Bence diyetisyenle devam et derim...sen kus kadar yersen ataklarin bitmez.. burada 50ler 60larda olanlarin menuyle ayni menu yaparsan senizorlar bi plan yap bi menu hazirlama calis 2 ara ogunlu 3 ana ogunluO da doğru dietisyen 8 dilim ekmek veriyor bana 4 öğün şeklinde 2 öğün meyve var 5 de tost veya yarım simit peynir var 1 öğün et 1 öğün sebze veya salata var acaba ataklarim için mi bu kadar çok veriyor. Haftada 1 mantı veriyor başka hafta 2 top dondurma veriyor haftada 2 gün. Ozaman daha az atak yasiyordum bu kadar sık olmuyordu sabırla günümü bekliyordum. Ama ağır yasamlarda Dr 300 kilolara ameliyat öncesi 1200 kalori diet veriyor ve protein ağırlıklı veriyor. Onları da görünce acaba protein için zorlayıp ona göre mi davransam. Ataklarim olmasın ben çok güzel kilo veririm biliyorum da oy bu iş çok zor
Evet hep bir kader ortağı arıyorlar ben yiyorum sen de ye ya da canım şu u çekti hadi yiyelim kanmayacagim onlara yemeyecegimhep bir zayıflama düşüncen var kız doğdu başlayacağım başlayacağım dedim 7 aylık oldu ya yapamazsın Yine diye şakalaşıyor kendinde de kilo verme düşüncesi yok malum arkadaş arıyor
sağol bitanemYaaa geçmiş olsun kuzucum benim öpeyim de geçsinListedesin ya kuzum o yüzden dedim ama birde haşlanmış mısır varmış bak
Canım ben nerdeyse 2 aydır koruma yapıyorum 78.5 50.6 düştüm şimdi 52 55 arasında korumaya uğraşıyorum7 ayda kaç kilo versin canim bide benim menümü yorumlarmisin
Allah kolaylık versin canım.Rabbim gönlüne ferahlık versin...Kızlar yorumlarınızı okudum hepinize çok çok teşekkür ederim
Gidince sakin güzel konuşmam lazım, değişeceğini sanmıyorum ama yinede bi daha tekrarlamakta fayda var
guzel mortimMenü şeedeyim
Sabah
Bir közlenmiş biber
Yarım dlm ekmek
Çökelek
Yumurta pişirmeyi unutmuşum :)
Kiraz sapı çayı
Öğle
Yok
Akşam
Döner
Bol yeşillik
Ayran
Spor 30 dk bölgesel
@MiuLego mortimsaydin78 ortim @Nefs @nehirnil111 minnoşum
Ben 16 saat aç kalıyorum o arada canım bişey istemiyor işin ilginç yani akşam 9 la ertesi gün 13 arası sadece çay kahve şu başka bişey yemiyorum. 13.00 ile 21.00 arası yiyorum. Kıyamete o yediğim saatlerde oluyor diğer saatlerde canım hicbirsey istemiyorİnsanın yedikçe yiyesi geliyor ben o yüzdem ara öğünü de kaldırdım kendine bi saat dilimi koysan o saate kadar su hariç hiç bişey yiyip içmesen bide bunu dene istersen birde akşam yemeğin geç bence en geç 7 olmalı
Burada Emin’im yemek yemeyi sevmeyen kimse yoktur
O yüzden hepimiz buradayız ya
Bende 2-3 hafta çok mutsuz gezdim sanki yaşamanın bi anlamı yokmuş gibi sonra sonra alıştım üzerine gittim bu duygunun bunları yaşarken lohusaydım bu arada psikolojinin en dipte olduğu anlardı
Hiç bahane sunma kendine bunları bir tek sen yaşamıyorsun böyle düşünerek devam edebilirsin canım
Kansizlik var mi canimBenim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz olmusum her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim
