Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aynen kendi agirlayip temizlik yapacaksa başımın üstünde yeri var misafirlerin

Sen benim neyimsin derken? Neyse sakinlesince dönüşümlü toplanin kabulum hep bizde olmaz dersin. Uzme canını hepimiz yaşıyoruz bu tartışmaları, bırak sakinlessin sonra konusursun

Canim yedikce alışırsın küçüklükten mi boyle pro yiyememe... ??
Evet hayatım boyunca. Kebapciya gidermisiz ben meze ve salatalar i yermisim et dururmus. Sulu sebze yemeklerine ekmek batıra batıra yermisim hala severim mantığın her cesidini makarna hep bu tarz şeyler tek fark eskiden az yermisim yani abur cubur yok kadar azmis ozaman de kola icerdim ama hergün en fazla 2 kutu icerdim. Ama nasıl oldu anlamadim 65 kilo dan sonra iştahım hiç kapanmadi ve sınırsıza gitti . Diyetisyen psikolojik diyor moralim duzgunken 4 kilo bile verebiliyorum ama sürekli ataklar yaşayıp geri alıyorum tüm emek boşa gidiyor. Şuan doktor bakıyorum bunu başka türlü cozemeyecegim suan yememek adına kendimle mücadele halindeyim bir zayıf dusersem 4 kilo rahat alırım. Berbat bir atak geciriyorum sanki dünya başıma yıkıldı . Ben bu duygudan çok sıkıldım

begusum ya kiyamam sana keşke anlatsaydin her hafta her hafta olmaz ki böyle diye

Kahvaltı

1 yumurta kadar omlet
Peynir esirleri
5_6 zeytin

Öğlen _aksam
1 tabak tavuk ciğer
Biraz koz biber
Minik kase yoğurt

2 lt kadar su
Kahve

Mortilerim Whiteblacklife hepfit
Ortim ada81
Banum ciğer le yogurt yeme de demirin emilimini engellemesin. Bi de gece acikip dalmiycan mutfağa demi? Bi de leslie yapmadin mi bugün

Bugün ki menüm
Sabah 11.30 2haslamis yumurta
1 dilim peyaz peynir
1 küçük dilim salam
6 zeytin
Domates salatalık
Regl yaklaşıyor ondan dolayı 1 küçük tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı)
1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 mandalina 3 badem
Akşam 19.30 yiyecez
1 tane karnıyarık
Salata küçük kase yoğurt
Su. 2.5litre
30 dakika tempolu yürüyüş
45 dkka leslie
@MiuLego ve sevgili ittim Shut Up

Yavv ortim yazım derken hay ben böyle klevyenin

Banum ciğer le yogurt yeme de demirin emilimini engellemesin. Bi de gece acikip dalmiycan mutfağa demi? Bi de leslie yapmadin mi bugün
Cnm normalde yememde çok canım çekti , yok artık mufak tirtiklamak
Liste var haftaya , mortilerim var

Marketten bir sürü ot aldım
Hazırım haftaya

Masum anneme gidecektim ama yarin sabah
Şimdi oğlum evde yanlız kaldı vicdanım paramparça

Cnm gitmeseydin keşke
Oğlunla kalsaydın evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…