Git bence boşver ehliyetin olsun...Napim adacim herşey çok normaldi polis parmak izi almaya başlayana kadar. Bizimki kıskançlık krizine girdi baktım bu iyiye sinirlenmeye başlıyor hemen çıkarttım ordan. Valla adam napsın adamın işi bu ama eşim saolsun kursağımda bıraktı. Kaç gündür diyor gidelim d halledelim diye ama hic gidesim yok
Mumurta varken neydeyim pasta böreği ada mumurta pastada n daha lezzetliHe he cok guzel menu sankii ... ortinede dedim boyle olmaz pastalar boreklerrr nerdee
Gidersemde onunla gitmemGit bence boşver ehliyetin olsun...
Kuzucum dün ki menünde miu patatese ne diyecek diye merak etmiştim tepki göstermiş. Bugün de kaymak yemişsin. Onun dışında 2 dlm tb ekmeği menüsünde kuru yemiş belki sıkıntı yapabilir mi acaba kiMenüm
Sabah
2 dilim kizarmis t.b. ekmeği
1 cay kasigi kaymak
peynir zeytin
2 ceri domates 2 kapya biber
birkaç findik badem 2 gün kurusu
limonlu cay
Ara
beyaz cay
Oglen
1 kase mercimek corbasi
1 tabak kereviz yemegi
Ara
2 bardak limonlu cay
Akşam
2 kase cerkes corbasi
Ara
sekersiz
Su: 2 litre olmuştur
@MiuLego @Ausencia mortimMunzevi Zencefil
Ne guzel morti laaa bunlarKuzucum dün ki menünde miu patatese ne diyecek diye merak etmiştim tepki göstermiş. Bugün de kaymak yemişsin. Onun dışında 2 dlm tb ekmeği menüsünde kuru yemiş belki sıkıntı yapabilir mi acaba kiBirde çerkes çorbası nedir kuzucum merak ettim güzelse bende yapayım Bende yazacağım birazdan.
Mumurta varken neydeyim pasta böreği ada mumurta pastada n daha lezzetli
cerkes corbasi tavuk süt ve haslanmis misir ana maddeleri olan bir corba kuzumKuzucum dün ki menünde miu patatese ne diyecek diye merak etmiştim tepki göstermiş. Bugün de kaymak yemişsin. Onun dışında 2 dlm tb ekmeği menüsünde kuru yemiş belki sıkıntı yapabilir mi acaba kiBirde çerkes çorbası nedir kuzucum merak ettim güzelse bende yapayım Bende yazacağım birazdan.
Mortilikte hersey mübahtır ..yoksa aksama mimudan yerim paparayi benAma o listede kiöbür türlü desem miu beni vurur birde takımın selameti konusu var tabi
Yaaa geçmiş olsun kuzucum benim öpeyim de geçsincerkes corbasi tavuk süt ve haslanmis misir ana maddeleri olan bir corba kuzumcok doyurucu. Severek yiyiyoruz biz
gunlerdir abartarak yiyen biri için bence iyi kuzum menüm
Bas agrisi cekiyorum yemeyi azalttigimdan beriama alisacak bunyem
Saydın biraz Motive olsun da bende başlarım. Bizim mortilik geçmişte bayağı serttiMortilikte hersey mübahtır ..yoksa aksama mimudan yerim paparayi benmotilerime borek yiyin diyorum
Oy kuzummmmm bende bende.Daktirim seni burada gormeyi çok özlemişim hoşgeldin yenidennnnnn
Var ya var ya beni listede görüp dil alti tavsiye edenlere parmak isirtmassammmmmmmmm,muhtemelen sıkılmışımdırAy beni listeden çıkar nilişko ya giremiyorum puanlanayı bile bilmiyom biraz böyle takılayım sonrası Allah kerim
Hadi bakalim kapışmalarınızı izleyelimSaydın biraz Motive olsun da bende başlarım. Bizim mortilik geçmişte bayağı sertti
Spor yaptin miiiiiiiVar ya var ya beni listede görüp dil alti tavsiye edenlere parmak isirtmassammmmmmmmm,muhtemelen sıkılmışımdır
Ooo gayet güzel ben öğlen yemezsem çok tehlikeli sularda dolaşıyorum ne güzel ama akşamı geç yiyorum ondan olabilirMenü şeedeyim
Sabah
Bir közlenmiş biber
Yarım dlm ekmek
Çökelek
Yumurta pişirmeyi unutmuşum :)
Kiraz sapı çayı
Öğle
Yok
Akşam
Döner
Bol yeşillik
Ayran
Spor 30 dk bölgesel
@MiuLego mortimsaydin78 ortim Nefs nehirnil111 minnoşum
Canim hem nohut hem ekmek olmamis yogurt ekleseydin keske...Menümü vereyim
Sabah tabi geç kalktık hem hafta sonu hemde gece uyumadık
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık biber
Öğlen
6 yk nohut
Bol salata
2d ekmek
Ara 6 gunkurusu
Akşam 3 kepçe domates çorbası
1 tabak dolusu ot yemeği (ıspanak gibi yumurtalı yapiliyir)
Bol salata
Şu 3 litre
Spor 3 mil leslie 5 dk kol egzersizi
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?