Ayy umrumda değil bizi yakmasinda dimi 1 tulumbayi yakmak için nerelerimden ter akacak ama yakmam gereken daha çok yağ var beri dursun dimi yaTulumba tatlisi mide yakar bosver) benim midemi hep yakarda o yuzden o geldi aklıma
hep bir zayıflama düşüncen var kız doğdu başlayacağım başlayacağım dedim 7 aylık oldu ya yapamazsın Yine diye şakalaşıyor kendinde de kilo verme düşüncesi yok malum arkadaş arıyorNeden böyle yapıyorlar ki iradesi olduğumuz için mi benim de iş yerindeki yapıyor masaya çikolata koyuyorlar hem de saat 5 de en zayıf olduğum saatte herkese alınıyor bana da alıyorlar diyorum almayın istemiyorum dinlemiyorlar.
Ohhh misBugün ki menüm
Sabah 11.30 2haslamis yumurta
1 dilim peyaz peynir
1 küçük dilim salam
6 zeytin
Domates salatalık
Regl yaklaşıyor ondan dolayı 1 küçük tatlı kaşığı tahin pekmez karışımı)
1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek
Ara 16.30
1 mandalina 3 badem
Akşam 19.30 yiyecez
1 tane karnıyarık
Salata küçük kase yoğurt
Su. 2.5litre
30 dakika tempolu yürüyüş
45 dkka leslie
@MiuLego ve sevgili ittimShut Up
Kesinlikle canimAyy umrumda değil bizi yakmasinda dimi 1 tulumbayi yakmak için nerelerimden ter akacak ama yakmam gereken daha çok yağ var beri dursun dimi ya
Tam da dediğin gibi canım �nşallah Allah'ın izniyle kafama koydum yapacağız yardımlarınız sayesinde mesela kola içmem dedim 12 yıl oldu kolalı şeker bile yemedimIlk zamanlar kimse inanmıyor zaten boykot etmek isteyen çok olur sen onlara bakma .önemli olan senin ne istediğin. 1 kere yaparlar sonra bi kaç kere daha sonra kararlı olduğunu anlarlar cnm
İnsanın yedikçe yiyesi geliyor ben o yüzdem ara öğünü de kaldırdım kendine bi saat dilimi koysan o saate kadar su hariç hiç bişey yiyip içmesen bide bunu dene istersen birde akşam yemeğin geç bence en geç 7 olmalıNasıl atlattın nasıl azaldı ben her ay yaşıyorum bunu dünya başıma yıkılıyor resmen. Kolayı bıraktım ya bu yemeyi bırakamiyorum resmen. Şuan 4. Kupa cayimi içiyorum içim dışı kahve tarçın kokusu oldu
Yok eşim memurdu ilk yılları orda geçti evliliğimizin , yeri bende özeldir :)Evet ben ilçedeyim ama kütahyada iyidir eskiye göre simdi daha iyi üniversite icinmi
Kesin sen kazanacan canım ama bende spora başladımOhhh mis
Regl yaklasiyor ha
Yedim seniii
Ewet
O da doğru dietisyen 8 dilim ekmek veriyor bana 4 öğün şeklinde 2 öğün meyve var 5 de tost veya yarım simit peynir var 1 öğün et 1 öğün sebze veya salata var acaba ataklarim için mi bu kadar çok veriyor. Haftada 1 mantı veriyor başka hafta 2 top dondurma veriyor haftada 2 gün. Ozaman daha az atak yasiyordum bu kadar sık olmuyordu sabırla günümü bekliyordum. Ama ağır yasamlarda Dr 300 kilolara ameliyat öncesi 1200 kalori diet veriyor ve protein ağırlıklı veriyor. Onları da görünce acaba protein için zorlayıp ona göre mi davransam. Ataklarim olmasın ben çok güzel kilo veririm biliyorum da oy bu iş çok zorCanim ben soyle dusunuyorum simdi senin durumun farkli menune baktim kiloya gore menu ayarlanmali yani.. 80 kilodaki birinin menusuyle 60larda olan kisinin menusu ayni olamaz ... eger az yersen ataklarin olabilir....bu yuzden diyetisyenle birlikte gotur derim
Bana kalirsa spor yapanla spor yapamayanin menusu bile farkli degerlendirilmeli..
atiyorum simdi ben spor yapiyorum ben 15 bademi eritirim... ama spor yapmayana 15 badem cok bunun gibi ....
O yuzden menuler degerlendirirken kiloya ve spora gore degerlendirilmeli...yoksa 50lerdeki kisiyle ben ayni seyi yersem cokerim ... tabiii bu benim fikrim
gecen haftaydi kuzucum, bittisaydin78 morticanım regl oldun mu?
Ben de bu geceyi atlatirsam yarın hersey güzel olacakÇakıl şuan zor duruyorum inanki
Gidip herşeyi yiyesim var
Ama duruyorum çünkü sabaha keyifli kahvalti yapicam
Canim diyete yeni basliyorsun yarin spor cok yap eritirsinnnKizlar kendimi pisman hissediyorum 1 tane kestane sekeri yedimyerken cok guzeldi mutluluk hormonum tavan yapmıştı ama yedikten sonra pismanlik iki tokat carpti 6 gundur tatlisizdim cooookkk canim istedi
Benim yemek alışkanlığım nerdeyse hiç yok sadece canım ne isterse onu yerdim yada en kolay ne işe onu magnumla kahvaltı yaptığımı bilirimBen kola tüketmiyorum yani çok nadir gazoz içeriz cips falan eve almayız kirkyilda bir belki yegenlerimle oğlanın alerjisi var zaten markete gidince insanlar abur cubur bisküvi çay yanına falan alır ya onu bile almayız esiminde benimde öyle bir alışkanlığımız yok çok şükür belki bir çikolata oğlana halleylerden o kadar benimkilolar gerçekten çok yemekten malesef ama çok şükür abur cubur krizim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?