Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gitme eve. Cagirmayi biliyosa doyursun kendisi.bu adamlarin esleri yok mu her hafta ayni eve niye yollarlar kocalarini hic mi ince dusunce bilmezler.bak ben sinir oldum ha

kız karısıda yemek zamanı bunlara geliyo, yüzsüzler ailecek

bende sizinkiler gelince evde durmam giderim diyo bide eflal

cano seninkiler ne sıklıkla geliyor ki? o zaman yemeği sen ayarla evde olan sensin ben çalışıyorum de. gidince de temizliğini yap, yarın işim var bugün bitirmem lazım malum çalışıyorum de sok lafı.

hayır bizimde arkadaşlarımız geliyor ama eşim arkadaşlarını kendi ağırlar, ben en fazla yemek yaparım koy kaldır çay demle işlerini o yapar. ben yatak odasına geçip kitap okurum. misafir haberli gelmeli ve eş misafir ağırlamak istiyorsa kıçını koltuktan kaldırmalı begum75

esram her hafta cumartesi begüşteler

ya zaten valla sırf rahatsız olsunlar diye temizlik yapardım vura vura pizza fazla onlara düz makarna yesinler
Begume gaz vermek gibi olmasinda ben hayatta kabul etmem esimede madem cagirdin otur agirla derim... hatta esime bidaha cagirsan kuzenlerinin eslerini arar bu durumdan rahatsiz oldugumi soylerim derim...madem is çığırından cikartiyorsun al sana el mi yaman ada mi yaman görürsün derim...

Kızlar son durumu bildireyim
Güya bizim telefonda konusmamizdan anlamislar ve gittiler, şimdi diğer kuzende toplanıyorlar eve gittim bir sürü bağırış cagiris yaptık, ben eve senin yüzünden kuzen akraba cagirsmiycammi dedi, bana güvenme kendine güvenen çağırır dedim daha beter kızdı sen benim neyimsin bidi bidi konuştu

Yazıklar olsun sana biz hiç anlasamiyoruz bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver dedi

Çıktı gitti
Bende anneme geciyorum ama çok mutsuzum

11:00
1 yağda yumurta
2 dilim ekmek arası minicik kasarla tost
Bol maydanoz
1 lokma beyaz peynir

17:30
4 köfte
Havuç salatasi
1 dilim ekmek

Yarım saat normal tempo yürüyüş=30 p
3 mile leslie= 135 p
15 dk bölgesel= 45p
Toplam=210p
begum75

@MiuLego Whiteblacklife Floweroflife

Mortiler ada81 Nare83

Hay Allah canım ya
İyide sürekli sendeler bunlar ama
Dur bakalım eşinle sakinleyince tekrar konuş canım

Valla canim esin ozellikle uste cikmaya calismis.sanki ayda 1 geldiler de gelmesinler mi dedin layigiyla misafir mi agirlamadin.bu böyle gitmez cümlesi ağır olmuş. Ama dusuncesizlik yapan çok net şekilde eşin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…