Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Varya aaaaaaa çok fenasın ha çok iyiymis canim bu fikir
Benim eşim kolay biri değildi ama bu tarz şeylerle düzene girdi suan pambik oldu. Artık görev dağılımimiz var bi de herseyi yapabilmeme rağmen hep canım yardım eder misin ben yapamıyorum diyip yardım istiyorum bu da onun hep kendini güçlü hissetmesine neden oluyor. Benim de işlerim çabuk bitiyor.

Dün sen değilmiydin balım listeye girmek isteyen bu hafta şov yapacağım diyen ne oldu sozlere tavuklu salata ye misss gibi ne gerek var şimdi keke iviri zivira yıl başında çok yedim demedin mi zatannnn
Yemedim zaten diyorum ki mutsuzum yemedim ama karşımda envai çeşit var baktıkça irademle sınanıyorum, çantamda elmam var onu yerim bir köşede belki

Yoksunluk duygusu gibi bişey ben de anlayamıyorum bir sorunun kaynagini bulsam üstüne gidecegim kafil avlandigim şey duygunun sebebini bilmiyorum. Şuan içimde bişeyler beni sıkıyor nefes alamıyor gibi oluyorum evdeki oksijen yetmiyor sanki nefes alamıyorum bunun için doktora gitcem bunun bir sebebi olmalı ki ortada bir sebep de yok. Alkol bağımlıları grup seans lari var neden yeme bozukluğu olan kişilerin grup şansları yok tüm gün aradım doktor şansları 300 tl haftada 3 gün çağırıyor 3 ayda tedavi bitiyor ama 3 ay o parayi vermek beni depresyona sokar iyice. Bugün hala abartılı bişey yemedim menüde de göreceksin ama çok zor geçiyor çok zor.

Yemedim zaten diyorum ki mutsuzum yemedim ama karşımda envai çeşit var baktıkça irademle sınanıyorum, çantamda elmam var onu yerim bir köşede belki
Kuruyemiş ye kayısı ye elma ye.... Neden mutsuzsun ki cuma günü tartiyi görünce yasayacagin mutluluktan değerli mi bi dilim kek

Kuruyemiş ye kayısı ye elma ye.... Neden mutsuzsun ki cuma günü tartiyi görünce yasayacagin mutluluktan değerli mi bi dilim kek
Evet yemem . Neyse bir an gözüm döndü mutsuz oldum geçti bitti..arkadaşım 48 kilo kocaman keki yedi, bir de ye bir kereden ne olacak sıkma kendini bu kadar falan dedi,bir an üzüldüm dedim neydim ne oldum melankoli falan..
Teşekkür ederim desteğiniz için
Konyakk

Çünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bak

Çünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bak

Ne demek arkadaşım her zmn

Sarayca dort gunluk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…