Menü ve spor gayet güzel canimBugün ki menüm
Sabah 11.30 2haslamis yumurta
1 dilim peyaz peynir
1 küçük dilim salam
6 zeytin
Domates salatalık
Regl yaklaşıyor ondan dolayı 1 küçük tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı)
1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 mandalina 3 badem
Akşam 19.30 yiyecez
1 tane karnıyarık
Salata küçük kase yoğurt
Su. 2.5litre
30 dakika tempolu yürüyüş
45 dkka leslie
@MiuLego ve sevgili ittim @Shut Up
Canım gel seninle squat yapalım her gün belli sayılarda. Bende kalçanın küçülmesini istemiyorum ve belimin de olabildiğince incelemesini istiyorum.Ölçülerin
Göğüs 83
Bel 72(lutfen 65 ol emi)
Basen 84(lütfen 90 ol emi)
İstanbul bacak en kalın yer 46_47
Hihhh11:00
1 yağda yumurta
2 dilim ekmek arası minicik kasarla tost
Bol maydanoz
1 lokma beyaz peynir
17:30
4 köfte
Havuç salatasi
1 dilim ekmek
Yarım saat normal tempo yürüyüş=30 p
3 mile leslie= 135 p
15 dk bölgesel= 45p
Toplam=210p
begum75
@MiuLegoWhiteblacklife @Floweroflife
Mortilerada81 @masumm
Bide sana mi diyor kendine ceki duzen ver pes deseydin....Kızlar son durumu bildireyim
Güya bizim telefonda konusmamizdan anlamislar ve gittiler, şimdi diğer kuzende toplanıyorlar eve gittim bir sürü bağırış cagiris yaptık, ben eve senin yüzünden kuzen akraba cagirsmiycammi dedi, bana güvenme kendine güvenen çağırır dedim daha beter kızdı sen benim neyimsin bidi bidi konuştu
Yazıklar olsun sana biz hiç anlasamiyoruz bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver dedi
Çıktı gitti
Bende anneme geciyorum ama çok mutsuzum
Bence gayet başarılı akşam sadece çorba acikirmisinkiMenüm
Sabah
2 dilim kizarmis t.b. ekmeği
1 cay kasigi kaymak
peynir zeytin
2 ceri domates 2 kapya biber
birkaç findik badem 2 gün kurusu
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Oglen
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kereviz yemegi
Ara
2 bardak limonlu cay
Akşam
2 kase cerkes corbasi
Ara
sekersiz
Su: 2 litre olmuştur
@MiuLego @Ausencia mortim @Portakal Sulu Ordek
Spor yap sporrrBen bişey yapmiyorum dünya başıma yıkılmış gibi oturuyorum gündem özel i seyrediyorum
Teşekkürler canım benimMenü ve spor gayet güzel canim
Canim hic kendini suçlu hissetme o seni suclu hissetirmeye calismis sadeceEvet Masumm
Çağırmıştı ama gittiler güya Benim yuzumden
Eşimde o gelen başka kuzenine geçti
Bende anneme gidiyorum
Iste menu bu canim ortimmmKahvaltı
1 yumurta kadar omlet
Peynir esirleri
5_6 zeytin
Öğlen _aksam
1 tabak tavuk ciğer
Biraz koz biber
Minik kase yoğurt
2 lt kadar su
Kahve
MortilerimWhiteblacklife hepfit
Ortimada81
Erkekler böyle işte canım illaki bi şeyi burnundan getirecekler benim esimde ehliyeti çıkarmaya gittiğimizde son dakika pürüz çıkardı.Canim hic kendini suçlu hissetme o seni suclu hissetirmeye calismis sadece
canım sütlü tavuklu bir corba oldukca doyurucu aciktirmazBence gayet başarılı akşam sadece çorba acikirmisinki
He he cok guzel menu sankii ... ortinede dedim boyle olmaz pastalar boreklerrr nerdee
Kiz azcik dayatinErkekler böyle işte canım illaki bi şeyi burnundan getirecekler benim esimde ehliyeti çıkarmaya gittiğimizde son dakika pürüz çıkardı.
Napim adacim herşey çok normaldi polis parmak izi almaya başlayana kadar. Bizimki kıskançlık krizine girdi baktım bu iyiye sinirlenmeye başlıyor hemen çıkarttım ordan. Valla adam napsın adamın işi bu ama eşim saolsun kursağımda bıraktı. Kaç gündür diyor gidelim d halledelim diye ama hic gidesim yokKiz azcik dayatin
Suagat yapıyorum canım ağırlıkla ama yok buyumuyor o toto deli olacağım sonunda ya belim 110 cm di 72 gordum tok karına bide regl öncesi 2 gün var bi 6 görsem keskeCanım gel seninle squat yapalım her gün belli sayılarda. Bende kalçanın küçülmesini istemiyorum ve belimin de olabildiğince incelemesini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?