Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Git bence boşver ehliyetin olsun...

Kuzucum dün ki menünde miu patatese ne diyecek diye merak etmiştim tepki göstermiş. Bugün de kaymak yemişsin. Onun dışında 2 dlm tb ekmeği menüsünde kuru yemiş belki sıkıntı yapabilir mi acaba ki Birde çerkes çorbası nedir kuzucum merak ettim güzelse bende yapayım Bende yazacağım birazdan.

Ne guzel morti laaa bunlar saydin78 kız ne uyariyon birak yesin yesin böyle minnoş minnos rakiplik mi olur... bak biz hepfit le nasil anlasiyoruz

Ne guzel morti laaa bunlar saydin78 kız ne uyariyon birak yesin yesin böyle minnoş minnos rakiplik mi olur... bak biz hepfit le nasil anlasiyoruz
Ama o listede ki öbür türlü desem miu beni vurur birde takımın selameti konusu var tabi

cerkes corbasi tavuk süt ve haslanmis misir ana maddeleri olan bir corba kuzum cok doyurucu. Severek yiyiyoruz biz
gunlerdir abartarak yiyen biri için bence iyi kuzum menüm
Bas agrisi cekiyorum yemeyi azalttigimdan beri ama alisacak bunyem

Yaaa geçmiş olsun kuzucum benim öpeyim de geçsin Listedesin ya kuzum o yüzden dedim ama birde haşlanmış mısır varmış bak

Menümü vereyim
Sabah tabi geç kalktık hem hafta sonu hemde gece uyumadık
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık biber

Öğlen
6 yk nohut
Bol salata
2d ekmek

Ara 6 gunkurusu

Akşam 3 kepçe domates çorbası
1 tabak dolusu ot yemeği (ıspanak gibi yumurtalı yapiliyir)
Bol salata

Şu 3 litre

Spor 3 mil leslie 5 dk kol egzersizi

@MiuLego

Ay beni listeden çıkar nilişko ya giremiyorum puanlanayı bile bilmiyom biraz böyle takılayım sonrası Allah kerim

Var ya var ya beni listede görüp dil alti tavsiye edenlere parmak isirtmassammmmmmmmm,muhtemelen sıkılmışımdır

Ooo gayet güzel ben öğlen yemezsem çok tehlikeli sularda dolaşıyorum ne güzel ama akşamı geç yiyorum ondan olabilir

Canim hem nohut hem ekmek olmamis yogurt ekleseydin keske...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…