Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bugünün menüsü

13.00

2 haşlanmış yumurta
3 tane burcu peynir
1 bağ maydanoz
20 gr yufka ekmek (ısrarla yufka ekmek yemeği öneriyor mayası olduğu için paketi ekmek alma diyor)
1 domates
1 salatalık
1 kodlanmış kırmızı biber

Tüm gün çay

Saat 17.00
20 gr antep fıstığı

Saat 20.00
örgü peynirli 1.5 tost (ekmekler küçük sandviç migrosun)
500 ml ayran

TB unundan evde ben yapabilir miyim acaba un tuz şu ile yapılıyor değil mi. Kendim yapınca sağlıklı da olur hem.

7 ayda kaç kilo versin canim bide benim menümü yorumlarmisin

Resmen sağ omuzdaki iyi Melek gibi konuşmuşsun

Nasıl atlattın nasıl azaldı ben her ay yaşıyorum bunu dünya başıma yıkılıyor resmen. Kolayı bıraktım ya bu yemeyi bırakamiyorum resmen. Şuan 4. Kupa cayimi içiyorum içim dışı kahve tarçın kokusu oldu

En azindan simdi hepsini birden verirsin.. ben tek cocukla ustumde kaldi kilolar
Ayy canim vercem ins. Dun anneme geldik ablamla tatlı almışlar herkesin gözü önünde gruba katıldım dedim gıcıklığına tulumbayi burnuma tuttu tuttu çekti ama yemedim veeeeeeeee çok mutlu oldum bu arada ablam 1 70 falan kilo 140

Ilk zamanlar kimse inanmıyor zaten boykot etmek isteyen çok olur sen onlara bakma .önemli olan senin ne istediğin. 1 kere yaparlar sonra bi kaç kere daha sonra kararlı olduğunu anlarlar cnm

Canim ben soyle dusunuyorum simdi senin durumun farkli menune baktim kiloya gore menu ayarlanmali yani.. 80 kilodaki birinin menusuyle 60larda olan kisinin menusu ayni olamaz ... eger az yersen ataklarin olabilir....bu yuzden diyetisyenle birlikte gotur derim
Bana kalirsa spor yapanla spor yapamayanin menusu bile farkli degerlendirilmeli..

atiyorum simdi ben spor yapiyorum ben 15 bademi eritirim... ama spor yapmayana 15 badem cok bunun gibi ....

O yuzden menuler degerlendirirken kiloya ve spora gore degerlendirilmeli...yoksa 50lerdeki kisiyle ben ayni seyi yersem cokerim ... tabiii bu benim fikrim

Çakıl şuan zor duruyorum inanki
Gidip herşeyi yiyesim var
Ama duruyorum çünkü sabaha keyifli kahvalti yapicam

Ben kola tüketmiyorum yani çok nadir gazoz içeriz cips falan eve almayız kirkyilda bir belki yegenlerimle oğlanın alerjisi var zaten markete gidince insanlar abur cubur bisküvi çay yanına falan alır ya onu bile almayız esiminde benimde öyle bir alışkanlığımız yok çok şükür belki bir çikolata oğlana halleylerden o kadar benimkilolar gerçekten çok yemekten malesef ama çok şükür abur cubur krizim yok

Tulumba tatlisi mide yakar bosver ) benim midemi hep yakarda o yuzden o geldi aklıma

Katiliyorum

Neden böyle yapıyorlar ki iradesi olduğumuz için mi benim de iş yerindeki yapıyor masaya çikolata koyuyorlar hem de saat 5 de en zayıf olduğum saatte herkese alınıyor bana da alıyorlar diyorum almayın istemiyorum dinlemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…