O da doğru dietisyen 8 dilim ekmek veriyor bana 4 öğün şeklinde 2 öğün meyve var 5 de tost veya yarım simit peynir var 1 öğün et 1 öğün sebze veya salata var acaba ataklarim için mi bu kadar çok veriyor. Haftada 1 mantı veriyor başka hafta 2 top dondurma veriyor haftada 2 gün. Ozaman daha az atak yasiyordum bu kadar sık olmuyordu sabırla günümü bekliyordum. Ama ağır yasamlarda Dr 300 kilolara ameliyat öncesi 1200 kalori diet veriyor ve protein ağırlıklı veriyor. Onları da görünce acaba protein için zorlayıp ona göre mi davransam. Ataklarim olmasın ben çok güzel kilo veririm biliyorum da oy bu iş çok zor
InşaAllah,, bu tatlı krizlerinin önüne nasıl geçicem tavsiyeniz varmiiCanim diyete yeni basliyorsun yarin spor cok yap eritirsinnn
Ceviz al , cig badem ve findik masanin cekmecesine koy sana cikolata mi verdiler ac paketi at çöpe..veee cikar cevizini iki tane ye ceviz cok tok tutuyor canim..Ben 16 saat aç kalıyorum o arada canım bişey istemiyor işin ilginç yani akşam 9 la ertesi gün 13 arası sadece çay kahve şu başka bişey yemiyorum. 13.00 ile 21.00 arası yiyorum. Kıyamete o yediğim saatlerde oluyor diğer saatlerde canım hicbirsey istemiyor
Canim valla 1 sene once tahlil yaptirmisim sadece d vitamini düşüktü. Eve donunce yaptircam ama aklimda.epey kilo gitti cunku bi kontrol lazim.Biraz fazla usumeye basladim gibi geliyo bana.Kansizlik var mi canim
Sen masallah cok spor yapiyorsun senin menun farkli olmali ... o gun spor yoksa menude ona gore olmaliada81 dediklerine katılıyorum vallihi spor yan biriyim ve inan yediklerim baba az geliyor acıkıyorum misal kiloda almıyorum. Spora var kendini senin çok kafan karışıyor sanırsam kendini bir düzene oturtur. Sen ne istiyorsun yürüyüş yap yapamıyorsan koşu bandı veya eliptik aleti al ki Bn düşünüyorum oda olmadı oyna oda olmadı cardio egzersizleri var . Yemeğini ye ana düzenli fazlada kısma kendini bünyen alısmasın az yemege
Narim çiçeğim bende seni çok seviyorum ne yapıyorsun kilo ne alemde
BaNasil yollasaydin yerdimCeviz al , cig badem ve findik masanin cekmecesine koy sana cikolata mi verdiler ac paketi at çöpe..veee cikar cevizini iki tane ye ceviz cok tok tutuyor canim..
Canim gecen diyet seruvenimde inan kac kere pastalari çöpe attim ya yiyecektim yada cope atacaktim atardim ... Allah affetsin... bi kerede dolapta cikolata var gidiyorum geliyirum dolabi açıyorum..aldim açtım cope attim eger acmadan atsam biliyorum belki gider alir acar yerdim
İnan yapmadım zaman yemiyorum çok ama yapınca çok açıkıyorum. Hergün yaptığım için yiyorumSen masallah cok spor yapiyorsun senin menun farkli olmali ... o gun spor yoksa menude ona gore olmali)
Canım benim akşam tavuk salata yapsan doyasıya yesem Miss gibi olmazmiydiBugünün menüsü
13.00
2 haşlanmış yumurta
3 tane burcu peynir
1 bağ maydanoz
20 gr yufka ekmek (ısrarla yufka ekmek yemeği öneriyor mayası olduğu için paketi ekmek alma diyor)
1 domates
1 salatalık
1 kodlanmış kırmızı biber
Tüm gün çay
Saat 17.00
20 gr antep fıstığı
Saat 20.00
örgü peynirli 1.5 tost (ekmekler küçük sandviç migrosun)
500 ml ayran
TB unundan evde ben yapabilir miyim acaba un tuz şu ile yapılıyor değil mi. Kendim yapınca sağlıklı da olur hem.
Mutlaka yaptir... benim yuzum sapsari gezerdim bi gun kuaförüm ada iyimisin dediCanim valla 1 sene once tahlil yaptirmisim sadece d vitamini düşüktü. Eve donunce yaptircam ama aklimda.epey kilo gitti cunku bi kontrol lazim.Biraz fazla usumeye basladim gibi geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?