Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Anlamiyo wayt soyledim
Ben çalıştığım zaman hep cagiracaksin biliyorum bak 2 si senin kadar çağır miyo dedim
Beni kimseyle karşılaştırma ben davet ettiysem mahcup etme beni diyo
Ben mahcup etmedim ama bende insanım senle oglumla evde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum haftanın 6 günü çalışıyorum geliyorum evde 6 7 tane erkek bende insanım dinlenmeye ihtiyacım var dedi anlamazaada kendi bilir

Anlamiyo wayt soyledim
Ben çalıştığım zaman hep cagiracaksin biliyorum bak 2 si senin kadar çağır miyo dedim
Beni kimseyle karşılaştırma ben davet ettiysem mahcup etme beni diyo
Ben mahcup etmedim ama bende insanım senle oglumla evde vakit geçirmek dinlenmek istiyorum haftanın 6 günü çalışıyorum geliyorum evde 6 7 tane erkek bende insanim
Ben otobüsten inicem şimdi
Sizide sıktım kusura bakmayin hakkınızı helal edin
O nasıl söz begusum ya biz bi aileyiz burada

Menüm
Sabah
2 dilim kizarmis t.b. ekmeği
1 cay kasigi kaymak
peynir zeytin
2 ceri domates 2 kapya biber
birkaç findik badem 2 gün kurusu
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Oglen
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kereviz yemegi
Ara
2 bardak limonlu cay
Akşam
2 kase cerkes corbasi
Ara
sekersiz
Su: 2 litre olmuştur
@MiuLego Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek

Canım çok üzüldüm, olayı büyütme bence bazen evlilikte hoşumuza gitmeyen şeyler de yapıyoruz, önemli olan birlikte mutlu olmak. O sana belki zahmet verecek ama belki de seninle olan güzel evini huzurunu onlarla da paylaşmak istedi. Şöyle düşün eşin evinde huzurlu ki evine kuzenlerini de çağırıyor, sen de az biraz ödün ver ki huzurunuz bozulmasın.

Canım ya üzüldüm eşler bu konularda pek anlayışlı olmuyorlar. Benim eşimde aynısını yapardı maalesef bizi düşünen yok.

Cakil çok iyi edersin doktora gitmekle. Yeme alışkanlıklarına beraber çözüm bulmanız gerek.

Fatmacım görüyorumki diyete devam

Canım burdanda tebrik ederim 98 li rakamları

Ay teşekkürler canım cok şükür az desteğini görmedim Allah razı olsun canım

Yaa şimdi annendede rahat edenessin çünkü kırılınca kalp heryer aynı
Canım inan birçoğumuzun yaşıyoruz böyle anlayissizliklari seni seviyoruz canım
20 yıl kadar çalışan çocuklu bir kadın olarak temizlenmiş evimde ayağımı uzatıp kahve keyfi TV keyfi kitap okumak isterdim çalışınca ve çocuklu olunca bunlar bile lüks ama bunu bir erkek anlamaz hem iş hayatında hem ev hayatının ikisininde yapılmasını ister
Eşimle aynı işi yapar okuldan donerdik ben mutfağa o TV ye işten geldi ya.
Ne diyelim Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin canım

Ben bişey yapmiyorum dünya başıma yıkılmış gibi oturuyorum gündem özel i seyrediyorum

Canım enerjin cok düşmüş kendini motive edecek güçlü hissedeceksiniz birşeyler dusunsen

Tamamen duygusal açlık
Bu duygusal açlık ve stres beni 147 yaptı canım kendine dikkat et

Ben otobüsten inicem şimdi
Sizide sıktım kusura bakmayin hakkınızı helal edin

Ayyy helal olsun canım
Rabbim gönlüne genişlik versin ferahlık versin canım
Eslerede anlayış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…