Her hafta mı geliyorlarGitme eve. Cagirmayi biliyosa doyursun kendisi.bu adamlarin esleri yok mu her hafta ayni eve niye yollarlar kocalarini hic mi ince dusunce bilmezler.bak ben sinir oldum ha
He birde ihmal et demiş. Neyi ediyorum ben . Var mı benim gibi 1000 sayfa geçmiş okuyanKız ne etiketiiii
Bildirim günü bildirim yapmak zorunlu değil mi
Sen bizi ihmal et yapma bildirimaferin daha bi de trip
AynenBegusum giderken iki 3 tane pizza al iki kilo eve gidince de deki kusura bakmayın ben çalışan bi bayanim evde devamlı yemek yok bu ters olur hepsine iki kavga edersiniz ama bazen bir şeylerin değişmesi için kıyametin kopması gerekiyor
Sabah zorla 2 yumurta yedim nerdeyse 1 bağ maydanozla anca yiyebildim azıcık yufka ekmek yedim çünkü çok zorlandım. Aksama da tavuk ve salatam hazır ama sanırım ben doktora gideceğim kendimi iyi hissetmiyorum doktor araştırıyorum ama bu terapi ücretleri ne kadar çok yaKız aslında sende verirsin. Bur anda abur çubuğu içkiyi 3 beyazı kes vücut şok etkisiyle veriyor bak bnde öyleyim yiyorum bünyem alışmış 1 hafta dikkat etsem 3 kilodan fazla gidiyor. Miunun menülerini takip et e birde spor düşün birde spor yapmadan vermiş
O zaman karış aralarına, al kitabını oku koltukta belki anlarlar rahatsızlık verdiklerini, anlamazlarsa da sen dinlenmiş olursun yine de :)nereye atim yaaa hafta sonu herkes ailesiyle tek başıma gez gez en fazla hava kararana kadar bunlar gece uyku vakti gidiyo
Şu gaz üzerine tez yazan babanne miAyy aus sen bi de rahmetli babannemi bileydin :)
Bim veya a101 denKızlar siz TB ekmeğini nerden aliyorsunuz ?
Fırından alıyorum ben ama bu TB ekmekleri neden hep yuvarlak oluyor arkadaş böyle kare tost ekmeği şeklinde yok TB
Canim.pasanin doğum günü kutlu mutlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah bide de kız kaç kilo artı var 67 falansin herhaldeAnaaam breysrl birinci olmuş @MiuLego
Sağol canım amin. Bakmayı bilmek görmek lazım diyeyim kilo için gizem olsunCanim.pasanin doğum günü kutlu mutlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah bide de kız kaç kilo artı var 67 falansin herhalde
Deneyim bu hafta güzel geçsin bol eksiliAfiyet olsun hemşom. Gel bu hafta 4 günlük diyetime eşlik et beraber yapalım @Triplimelek Megi de var. Beraber daha kolay olur
cakil80 mortim bak bu 4 günlük diyetime sende eşlik et moralimiz yerine gelir biraz.
Fatmacım görüyorumki diyete devam@Shut Up handecim çalışıyormuş musun nasilsin canım ara öğünde badem 5 in yoktu 2 ceviz yedim
Aynı şeyi dusunmusuz ben de pizza götür çıkarken de evi temizlet gönder diyecektimBegusum giderken iki 3 tane pizza al iki kilo eve gidince de deki kusura bakmayın ben çalışan bi bayanim evde devamlı yemek yok bu ters olur hepsine iki kavga edersiniz ama bazen bir şeylerin değişmesi için kıyametin kopması gerekiyor
Canim yedikce alışırsın küçüklükten mi boyle pro yiyememe... ??Sabah zorla 2 yumurta yedim nerdeyse 1 bağ maydanozla anca yiyebildim azıcık yufka ekmek yedim çünkü çok zorlandım. Aksama da tavuk ve salatam hazır ama sanırım ben doktora gideceğim kendimi iyi hissetmiyorum doktor araştırıyorum ama bu terapi ücretleri ne kadar çok ya
Cok haklisin canim zor durum bunu esinle konus anlat yaniii calisan bi bayansın baskasinin evinde toplansinlar esin gitsin...wayt şuan evde 6 kişiler ve hep erkek 2-3 pizzayla doymazlar
ya hadi yedirdim içirdim o sorun değilde,hafta sonu ben çalışıyorum,dinlenicem bunlar gece yarısına kadar pes oynuyolar,evi görsen kıyamet curcuna,yarın sabah erkenden kalkıp anneme gidicektim,ne ara evi temizliycem napıcam bilmiyorum
arıyorum açmıyo meşgule veriyo beni
benimki yine kuzenleri toplamış eve getirmiş
çıldırcam artık sinir beynime sıçradı,bize yetecek kadar yemeğimiz vardı,onca erkeği yine nasıl doyuracam ben
bide hafta sonu dinleneyim diye dünden bütün işleri bitirmiştim ev batacak yine
eve gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?