Geçmiş olsun doktor tedavi için ne dedi balimAslında benim de moralim bozuk kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra ultrason çekildim özelde. Miyomlara baktırayım diye. Biliyorsunuz biri özellikle oldukça büyüktü. 2 ay önce baktırmıştım. Ve bugün o miyomun bir tık daha büyüdüğünü öğrendim. Ama daha da moralimi bozan 3,5-4 cm boyutlarında bir de kist görüldüne yapacağım bilmiyorum
12 vé 13 . 14 Ay seçmece gibi olucak ama .sen bişi de ya. Nere gidem. Şöyle aktif sopalı. . Kime teslim eden benidene tabii , denemeden zarar gelmez .... hem emziriyorsunuz hem metanı biliyorum diye ben rahat okuyorum senin menüleri mesela .. şöyle bu ne beeeeeeeeeeee diyen biriini bulursun belki .
cevap aldın mı bi takımdan ?
12 vé 13 . 14 Ay seçmece gibi olucak ama .sen bişi de ya. Nere gidem. Şöyle aktif sopalı. . Kime teslim eden beni
Ayyy yusuf yaa. Ball balWhiteblacklife geçmiş olsun .... benim paşa geldi ..dolgusu olmuş , bir de koruma yapmış dr .
hemi de çok küçük dolgular diye iğnesiz ....
elinde kağıdı varmış , eşim demiş yukarda isim yanınca gireceğiz .
O ara sen bekle ben bi wc ye gideyim demişş (bunun için ayrı cıngar çıkardım eşimle ) neyse , bi geldim Yusuf yok dedi ... girmiş içeri ... kağıdını vermiş ... koltuğa oturmuş ... dr şok ..kimle geldin sen demiş .... babamla ama şu an tuvalette demişbekleyelim mi demiş adam , yok derken bizim adam gelmiş zaten
Aslında benim de moralim bozuk kızlar
Bugün kahvaltıdan sonra ultrason çekildim özelde. Miyomlara baktırayım diye. Biliyorsunuz biri özellikle oldukça büyüktü. 2 ay önce baktırmıştım. Ve bugün o miyomun bir tık daha büyüdüğünü öğrendim. Ama daha da moralimi bozan 3,5-4 cm boyutlarında bir de kist görüldüne yapacağım bilmiyorum
Kizlar havaalanina gidiyorum menumu vereyim daha giremem kolay kolay opuyorum sizi.bugun hazirlanma telasiyla kahvalti ayakustu yaptim.hatta aksam haric hepsi ayakustuydu.
Sabah 11.30
1haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
1 havuc
Ara 14.00
5 cig badem
Ara 15.30
Yarim ayva
Aksam 17.30
6 yk kadar ispanak
Su 2 olur
Spor maalesef yok bugun hic firsatim olmadi
@MiuLego
Heyecan ariom galiba . Deli miyim neNeden gideyyon
He hayırlısı :)Heyecan ariom galiba . Deli miyim neyok kiz söyle liste neyin olsa yeni arkadaslr olsun diom.
O da çok etkili.Ben de dukan şeysi içtim habire işiyom
Sağ over üzerinde rahim kisti canım.ne kisti canım?
İlk halan geldikten sonra tekrar doktora gidip uzmanla konuş dedi. İlaç verir küçülmesi için ama o da bu sefer miyomları büyütür dediGeçmiş olsun doktor tedavi için ne dedi balim
Saol canım inşallah hepsi küçülür kaybolurlarAyyy canım geçmiş olsun
Haber saldı bikaç otele, bakıcak bakalım gidişata göreValla oğlumu bende takdir ettim de , tenhada eşime kızdım .
Ay benimböyle kaırılma fobim var sanki . nasıl bırakır diye ?
lan diyo milletin çocuğu 8 yaşından okuldan eve minibüsle falan gidiyor ... dedim bana ne !
Çocuk öz güven kazanıyor diyor ...
Dedim sen öz güven kazandırmak istiyorsan , ben tuvalete gidip geliyor de ama gitmeuzaktan izle
ay ada tırsağım ben ya .
Barışırlar barışırlaraşçıyla kavga mı olurmuş hiç ? napacak işsiz ?
Haber saldı bikaç otele, bakıcak bakalım gidişata göre
12 vé 13 . 14 Ay seçmece gibi olucak ama .sen bişi de ya. Nere gidem. Şöyle aktif sopalı. . Kime teslim eden beni
O da çok etkili.
Sağ over üzerinde rahim kisti canım.
İlk halan geldikten sonra tekrar doktora gidip uzmanla konuş dedi. İlaç verir küçülmesi için ama o da bu sefer miyomları büyütür dedi
Saol canım inşallah hepsi küçülür kaybolurlarona dua ediyorum. Çok moralim bozuldu.
En son 14 kasımda ve 9 aralıkta başladı son iki ay halam. Bu ay daha gelmedi. Son iki ay 5-6 gün erken geldi. Bu ay daha gelmedi. İnşallah evime dönünce gelir. Tatilde yolda zor olur yoksa.canım son hala tarihi ile gelecek hala tarihini bi söyler misin bana?
İnşallah iyi olur sonuç canım.Haber saldı bikaç otele, bakıcak bakalım gidişata göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?