Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence diyetisyenle devam et derim...sen kus kadar yersen ataklarin bitmez.. burada 50ler 60larda olanlarin menuyle ayni menu yaparsan senizorlar bi plan yap bi menu hazirlama calis 2 ara ogunlu 3 ana ogunlu kilo verdikce ara ogunleri yavas yavas kaldır... spor yaparsan inan yemegi istegi azaliyor... ben spor yaptigimda yeme istegim azalıyor...

hep bir zayıflama düşüncen var kız doğdu başlayacağım başlayacağım dedim 7 aylık oldu ya yapamazsın Yine diye şakalaşıyor kendinde de kilo verme düşüncesi yok malum arkadaş arıyor
Evet hep bir kader ortağı arıyorlar ben yiyorum sen de ye ya da canım şu u çekti hadi yiyelim kanmayacagim onlara yemeyecegim

Ben 16 saat aç kalıyorum o arada canım bişey istemiyor işin ilginç yani akşam 9 la ertesi gün 13 arası sadece çay kahve şu başka bişey yemiyorum. 13.00 ile 21.00 arası yiyorum. Kıyamete o yediğim saatlerde oluyor diğer saatlerde canım hicbirsey istemiyor

Benim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz olmusum her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim

ada81 dediklerine katılıyorum vallihi spor yan biriyim ve inan yediklerim baba az geliyor acıkıyorum misal kiloda almıyorum. Spora var kendini senin çok kafan karışıyor sanırsam kendini bir düzene oturtur. Sen ne istiyorsun yürüyüş yap yapamıyorsan koşu bandı veya eliptik aleti al ki Bn düşünüyorum oda olmadı oyna oda olmadı cardio egzersizleri var . Yemeğini ye ana düzenli fazlada kısma kendini bünyen alısmasın az yemege

Ceviz al , cig badem ve findik masanin cekmecesine koy sana cikolata mi verdiler ac paketi at çöpe..veee cikar cevizini iki tane ye ceviz cok tok tutuyor canim..
Canim gecen diyet seruvenimde inan kac kere pastalari çöpe attim ya yiyecektim yada cope atacaktim atardim ... Allah affetsin... bi kerede dolapta cikolata var gidiyorum geliyirum dolabi açıyorum..aldim açtım cope attim eger acmadan atsam biliyorum belki gider alir acar yerdim

Menü uuuuhhuüuu

Sabah
Sade kahve
Tereyağında kırma yumurta
Zeytin
Peynir
Helva
Açılı ezme
1 tb ekmeği
Yoğurt kaymağı
1 cay kaşığı bal

Ara
Haşlanmış mısır

Aksam
Yaban köfte vallahi 1 tabak
Yanına 2 bardak ayran
2 çatal ciz
Aksam türk kahvesi
İcicem spor yapicam akşam

Bak ayak ağırlığı işime yaradı üst baldır 57 :)
@MiuLego

Sen masallah cok spor yapiyorsun senin menun farkli olmali ... o gun spor yoksa menude ona gore olmali )

BaNasil yollasaydin yerdim

Canım benim akşam tavuk salata yapsan doyasıya yesem Miss gibi olmazmiydi

Canim valla 1 sene once tahlil yaptirmisim sadece d vitamini düşüktü. Eve donunce yaptircam ama aklimda.epey kilo gitti cunku bi kontrol lazim.Biraz fazla usumeye basladim gibi geliyo bana.
Mutlaka yaptir... benim yuzum sapsari gezerdim bi gun kuaförüm ada iyimisin dedi ) cok usurdum tahlil yapildi demir cook düşmüş pro pek yemezdim diyette simdi akillandim prolu menuler yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…