Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende sen gibiyim canim cok iyi anlıyorum seni )

En son 14 kasımda ve 9 aralıkta başladı son iki ay halam. Bu ay daha gelmedi. Son iki ay 5-6 gün erken geldi. Bu ay daha gelmedi. İnşallah evime dönünce gelir. Tatilde yolda zor olur yoksa.

canım adet öncesinde çatlamayan yumurtalar folikul kisti olarak görülüyor ve adetle ya küçülür ya tamamen kaybolur. ben polikistik over hastasıyım ve ara ara bende de büyük kistler oluşup adetle küçülüyor. adetliyken baktır yumurtalığına şöyle 4. gün falan baktır ama.
tedavi dedikleri de doğum kontrol hapı, eğer folikül kisti yazıyorsa korkma hemen hemen her kadında oluyor. çikolata kisti yazıyorsa küçülmez ama ameliyatlık boyutta da değil.
içini ferah tut diye uzun uzun yazdım
ama adetin başladıkdan 4 gün sonra bi git baktır

malim inşallah eşine daha güzel bi iş kapısı açılır. o kadar otel kasapsız olmaz

Ola !!
Menüm
Sabah
1 dürtücü çay
1 kase tavuk çorbası
2 kupa virüs öldürücü çay

Öğlen
İki ceviz
1 incir kurusu

Akşam
Biftek
Salata
Tavuk çorbası
@MiuLego hepfit

oooooo çok seksü bu menü tavladı beni

Kahvemde kalp çıktı

Eki Görüntüle 2088407

Hee kalp o

ayyy alttaki yazıyı görmedim başta, baya bi bakındım saf demek istemiyorum kendime, iyi niyetliyim bence

yarın ver tartıyı ben merak ederim hem yarın ver, hem arkadaşınla tatilden dönünce ver

Eve geldim gördüğüm rakam feciat kıyafet akşam saati filsnda olsa çok fena

Tartildikca sinirim bozuluyor
Bu cuma tartilmayi yüreğim kaldırmaz

yavrum niye kıyafetle tartılıon, herşey çıkmalı bi ara saçımı kestirsem zayıflar mıyım diye bile düşündü bu arkadaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…