Lise 4
17 yaşında
Üniversite sınavına girecek
Para bıraktım biseyler iste kendine dedim ac yanlız bıraktım yavrumu
Begusum gitme o zaman otur oglunla evde mis gibi arama sorma değerini anlasin ne kuzenmis arkadaş aynisindan bir koca bende var her defa aynı sorununMasum anneme gidecektim ama yarin sabah
Şimdi oğlum evde yanlız kaldı vicdanım paramparça
Ben otobüsten inicem şimdi
Sizide sıktım kusura bakmayin hakkınızı helal edin
Allah sabir versin begusum sana .Anlamiyo wayt soyledim
Ben çalıştığım zaman hep cagiracaksin biliyorum bak 2 si senin kadar çağır miyo dedim
Beni kimseyle karşılaştırma ben davet ettiysem mahcup etme beni diyo
Ben mahcup etmedim ama bende insanım senle oglumla evde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum haftanın 6 günü çalışıyorum geliyorum evde 6 7 tane erkek bende insanım dinlenmeye ihtiyacım var dedi anlamazaada kendi bilirAnlamiyo wayt soyledim
Ben çalıştığım zaman hep cagiracaksin biliyorum bak 2 si senin kadar çağır miyo dedim
Kuzum oglunla kalsaydin evde keske. Esinin de biraz olgunlasmasi lazim boyle olmaz gercekten. Sen simdi sakinles kendini de uzme lutfenMasum anneme gidecektim ama yarin sabah
Şimdi oğlum evde yanlız kaldı vicdanım paramparça
Ben mahcup etmedim ama bende insanım senle oglumla evde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum haftanın 6 günü çalışıyorum geliyorum evde 6 7 tane erkek bende insanimAnlamiyo wayt soyledim
O nasıl söz begusum ya biz bi aileyiz buradaBen otobüsten inicem şimdi
Senin neyin var kiz de bakemBen bişey yapmiyorum dünya başıma yıkılmış gibi oturuyorum gündem özel i seyrediyorum
Ben mahcup etmedim ama bende insanım senle oglumla evde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum haftanın 6 günü çalışıyorum geliyorum evde 6 7 tane erkek bende insanım dinlenmeye ihtiyacım var dedi anlamazaada kendi bilir
Bilmiyorum ki dönem dönem oluyor bağıra bağıra aglamak Istiyorum. Herşeyi olumsuz görüyorumSenin neyin var kiz de bakem
Canım çok üzüldüm, olayı büyütme bence bazen evlilikte hoşumuza gitmeyen şeyler de yapıyoruz, önemli olan birlikte mutlu olmak. O sana belki zahmet verecek ama belki de seninle olan güzel evini huzurunu onlarla da paylaşmak istedi. Şöyle düşün eşin evinde huzurlu ki evine kuzenlerini de çağırıyor, sen de az biraz ödün ver ki huzurunuz bozulmasın.Kızlar son durumu bildireyim
Güya bizim telefonda konusmamizdan anlamislar ve gittiler, şimdi diğer kuzende toplanıyorlar eve gittim bir sürü bağırış cagiris yaptık, ben eve senin yüzünden kuzen akraba cagirsmiycammi dedi, bana güvenme kendine güvenen çağırır dedim daha beter kızdı sen benim neyimsin bidi bidi konuştu
Yazıklar olsun sana biz hiç anlasamiyoruz bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver dedi
Çıktı gitti
Bende anneme geciyorum ama çok mutsuzum
Canım ya üzüldümKızlar son durumu bildireyim
Güya bizim telefonda konusmamizdan anlamislar ve gittiler, şimdi diğer kuzende toplanıyorlar eve gittim bir sürü bağırış cagiris yaptık, ben eve senin yüzünden kuzen akraba cagirsmiycammi dedi, bana güvenme kendine güvenen çağırır dedim daha beter kızdı sen benim neyimsin bidi bidi konuştu
Yazıklar olsun sana biz hiç anlasamiyoruz bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver dedi
Çıktı gitti
Ben ikizlerim canım esimdeBurcu ne eşinin ve senin canım?
Cakil çok iyi edersin doktora gitmekle. Yeme alışkanlıklarına beraber çözüm bulmanız gerek.Evet hayatım boyunca. Kebapciya gidermisiz ben meze ve salatalar i yermisim et dururmus. Sulu sebze yemeklerine ekmek batıra batıra yermisim hala severim mantığın her cesidini makarna hep bu tarz şeyler tek fark eskiden az yermisim yani abur cubur yok kadar azmis ozaman de kola icerdim ama hergün en fazla 2 kutu icerdim. Ama nasıl oldu anlamadim 65 kilo dan sonra iştahım hiç kapanmadi ve sınırsıza gitti . Diyetisyen psikolojik diyor moralim duzgunken 4 kilo bile verebiliyorum ama sürekli ataklar yaşayıp geri alıyorum tüm emek boşa gidiyor. Şuan doktor bakıyorum bunu başka türlü cozemeyecegim suan yememek adına kendimle mücadele halindeyim bir zayıf dusersem 4 kilo rahat alırım. Berbat bir atak geciriyorum sanki dünya başıma yıkıldı . Ben bu duygudan çok sıkıldım
Yarın başlayacağım ben.Deneyim bu hafta güzel geçsin bol eksili
Dur cumaya kadar kalsın.
Fatmacım görüyorumki diyete devam
Canım burdanda tebrik ederim 98 li rakamları
Kızlar son durumu bildireyim
Çıktı gitti
Ben bişey yapmiyorum dünya başıma yıkılmış gibi oturuyorum gündem özel i seyrediyorum
Evet hayatım boyunca. Kebapciya gidermisiz ben meze ve salatalar i yermisim et dururmus. Sulu sebze yemeklerine ekmek batıra batıra yermisim hala severim mantığın her cesidini makarna hep bu tarz şeyler tek fark eskiden az yermisim yani abur cubur yok kadar azmis ozaman de kola icerdim ama hergün en fazla 2 kutu icerdim. Ama nasıl oldu anlamadim 65 kilo dan sonra iştahım hiç kapanmadi ve sınırsıza gitti . Diyetisyen psikolojik diyor moralim duzgunken 4 kilo bile verebiliyorum ama sürekli ataklar yaşayıp geri alıyorum tüm emek boşa gidiyor. Şuan doktor bakıyorum bunu başka türlü cozemeyecegim suan yememek adına kendimle mücadele halindeyim bir zayıf dusersem 4 kilo rahat alırım. Berbat bir atak geciriyorum sanki dünya başıma yıkıldı . Ben bu duygudan çok sıkıldım
Ben otobüsten inicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?