsun aklın kalmasın tabiki de ama zamanlama yanlış şimdi :)
Biz hep oyle aliyoruz canim.. resimleri hep anlattiriyorum bide 2 resimler arasinda farklari bulduruyorumGörsel cocuklarda foto çok etkili oluyor onun için hep fotolu şeyler almak lazim
Ne iddialısı kızÇok iddiali
Ilk okulda ömer seyfettinin kasagi sini okumustum günlerce aglamistim çok etkilemişti beniBiz hep oyle aliyoruz canim.. resimleri hep anlattiriyorum bide 2 resimler arasinda farklari bulduruyorum) her aksam masal okurum masal kitabida resimli yatakta onlarada bakariz )
Arada da kafamdan masal uyduruyorum yabancilarla konusmamak gibi .... fazla kosmamaliyuz terlememeliyiz diye kafamdan uyduruyorum her gece
Gun icerisinde olumsuz bi davranışını hikayelestiriyorum hemen anlıyor anne bugun bende boyle yaptim bidaha yapmiyacam diyor
Dietin nerdeyse hicbirsey yok ve bol spor varNe iddialısı kız
Evet o hikaye benide cok etkilemistiIlk okulda ömer seyfettinin kasagi sini okumustum günlerce aglamistim çok etkilemişti beni
Bi bakam hemenAğır yasamlarda pauline acaip kilo vermiş o hiç veremez diyordum ben doktordan daha iyi biliyorum vucudumu diyordu doktor delirdi tedaviden cikariyordu nerdeyse
Benimki okumayı da sevmedi yazmayı da e neyi sevdi bu çocukbizim öğretmen yazıya takılmaz . hatta çoğu ders notlarını yazmıyormuş Yusuf dersteöğretmen bana ben onun aklına yazdığını biliyorum sorun değil diyor .
nefret ediyor yazmaktan çocuk :)
Anlamada sıkıntı yok canım şükür, dikte sınavları hep iyi, okumaya da ikinci ayda geçti zaten, ikinciydi sınıfta. Hırs olsun istiyorum benBizimkini hiç görme öğrendikten sonra iyice saldıama ben üzülmüyorum kabiliyet meselesi herkesin yazısısı möhtemeşem olması şart değil anlaması daha çok önemli
Kesinlikle maalesefAslinda biz cok mukemmelik bekliyoruz boyle hersey dort dörtlük olsun istiyoruz
Bizimki ezber konusunda iyi. Bir okumada şiir ezberler mesela. Cuma okuma bayramı var. Öğretmen benimki ile bir arkadaşını yapmış sunucu . Okuyacağı metni gördüm benim gözüm korktu nasıl ezberleyecek diyebende hiç öyle yapmadım desem yalan olur ... ama 2 senedir çok rahatım .
Sen kendini düşün her işi dörtlük dörtlük yapabiliyor musun ?
Ben yapamam :))
Çocuklarda böyle ..bazı şeylere yetenekleri yok ... Bazı konularda çok iyiler ... İşte o yeteneksiz olduklarını kendileri idare edecek kadar yapabilsin tamameğri büğrü
Spor çok gibi duruyo ama değil kuzum. 5 mil +bölgesel daha çok yoruyoDietin nerdeyse hicbirsey yok ve bol spor var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?