Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hep bir zayıflama düşüncen var kız doğdu başlayacağım başlayacağım dedim 7 aylık oldu ya yapamazsın Yine diye şakalaşıyor kendinde de kilo verme düşüncesi yok malum arkadaş arıyor

Ohhh mis
Regl yaklasiyor ha
Yedim seniii

Ilk zamanlar kimse inanmıyor zaten boykot etmek isteyen çok olur sen onlara bakma .önemli olan senin ne istediğin. 1 kere yaparlar sonra bi kaç kere daha sonra kararlı olduğunu anlarlar cnm
Tam da dediğin gibi canım �nşallah Allah'ın izniyle kafama koydum yapacağız yardımlarınız sayesinde mesela kola içmem dedim 12 yıl oldu kolalı şeker bile yemedim

İnsanın yedikçe yiyesi geliyor ben o yüzdem ara öğünü de kaldırdım kendine bi saat dilimi koysan o saate kadar su hariç hiç bişey yiyip içmesen bide bunu dene istersen birde akşam yemeğin geç bence en geç 7 olmalı
Burada Emin’im yemek yemeyi sevmeyen kimse yoktur
O yüzden hepimiz buradayız ya
Bende 2-3 hafta çok mutsuz gezdim sanki yaşamanın bi anlamı yokmuş gibi sonra sonra alıştım üzerine gittim bu duygunun bunları yaşarken lohusaydım bu arada psikolojinin en dipte olduğu anlardı
Hiç bahane sunma kendine bunları bir tek sen yaşamıyorsun böyle düşünerek devam edebilirsin canım

Kizlar kendimi pisman hissediyorum 1 tane kestane sekeri yedim yerken cok guzeldi mutluluk hormonum tavan yapmıştı ama yedikten sonra pismanlik iki tokat carpti 6 gundur tatlisizdim cooookkk canim istedi

O da doğru dietisyen 8 dilim ekmek veriyor bana 4 öğün şeklinde 2 öğün meyve var 5 de tost veya yarım simit peynir var 1 öğün et 1 öğün sebze veya salata var acaba ataklarim için mi bu kadar çok veriyor. Haftada 1 mantı veriyor başka hafta 2 top dondurma veriyor haftada 2 gün. Ozaman daha az atak yasiyordum bu kadar sık olmuyordu sabırla günümü bekliyordum. Ama ağır yasamlarda Dr 300 kilolara ameliyat öncesi 1200 kalori diet veriyor ve protein ağırlıklı veriyor. Onları da görünce acaba protein için zorlayıp ona göre mi davransam. Ataklarim olmasın ben çok güzel kilo veririm biliyorum da oy bu iş çok zor

Kizlar kendimi pisman hissediyorum 1 tane kestane sekeri yedim yerken cok guzeldi mutluluk hormonum tavan yapmıştı ama yedikten sonra pismanlik iki tokat carpti 6 gundur tatlisizdim cooookkk canim istedi
Canim diyete yeni basliyorsun yarin spor cok yap eritirsinnn

Benim yemek alışkanlığım nerdeyse hiç yok sadece canım ne isterse onu yerdim yada en kolay ne işe onu magnumla kahvaltı yaptığımı bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…