Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Varya aaaaaaa çok fenasın ha çok iyiymis canim bu fikir

Off kötü olmuş ama tipik suçunu bastıran erkek. Üste çıkmış. Diğer kuzene de gidilebiliyormus demek ki. Madem böyle toplanıyorlar hiç değilse sırayla gidilsin. Hep birine olmaz ki.

cakil80 biraz ağır gelecek biliyorum ama yazmadan yapamayacagim seni anlamıyorum çakıl gercektende anlamıyorum ne istiyorsun derdin ne iki gün tamam diyorum yapacak bu kız bunu başaracak iki gün sonra diyorum hayır yine dibe gidiyor.... Psikolojik yiyiciyim diyorsun sence hangimiz değiliz işte sorunum var diyorsun kimin yok.Anlattigin kadar esin tam destek benim ki bırak destek olmayı üstüne kostek olmuştu ben vazgeceyim diye neler yaptı eee bu da degil.
Diyet yapmak için sebebi yok diyorum eee oda var hemde çok güzel bi sebep anne olmak....
Neden dipteyim bilmiyorum diyorsun soyleyim sana diptesin çünkü yemek istiyorsun diptesin hem bedenini böyle sevmiyorsun hemde değiştirmek için hiç bir şey yapmıyorsun bahaneler arkasına saklanmak kolay geliyor...
Evet bahane dedim çünkü bahane kusura bakma senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var hiç dusunmuyorsun iyi bir işin iyi bir eşin var seni sıkmiyor hayatına mudahale etmiyor elinden gelen desteği veriyor ama sen iş diyorsun yok motive olamadim peki ne istiyorsun çakıl anlat derdin ne diyoruz bilmiyorum diyorsun ne istiyorsun çakıl karar ver artık böyle bu nedenle yaşayıp 100 leri gormek mi istiyorsun...
İşten çıkıp evde otursan adım kadar eminim 3 gün sonra sık ilip bulanima girersin ....
Bence sen ne istediğini bilmiyorsun evet zayıflamak istiyorsun ama yiyerek ama yok öyle bi dünya bulursan beni de al yanına çık artık kabuğundan değişmek için birşeyler yap artik

Ben otobüsten inicem şimdi
Sizide sıktım kusura bakmayin hakkınızı helal edin

Konunun sonundan yetiştim canım ama biraz okumaya çalışım. Valla böyle bizler için ince önemli şeyler erkekler için amaaaannn nolcak abartıyosun meselesi olunca anlaşmak çok zor oluyo. Karşına sakinken alıp güzel güzel anlatmaya çalış. İnşallah tez zamanda huzura erecek güzel bir orta yol bulursunuz canım

Allah bağışlasin canim... benimde 4.5 yasinda 1 kızım ayparcam var
Kizin ek gida aliyordur zaten bool su ic canim ekmek zaten sut yapmıyor yada ilk asamada 1 dilime düşür...
Allah bağışlasın canim evlatlarımızı sende doğum kilolarını mi vermeye calisiyorsun

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1/2 mozarella peyniri (60 gr falan oluyor)
2 dilim pastırma
3 chery domates
4 zeytin
Yarım küçük mango(20-30 gram falandır)

Öğlen
1 kupa sütlü kahve

Akşam
Daha bilemiyorum ama açım
2 saat yürüyüş (yokuş aşagı yukarı) bu satırları da kahve ve cupcake satan bir kafeden yazıyorum çok mutsuzum çok canım çekiyor açım!!

Dün sen değilmiydin balım listeye girmek isteyen bu hafta şov yapacağım diyen ne oldu sozlere tavuklu salata ye misss gibi ne gerek var şimdi keke iviri zivira yıl başında çok yedim demedin mi zatannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…