- 13 Ağustos 2017
- 2.612
- 14.467
- 158
Yemedim zatendiyorum ki mutsuzum yemedim ama karşımda envai çeşit var baktıkça irademle sınanıyorum, çantamda elmam var onu yerim bir köşede belki
7 ayda kaç kilo versin canim bide benim menümü yorumlarmisinÇünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bak
Vahy kiskandimmi sanki benBu gunki spor
12 dk hiit cardio
10 dk bacak hareket
8 dk zumba
10 dk oryantel
30 dk 2mil leslie
20 dk bacak basen bel hareket
@MiuLego
Resmen sağ omuzdaki iyi Melek gibi konuşmuşsunÇünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bak
Nasıl atlattın nasıl azaldı ben her ay yaşıyorum bunu dünya başıma yıkılıyor resmen. Kolayı bıraktım ya bu yemeyi bırakamiyorum resmen. Şuan 4. Kupa cayimi içiyorum içim dışı kahve tarçın kokusu olduÇünkü evdesin kola yok cips yok onları istiyor vücut alışmış değişmeyi ret ediyor hepimiz yaşadık vazgeçenler oldu yola devam etmek yada etmemek senin elinde çakıl sana bak yeminle söylüyorum gece 2 3 alarm kurmuş kalkmış gibi kalkar evde ki bütün abur cubur yerdim üstüne ekmeğe sarella sürer yerdim ya ne zıkkım varsa yerdim yerdim yerdim ya bir oturusta 1 kilo tulumba tatlısı yemisligim var üstüne bide sarellali kahvaltı bile yapardım ama bıraktım vazgeçtim çünkü ben böyle mutlu olmayı öğreniyorum hala ataklarim olmuyor mu oluyor hala her gece yine aynı saatte uyanıyorum kaç ay geçti bak 7 ay olacak ama hala vücut istiyor ama ben istemiyorum artık sen sevmiyorsun diyet diye düşünüyorsun yok protein ye yok spor yap bunlar sana ters geliyor ama çakıl sonu yok kilo almanın sonu yok bak
Ayy canim vercem ins. Dun anneme geldik ablamla tatlı almışlar herkesin gözü önünde gruba katıldım dedim gıcıklığına tulumbayi burnuma tuttu tuttu çekti ama yemedim veeeeeeeee çok mutlu oldum bu arada ablam 1 70 falan kilo 140En azindan simdi hepsini birden verirsin.. ben tek cocukla ustumde kaldi kilolar
Ilk zamanlar kimse inanmıyor zaten boykot etmek isteyen çok olur sen onlara bakma .önemli olan senin ne istediğin. 1 kere yaparlar sonra bi kaç kere daha sonra kararlı olduğunu anlarlar cnmAyy canim vercem ins. Dun anneme geldik ablamla tatlı almışlar herkesin gözü önünde gruba katıldım dedim gıcıklığına tulumbayi burnuma tuttu tuttu çekti ama yemedim veeeeeeeee çok mutlu oldum bu arada ablam 1 70 falan kilo 140
Canim ben soyle dusunuyorum simdi senin durumun farkli menune baktim kiloya gore menu ayarlanmali yani.. 80 kilodaki birinin menusuyle 60larda olan kisinin menusu ayni olamaz ... eger az yersen ataklarin olabilir....bu yuzden diyetisyenle birlikte gotur derimNasıl atlattın nasıl azaldı ben her ay yaşıyorum bunu dünya başıma yıkılıyor resmen. Kolayı bıraktım ya bu yemeyi bırakamiyorum resmen. Şuan 4. Kupa cayimi içiyorum içim dışı kahve tarçın kokusu oldu
Nasıl atlattın nasıl azaldı ben her ay yaşıyorum bunu dünya başıma yıkılıyor resmen. Kolayı bıraktım ya bu yemeyi bırakamiyorum resmen. Şuan 4. Kupa cayimi içiyorum içim dışı kahve tarçın kokusu oldu
Ben kola tüketmiyorum yani çok nadir gazoz içeriz cips falan eve almayız kirkyilda bir belki yegenlerimle oğlanın alerjisi var zaten markete gidince insanlar abur cubur bisküvi çay yanına falan alır ya onu bile almayız esiminde benimde öyle bir alışkanlığımız yok çok şükür belki bir çikolata oğlana halleylerden o kadar benimkilolar gerçekten çok yemekten malesef ama çok şükür abur cubur krizim yokNasıl atlattın nasıl azaldı ben her ay yaşıyorum bunu dünya başıma yıkılıyor resmen. Kolayı bıraktım ya bu yemeyi bırakamiyorum resmen. Şuan 4. Kupa cayimi içiyorum içim dışı kahve tarçın kokusu oldu
Tulumba tatlisi mide yakar bosverAyy canim vercem ins. Dun anneme geldik ablamla tatlı almışlar herkesin gözü önünde gruba katıldım dedim gıcıklığına tulumbayi burnuma tuttu tuttu çekti ama yemedim veeeeeeeee çok mutlu oldum bu arada ablam 1 70 falan kilo 140
KatiliyorumCanim ben soyle dusunuyorum simdi senin durumun farkli menune baktim kiloya gore menu ayarlanmali yani.. 80 kilodaki birinin menusuyle 60larda olan kisinin menusu ayni olamaz ... eger az yersen ataklarin olabilir....bu yuzden diyetisyenle birlikte gotur derim
Bana kalirsa spor yapanla spor yapamayanin menusu bile farkli degerlendirilmeli..
atiyorum simdi ben spor yapiyorum ben 15 bademi eritirim... ama spor yapmayana 15 badem cok bunun gibi ....
O yuzden menuler degerlendirirken kiloya ve spora gore degerlendirilmeli...yoksa 50lerdeki kisiyle ben ayni seyi yersem cokerim ... tabiii bu benim fikrim
Neden böyle yapıyorlar ki iradesi olduğumuz için mi benim de iş yerindeki yapıyor masaya çikolata koyuyorlar hem de saat 5 de en zayıf olduğum saatte herkese alınıyor bana da alıyorlar diyorum almayın istemiyorum dinlemiyorlar.Ayy canim vercem ins. Dun anneme geldik ablamla tatlı almışlar herkesin gözü önünde gruba katıldım dedim gıcıklığına tulumbayi burnuma tuttu tuttu çekti ama yemedim veeeeeeeee çok mutlu oldum bu arada ablam 1 70 falan kilo 140
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?