Aaa Emziriyorsan bisey diyemem canim bebek kac aylik ??
Varya aaaaaaa çok fenasın ha çok iyiymis canim bu fikirbegum75 sıkma canını o şimdi grup yaptı seni İncitme istedi. Ben senin yerinde olsam elimden alırdım 150 tl yarın cagirirdim birini bi güzel sabahtan evi temizlettirirdim. Haftaya yine mi çağırıyor yine peşinen alırdım yine aynı taktik inan 3. Kez sana sormadan çağırmaz para vermek zorunda gider. Ben eşime 2 kez yaptım çünkü tüm işi üstüme yıkmaya baslamisti şimdi otomatik temizlik yapılacağı zaman direk süpürgeyi alıyor eline is bolumunu kavradi. Ya para verecek ya yardım edecek
Benimde 4 aylik kizim var canim7 aylık kızım var 4 yaşında oğlum
Allah bağışlasin canim... benimde 4.5 yasinda 1 kızım ayparcam var7 aylık kızım var 4 yaşında oğlum
Her şeyimiz pek bi benziyor kilo hedef bebekBenimde 4 aylik kizim var canim
Aynen kuzm 2 mizde pea etmeden istediğimz kiloya ulasrz inşaAllahHer şeyimiz pek bi benziyor kilo hedef bebek
Inş canim öyle yapmaya calisayimAllah bağışlasin canim... benimde 4.5 yasinda 1 kızım ayparcam var
Kizin ek gida aliyordur zaten bool su ic canim ekmek zaten sut yapmıyor yada ilk asamada 1 dilime düşür...
Off kötü olmuş ama tipik suçunu bastıran erkek. Üste çıkmış. Diğer kuzene de gidilebiliyormus demek ki. Madem böyle toplanıyorlar hiç değilse sırayla gidilsin. Hep birine olmaz ki.Kızlar son durumu bildireyim
Güya bizim telefonda konusmamizdan anlamislar ve gittiler, şimdi diğer kuzende toplanıyorlar eve gittim bir sürü bağırış cagiris yaptık, ben eve senin yüzünden kuzen akraba cagirsmiycammi dedi, bana güvenme kendine güvenen çağırır dedim daha beter kızdı sen benim neyimsin bidi bidi konuştu
Yazıklar olsun sana biz hiç anlasamiyoruz bu böyle gitmez kendine çeki düzen ver dedi
Çıktı gitti
Bende anneme geciyorum ama çok mutsuzum
Ben otobüsten inicem şimdi
Sizide sıktım kusura bakmayin hakkınızı helal edin
Allah bağışlasın canim evlatlarımızı sende doğum kilolarını mi vermeye calisiyorsunAllah bağışlasin canim... benimde 4.5 yasinda 1 kızım ayparcam var
Kizin ek gida aliyordur zaten bool su ic canim ekmek zaten sut yapmıyor yada ilk asamada 1 dilime düşür...
Ayy evet kızım neredeyse 5 yas olacak daha veremedim yerlesti kilolarAllah bağışlasın canim evlatlarımızı sende doğum kilolarını mi vermeye calisiyorsun
Benimde 9 aylık bebegim varBenimde 4 aylik kizim var canim
Hoş geldin aramıza. Kütahya mı ahh ahh 4 yıl yaşadım orda. Özledim. ..Evet karabukluyum kütahyada yasiyorum
Dün sen değilmiydin balım listeye girmek isteyen bu hafta şov yapacağım diyen ne oldu sozlere tavuklu salata ye misss gibi ne gerek var şimdi keke iviri zivira yıl başında çok yedim demedin mi zatannnnMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 mozarella peyniri (60 gr falan oluyor)
2 dilim pastırma
3 chery domates
4 zeytin
Yarım küçük mango(20-30 gram falandır)
Öğlen
1 kupa sütlü kahve
Akşam
Daha bilemiyorum ama açım
2 saat yürüyüş (yokuş aşagı yukarı) bu satırları da kahve ve cupcake satan bir kafeden yazıyorum çok mutsuzum çok canım çekiyor açım!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?