Yaaa geçmiş olsun kuzucum benim öpeyim de geçsinListedesin ya kuzum o yüzden dedim ama birde haşlanmış mısır varmış bak
Hele menu veremde gözünüz gonlunuz açılsın
Sabah 10.30
2 yumurta yagda
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
8 cig badem
1 türk kahvesi ( şekersiz)
Aksam 15.45
5 et kofte
Booolll salata
2 lt su icildi.. @MiuLego
70 dakika tempolu yuruyus =175 puan
@nehirnil111
Ortilerin en kralicesiNare83
Ezeli mortilerim
@hepfitveeee @Whiteblacklife
Bugünü atlatirsam ben de başlayacağım Muzaffer kuran tarzı bir listeye benziyor. Muzaffer kuşağın da 2 haftada 6 ile 12 kilo verildiği bir liste var arkadaşım 8 kilo verdi. Akşam bulunca atarım bi de ona bakYarın başlayacağım ben.
Neyyyyyy ada türk kahvesimi icmisWayyy ortim türk kahvesi gördüm menüde , asmissin kendini
Menü güzel cnm afiyet olsun ortim
Ben de ondan korkuyorum yol da alamiyorum 2 ileri 1 geri beni bitiriyor bi de bu duygu çok kötü dün çok iyiydim astım dedim hazırım dedim sabah berbat uyandim bunun bir sebebi olmalı acaba regl yakın o mu beni bu hale getiriyor anlamıyorum ki suan kendimi bırakmam kesin 4 kilo alacak kadar yerim duramam ama mücadele ediyorumAy teşekkürler canım cok şükür az desteğini görmedim Allah razı olsun canım
Yaa şimdi annendede rahat edenessin çünkü kırılınca kalp heryer aynı
Canım inan birçoğumuzun yaşıyoruz böyle anlayissizliklari seni seviyoruz canım
20 yıl kadar çalışan çocuklu bir kadın olarak temizlenmiş evimde ayağımı uzatıp kahve keyfi TV keyfi kitap okumak isterdim çalışınca ve çocuklu olunca bunlar bile lüks ama bunu bir erkek anlamaz hem iş hayatında hem ev hayatının ikisininde yapılmasını ister
Eşimle aynı işi yapar okuldan donerdik ben mutfağa o TV ye işten geldi ya.
Ne diyelim Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin canım
Canım enerjin cok düşmüş kendini motive edecek güçlü hissedeceksiniz birşeyler dusunsen
Tamamen duygusal açlık
Bu duygusal açlık ve stres beni 147 yaptı canım kendine dikkat et
Ayyy helal olsun canım
Rabbim gönlüne genişlik versin ferahlık versin canım
Eslerede anlayış
Wc icin gömmek zorunda kaldimWayyy ortim türk kahvesi gördüm menüde , asmissin kendini
Menü güzel cnm afiyet olsun ortim
Ben de belim incelsin kalcam kuculmesin göbeğim gitsin istiyorum ben de katılımı fikriniz varsaCanım gel seninle squat yapalım her gün belli sayılarda. Bende kalçanın küçülmesini istemiyorum ve belimin de olabildiğince incelemesini istiyorum.
Gayet guzel canimada81 dün yarım saat tempolu yürüdüm 2 mil fast leslie yaptım daha yapacaktım zaman yetmedi
Yoğurt yoktu ya ama doymuyorum gerçekten 6kasik nohutla emziriyorum ya bide gerçekten çok mu canimCanim hem nohut hem ekmek olmamis yogurt ekleseydin keske...
Doğru söylüyorsun gidip biraz dans edip gelimSpor yap sporrr
Aaa Emziriyorsan bisey diyemem canim bebek kac aylik ??Yoğurt yoktu ya ama doymuyorum gerçekten 6kasik nohutla emziriyorum ya bide gerçekten çok mu canim
Şifa olsun bugün karşılıklı da olsunWc icinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?