Ya yemek yiyip kalkacaklar sonra cay isteyecekler.. o kadar insan tuvaleti kullanacak ayyy urperdim bi ankız salçalı makarna yap koy önlerine
Gitme eve. Cagirmayi biliyosa doyursun kendisi.bu adamlarin esleri yok mu her hafta ayni eve niye yollarlar kocalarini hic mi ince dusunce bilmezler.bak ben sinir oldum ha
Henüz kaptanimiz burada degil canim gelince mutlaka döner...Ayy buraya yazdım size katılabilir miyim diye ama hiç cvp çıkmadı?
Acaba grup başkanı görmedi mi henüz msjımı ki
bende sizinkiler gelince evde durmam giderim diyo bide eflal
Her hafta mı geliyorlar
Ya yemek yiyip kalkacaklar sonra cay isteyecekler.. o kadar insan tuvaleti kullanacak ayyy urperdim bi an
Begume gaz vermek gibi olmasinda ben hayatta kabul etmem esimede madem cagirdin otur agirla derim... hatta esime bidaha cagirsan kuzenlerinin eslerini arar bu durumdan rahatsiz oldugumi soylerim derim...madem is çığırından cikartiyorsun al sana el mi yaman ada mi yaman görürsün derim...esram her hafta cumartesi begüşteler
ya zaten valla sırf rahatsız olsunlar diye temizlik yapardım vura vurapizza fazla onlara düz makarna yesinler
O zaman 66.7 baktım gordum bildim miiiiSağol canım amin. Bakmayı bilmek görmek lazım diyeyim kilo için gizem olsun
Canım @MiuLego kaptanimiz bugün akşam gelecek yok gelince sana yazar balimAyy buraya yazdım size katılabilir miyim diye ama hiç cvp çıkmadı?
Acaba grup başkanı görmedi mi henüz msjımı ki
Esra benim çalıştığım hemen hemen her cumartesi eşim topluyo kuzenleriniHer hafta mı geliyorlar
Ben bişey yapmiyorum dünya başıma yıkılmış gibi oturuyorum gündem özel i seyrediyorumCanlar , ne yapiyorsunuz carsi pazar gezdim geldim yemek yedim birazdan spora basliyacam)
Evet canım. Gecen hafta da oradaydilat kiz apatlr topar gazir manti yapti da doyurduHer hafta mı geliyorlar
Aynen canim :)Şu gaz üzerine tez yazan babanne mi
Kızlar son durumu bildireyim
Güya bizim telefonda konusmamizdan anlamislar ve gittiler, şimdi diğer kuzende toplanıyorlar eve gittim bir sürü bağırış cagiris yaptık, ben eve senin yüzünden kuzen akraba cagirsmiycammi dedi, bana güvenme kendine güvenen çağırır dedim daha beter kızdı sen benim neyimsin bidi bidi konuştu
Yazıklar olsun sana biz hiç anlasamiyoruz bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver dedi
Çıktı gitti
Bende anneme geciyorum ama çok mutsuzum
Allah allah ne saçma bazen bekarlık tan çıktıklarını farkedemiyorlar ya gıcık oluyorum o zamanEsra benim çalıştığım hemen hemen her cumartesi eşim topluyo kuzenlerini
Evet Masumm
Valla canim esin ozellikle uste cikmaya calismis.sanki ayda 1 geldiler de gelmesinler mi dedin layigiyla misafir mi agirlamadin.bu böyle gitmez cümlesi ağır olmuş. Ama dusuncesizlik yapan çok net şekilde eşin.Kızlar son durumu bildireyim
Güya bizim telefonda konusmamizdan anlamislar ve gittiler, şimdi diğer kuzende toplanıyorlar eve gittim bir sürü bağırış cagiris yaptık, ben eve senin yüzünden kuzen akraba cagirsmiycammi dedi, bana güvenme kendine güvenen çağırır dedim daha beter kızdı sen benim neyimsin bidi bidi konuştu
Yazıklar olsun sana biz hiç anlasamiyoruz bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver dedi
Çıktı gitti
Bende anneme geciyorum ama çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?