Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarın anneme geçecektim normalde, aradım söyledim akşamdan geçeyim ben o kadar erkekle uğraşamam yine dedim
telefonu yüzüme kapadı açmıyo şimdide kaldım arada
valla bıktım artık
Haksız olan o begüm üzülme ben olsam giderim. Sana sorsa müsade istese tamam. Evin hanımı sensin, bütün işi yapan sensin, tavır yapan o.

Gel kız bana kahveler yaparım sana

sağol waytım
elim ayağım titriyo sinirden
Begusum giderken iki 3 tane pizza al iki kilo eve gidince de deki kusura bakmayın ben çalışan bi bayanim evde devamlı yemek yok bu ters olur hepsine iki kavga edersiniz ama bazen bir şeylerin değişmesi için kıyametin kopması gerekiyor

yarın anneme geçecektim normalde, aradım söyledim akşamdan geçeyim ben o kadar erkekle uğraşamam yine dedim
telefonu yüzüme kapadı açmıyo şimdide kaldım arada
valla bıktım artık
Eşin ve kuzenler maç seyrederse aç bir maç televizyonda iki cips kola al ya da bir pizza,bir kısır yap iki dakikada salonda bırak onları at kendini dışarı onlar zaten acıkmaz

bende sizinkiler gelince evde durmam giderim diyo bide eflal
Durmasın sen ona sormadan mı çağırıyorsun, ayrıca o mu yapıyor sizinkiler gelince yemekleri, temizliği. Benimkiler kırk yılda bir gelir onda da eşim olmasa da olur diye düşündüğüm için sorun değil benim için.
Ama işte sizi bilemiyorum begüm ne yapsan ki

wayt şuan evde 6 kişiler ve hep erkek 2-3 pizzayla doymazlar
ya hadi yedirdim içirdim o sorun değilde,hafta sonu ben çalışıyorum,dinlenicem bunlar gece yarısına kadar pes oynuyolar,evi görsen kıyamet curcuna,yarın sabah erkenden kalkıp anneme gidicektim,ne ara evi temizliycem napıcam bilmiyorum
arıyorum açmıyo meşgule veriyo beni

Spor ve sikilasmayasanmis demekki cnm

Eşin be kuzenler maç seyrederse aç bir maç televizyonda iki cips kola al bir kusur yap iki dakikada salında bırak onları at kendini dışarı onlar zaten acıkmaz
nereye atim yaaa hafta sonu herkes ailesiyle tek başıma gez gez en fazla hava kararana kadar bunlar gece uyku vakti gidiyo

Çok sınır bozucu cnm şimdi gitsen bi dert gitmesen bi dert. Ama ben onların eşlerine annelerine kızıyorum sen çalışan bi bayansın biraz düşünseler böyle olmaz

Anaaam breysrl birinci olmuş @MiuLego

kızlar ben çıkıyorum
hala kararsızım yolda karar vericem artık
bazen nefret ediyorum herşeyden ben mi abartıyorum diyorum bazende çok taviz veriyorum diyorum hep arada kalıyorum,arada kalmaktan nefret ediyorum
sizide sıktım kusura bakmayın ama gerçekten çok kötüyüm tirtir titriyorum

Begusum şuan yapacak birşey yok git evine 9.9 gelal da puzzalar varya onlardan 5 paket markettende bi kola al tamam işte onların işine bile gelir maçtan kalkmadan yemek hiç bir şey deme onların yanında ama onlar gidince anlat derdini konuş ben de çalışıyorum senin gibi de bi hafta sonum var oda tek gün o gunude temizlik yapmakla geciriyorum her yeri dagitiyorsunuz de bi hafta bende bi hafta onda şunda sıraya koyun o zaman de ben her hafta sonumu ziyan edemem de

Kuzum seni çok iyi anlıyorum brn de iki günde bir misafir ağırlarım(eşimin ve benim arkadaşlar, erkek) temizlik yedir içir bana kalır-dı, isyan ettim birgün dedim herkes evden giderken çöpünü alacak, tabağını yıkayacak yoksa siz gelince evi terk eder tek bir şeye dokunmam :) şimdi öyle yapıyorlar, ben de onlar da rahat etti :)

Benim eşim pek öyle getirmez ama getirirse dışarıdan söyler sağ olsun ama olabiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…