Benim eşim kolay biri değildi ama bu tarz şeylerle düzene girdi suan pambik oldu. Artık görev dağılımimiz var bi de herseyi yapabilmeme rağmen hep canım yardım eder misin ben yapamıyorum diyip yardım istiyorum bu da onun hep kendini güçlü hissetmesine neden oluyor. Benim de işlerim çabuk bitiyor.Varya aaaaaaa çok fenasın ha çok iyiymis canim bu fikir
Neyyyyyy ada türk kahvesimi icmis
Yemedim zatenDün sen değilmiydin balım listeye girmek isteyen bu hafta şov yapacağım diyen ne oldu sozlere tavuklu salata ye misss gibi ne gerek var şimdi keke iviri zivira yıl başında çok yedim demedin mi zatannnn
Hemen ordan uzaklaş canımYemedim zatendiyorum ki mutsuzum yemedim ama karşımda envai çeşit var baktıkça irademle sınanıyorum, çantamda elmam var onu yerim bir köşede belki
UzaklaşmamHemen ordan uzaklaş canım
cakil80 biraz ağır gelecek biliyorum ama yazmadan yapamayacagim seni anlamıyorum çakıl gercektende anlamıyorum ne istiyorsun derdin ne iki gün tamam diyorum yapacak bu kız bunu başaracak iki gün sonra diyorum hayır yine dibe gidiyor.... Psikolojik yiyiciyim diyorsun sence hangimiz değiliz işte sorunum var diyorsun kimin yok.Anlattigin kadar esin tam destek benim ki bırak destek olmayı üstüne kostek olmuştu ben vazgeceyim diye neler yaptı eee bu da degil.
Diyet yapmak için sebebi yok diyorum eee oda var hemde çok güzel bi sebep anne olmak....
Neden dipteyim bilmiyorum diyorsun soyleyim sana diptesin çünkü yemek istiyorsun diptesin hem bedenini böyle sevmiyorsun hemde değiştirmek için hiç bir şey yapmıyorsun bahaneler arkasına saklanmak kolay geliyor...
Evet bahane dedim çünkü bahane kusura bakma senin yerinde olmak isteyen kaç kişi var hiç dusunmuyorsun iyi bir işin iyi bir eşin var seni sıkmiyor hayatına mudahale etmiyor elinden gelen desteği veriyor ama sen iş diyorsun yok motive olamadim peki ne istiyorsun çakıl anlat derdin ne diyoruz bilmiyorum diyorsun ne istiyorsun çakıl karar ver artık böyle bu nedenle yaşayıp 100 leri gormek mi istiyorsun...
İşten çıkıp evde otursan adım kadar eminim 3 gün sonra sık ilip bulanima girersin ....
Bence sen ne istediğini bilmiyorsun evet zayıflamak istiyorsun ama yiyerek ama yok öyle bi dünya bulursan beni de al yanına çık artık kabuğundan değişmek için birşeyler yap artik
Kuruyemiş ye kayısı ye elma ye.... Neden mutsuzsun ki cuma günü tartiyi görünce yasayacagin mutluluktan değerli mi bi dilim kekYemedim zatendiyorum ki mutsuzum yemedim ama karşımda envai çeşit var baktıkça irademle sınanıyorum, çantamda elmam var onu yerim bir köşede belki
Iradeni koru canım lütfen bak simdi yesen nolacak o kadar emek çöpe gidecek . Sen yemezsin zatenUzaklaşmamarkadaşım oturmak istedi, laflayalım dedi, o laflıyor ben melül melül bakıyorum neyse kahve içip elma yerim ben de geçer birazdan
Evet yemem . Neyse bir an gözüm döndü mutsuz oldum geçti bitti..arkadaşım 48 kilo kocaman keki yedi, bir de ye bir kereden ne olacak sıkma kendini bu kadar falan dedi,bir an üzüldüm dedim neydim ne oldum melankoli falan..Kuruyemiş ye kayısı ye elma ye.... Neden mutsuzsun ki cuma günü tartiyi görünce yasayacagin mutluluktan değerli mi bi dilim kek
Çünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bakYoksunluk duygusu gibi bişey ben de anlayamıyorum bir sorunun kaynagini bulsam üstüne gidecegim kafil avlandigim şey duygunun sebebini bilmiyorum. Şuan içimde bişeyler beni sıkıyor nefes alamıyor gibi oluyorum evdeki oksijen yetmiyor sanki nefes alamıyorum bunun için doktora gitcem bunun bir sebebi olmalı ki ortada bir sebep de yok. Alkol bağımlıları grup seans lari var neden yeme bozukluğu olan kişilerin grup şansları yok tüm gün aradım doktor şansları 300 tl haftada 3 gün çağırıyor 3 ayda tedavi bitiyor ama 3 ay o parayi vermek beni depresyona sokar iyice. Bugün hala abartılı bişey yemedim menüde de göreceksin ama çok zor geçiyor çok zor.
Çünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bakYoksunluk duygusu gibi bişey ben de anlayamıyorum bir sorunun kaynagini bulsam üstüne gidecegim kafil avlandigim şey duygunun sebebini bilmiyorum. Şuan içimde bişeyler beni sıkıyor nefes alamıyor gibi oluyorum evdeki oksijen yetmiyor sanki nefes alamıyorum bunun için doktora gitcem bunun bir sebebi olmalı ki ortada bir sebep de yok. Alkol bağımlıları grup seans lari var neden yeme bozukluğu olan kişilerin grup şansları yok tüm gün aradım doktor şansları 300 tl haftada 3 gün çağırıyor 3 ayda tedavi bitiyor ama 3 ay o parayi vermek beni depresyona sokar iyice. Bugün hala abartılı bişey yemedim menüde de göreceksin ama çok zor geçiyor çok zor.
Ne demek arkadaşım her zmn
Evet yemem . Neyse bir an gözüm döndü mutsuz oldum geçti bitti..arkadaşım 48 kilo kocaman keki yedi, bir de ye bir kereden ne olacak sıkma kendini bu kadar falan dedi,bir an üzüldüm dedim neydim ne oldum melankoli falan..
Teşekkür ederim desteğiniz için
Konyakk
Bende oğlandan sınra veremedim 3.5 yaşına kadar nerdeyse tam verdim biraz kıza hamile kaldimAyy evet kızım neredeyse 5 yas olacak daha veremedim yerlesti kilolar
Evet ben ilçedeyim ama kütahyada iyidir eskiye göre simdi daha iyi üniversite icinmiHoş geldin aramıza. Kütahya mı ahh ahh 4 yıl yaşadım orda. Özledim. ..
En azindan simdi hepsini birden verirsin.. ben tek cocukla ustumde kaldi kilolarBende oğlandan sınra veremedim 3.5 yaşına kadar nerdeyse tam verdim biraz kıza hamile kaldim
Canım 1. ve 2. gün ...
Uyandın iki haşlanmış yumurta yiyorsun kahvaltı bitti :)))) yeşil çay içiyorsun tabii ...
5 saat ara ile öğün yapıyorsun .
Öğlen geldi ton balıklı yeşil salata yanında bir kase yoğurt ...
Akşam oldu bir kase çorba yanında yoğurt ...
Gün içinde bol su .... hoooop bitti 2 gün .....
3. ve 4. gün ....
Kahvaltıda 1 adet meyve ve 1 kase yoğurt , hamdolsun doyduk diyip kalkıyorsun :)
öğle 4 köfte kadar et ve salata ...
akşam 2 tavuk bud ve salata ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?