Gel kız bana kahveler yaparım sana
Haksız olan o begüm üzülme ben olsam giderim. Sana sorsa müsade istese tamam. Evin hanımı sensin, bütün işi yapan sensin, tavır yapan o.yarın anneme geçecektim normalde, aradım söyledim akşamdan geçeyim ben o kadar erkekle uğraşamam yine dedim
telefonu yüzüme kapadı açmıyo şimdide kaldım arada
valla bıktım artık
Gel kız bana kahveler yaparım sanabenimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
çıldırcam artık sinir beynime sıçradı,bize yetecek kadar yemeğimiz vardı,onca erkeği yine nasıl doyuracam ben
bide hafta sonu dinleneyim diye dünden bütün işleri bitirmiştim ev batacak yine
eve gitmek istemiyorum
Geçmiş olsun canımDur tebrik edeyim canım babam katarak ameliyati oldu yanindaydim
Gel bacım gelll kahve dolu evvvVayt bende kahveciyim 1 fincan daha olc
bende sizinkiler gelince evde durmam giderim diyo bide eflalHaksız olan o begüm üzülme ben olsam giderim. Sana sorsa müsade istese tamam. Evin hanımı sensin, bütün işi yapan sensin, tavır yapan o.
Begusum giderken iki 3 tane pizza al iki kilo eve gidince de deki kusura bakmayın ben çalışan bi bayanim evde devamlı yemek yok bu ters olur hepsine iki kavga edersiniz ama bazen bir şeylerin değişmesi için kıyametin kopması gerekiyorsağol waytım
elim ayağım titriyo sinirden
Eşin ve kuzenler maç seyrederse aç bir maç televizyonda iki cips kola al ya da bir pizza,bir kısır yap iki dakikada salonda bırak onları at kendini dışarı onlar zaten acıkmazyarın anneme geçecektim normalde, aradım söyledim akşamdan geçeyim ben o kadar erkekle uğraşamam yine dedim
telefonu yüzüme kapadı açmıyo şimdide kaldım arada
valla bıktım artık
Durmasın sen ona sormadan mı çağırıyorsun, ayrıca o mu yapıyor sizinkiler gelince yemekleri, temizliği. Benimkiler kırk yılda bir gelir onda da eşim olmasa da olur diye düşündüğüm için sorun değil benim için.bende sizinkiler gelince evde durmam giderim diyo bide eflal
wayt şuan evde 6 kişiler ve hep erkek 2-3 pizzayla doymazlarBegusum giderken iki 3 tane pizza al iki kilo eve gidince de deki kusura bakmayın ben çalışan bi bayanim evde devamlı yemek yok bu ters olur hepsine iki kavga edersiniz ama bazen bir şeylerin değişmesi için kıyametin kopması gerekiyor
Spor ve sikilasmayasanmis demekki cnmMali karatayci canım.o demişti yanlış hatırlamıyorsam miu da karatayci onada sorariz gelince ya balım bende sana bişey sorayim şimdi benim 52 kilo iken giydigim bi pantolon vardı hafif bol geliyordu şimdi ben 53 kiloyum pislik şey dusuyor belimden neden ya anlamadım ben
nereye atim yaaa hafta sonu herkes ailesiyle tek başıma gez gez en fazla hava kararana kadar bunlar gece uyku vakti gidiyoEşin be kuzenler maç seyrederse aç bir maç televizyonda iki cips kola al bir kusur yap iki dakikada salında bırak onları at kendini dışarı onlar zaten acıkmaz
Çok sınır bozucu cnm şimdi gitsen bi dert gitmesen bi dert. Ama ben onların eşlerine annelerine kızıyorum sen çalışan bi bayansın biraz düşünseler böyle olmazwayt şuan evde 6 kişiler ve hep erkek 2-3 pizzayla doymazlar
ya hadi yedirdim içirdim o sorun değilde,hafta sonu ben çalışıyorum,dinlenicem bunlar gece yarısına kadar pes oynuyolar,evi görsen kıyamet curcuna,yarın sabah erkenden kalkıp anneme gidicektim,ne ara evi temizliycem napıcam bilmiyorum
arıyorum açmıyo meşgule veriyo beni
Anaaam breysrl birinci olmuş @MiuLegoCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 551. ETAP
( 29 ARALIK 2017- 5 OCAK 2018)
TAKIM DERECELERİ
1..............1.336........ 7. TAKIM
2..............1.240........ 12. TAKIM
3................1,084...... 6. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........3,04..... @MiuLego ...... (7. Takım)
2.......... 2.44 ..... orkide1453 .................... (14. Takım)
3.......... 2.50........ magickk (1. Takım) ve fattylamb94 (6. takım) ............
Begusum şuan yapacak birşey yok git evine 9.9 gelal da puzzalar varya onlardan 5 paket markettende bi kola al tamam işte onların işine bile gelir maçtan kalkmadan yemek hiç bir şey deme onların yanında ama onlar gidince anlat derdini konuş ben de çalışıyorum senin gibi de bi hafta sonum var oda tek gün o gunude temizlik yapmakla geciriyorum her yeri dagitiyorsunuz de bi hafta bende bi hafta onda şunda sıraya koyun o zaman de ben her hafta sonumu ziyan edemem dewayt şuan evde 6 kişiler ve hep erkek 2-3 pizzayla doymazlar
ya hadi yedirdim içirdim o sorun değilde,hafta sonu ben çalışıyorum,dinlenicem bunlar gece yarısına kadar pes oynuyolar,evi görsen kıyamet curcuna,yarın sabah erkenden kalkıp anneme gidicektim,ne ara evi temizliycem napıcam bilmiyorum
Kuzum seni çok iyi anlıyorum brn de iki günde bir misafir ağırlarım(eşimin ve benim arkadaşlar, erkek) temizlik yedir içir bana kalır-dı, isyan ettim birgün dedim herkes evden giderken çöpünü alacak, tabağını yıkayacak yoksa siz gelince evi terk eder tek bir şeye dokunmam :) şimdi öyle yapıyorlar, ben de onlar da rahat etti :)wayt şuan evde 6 kişiler ve hep erkek 2-3 pizzayla doymazlar
Benim eşim pek öyle getirmez ama getirirse dışarıdan söyler sağ olsun ama olabiliyor bazenbenimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
çıldırcam artık sinir beynime sıçradı,bize yetecek kadar yemeğimiz vardı,onca erkeği yine nasıl doyuracam ben
bide hafta sonu dinleneyim diye dünden bütün işleri bitirmiştim ev batacak yine
eve gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?