kuru kayisi incir, olculu yiyebilirsin canımInşaAllah,, bu tatlı krizlerinin önüne nasıl geçicem tavsiyeniz varmii
Mutlaka yaptir... benim yuzum sapsari gezerdim bi gun kuaförüm ada iyimisin dedi) cok usurdum tahlil yapildi demir cook düşmüş pro pek yemezdim diyette simdi akillandim prolu menuler yapiyorum
Tarcinli su ic canim...suyu icecegin surahinin icine tarcin at git gel icInşaAllah,, bu tatlı krizlerinin önüne nasıl geçicem tavsiyeniz varmii
Yok kiz sende yemezsin bilirim seniiiBaNasil yollasaydin yerdim
Benim boyum kısa abla belki dersiniz hani 78.5 neki ama 100 kilodan fazla duruyordu ustumde çok çektim ve inan kalbimde kiram kötülük yok bunları yazarken sadece bi silkelensin istiyorum artık 2 aydie gel git yapıyor hem kendine hem bedenine hem ruhuna zarar veriyor iki ayda 82 olmak varken hala 87 lerde ve süper bi metasi var istese olacakWhiteblacklife canım yazdıklarını okudum öyle haklısın ki bişey diyemiyorum çocuk k zor fakat imkansız değil olucak inşallah kendi üstüme aldığım şeylerde vardı hem sizlerinde hem cakilin halunde
Bobreklerine baktir canim mutlakaYa sen bilirsin bende göz altı morlugu var uyuz oluyorum hergün 1 yemek kaşığı pekmez yiyim diyorum ne diyorsun kansizlik olabilirmi
Bobreklerine baktir canim mutlaka
Dietisyenin menulerini çıkarım ona uyayim sonra yavaş yavaş azaltim baktım yine atak psikoloğa şart olur bu arada da para biriktirim. Inşallah dediğin gibi olur çok umutlandim şimdi bu hafta bakalım sonuç nasıl olacakBence diyetisyenle devam et derim...sen kus kadar yersen ataklarin bitmez.. burada 50ler 60larda olanlarin menuyle ayni menu yaparsan senizorlar bi plan yap bi menu hazirlama calis 2 ara ogunlu 3 ana ogunlukilo verdikce ara ogunleri yavas yavas kaldır... spor yaparsan inan yemegi istegi azaliyor... ben spor yaptigimda yeme istegim azalıyor...
Saglik ocagina git canim genel bi tarama yapin de... ozellikle bobreklerime bi bakin de.. ferritinede baktir boylece demirinede bakarlar... bi gun kahvalti yapmadan git canim...Ay biri daha demişti nasıl yapcam tahlilmi yapayim
Çakıl bak bu benim eski yeme şekliNasıl atlattın nasıl azaldı ben her ay yaşıyorum bunu dünya başıma yıkılıyor resmen. Kolayı bıraktım ya bu yemeyi bırakamiyorum resmen. Şuan 4. Kupa cayimi içiyorum içim dışı kahve tarçın kokusu oldu
Cikar canim uygula listeyi ne kaybedersin bi 10 gun dene...Dietisyenin menulerini çıkarım ona uyayim sonra yavaş yavaş azaltim baktım yine atak psikoloğa şart olur bu arada da para biriktirim. Inşallah dediğin gibi olur çok umutlandim şimdi bu hafta bakalım sonuç nasıl olacak
Bunlar bizden ne istiyorlar bırakmıyorlar peşimiziBenim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz olmusum her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim
Yavaş yavaş azaltim daha iyi olacak sporu son hız arttirim hem yediklerimi tolere de ederim. Yolum uzun 35 kilo verecegim daha akıllı olmalıyımada81 dediklerine katılıyorum vallihi spor yan biriyim ve inan yediklerim baba az geliyor acıkıyorum misal kiloda almıyorum. Spora var kendini senin çok kafan karışıyor sanırsam kendini bir düzene oturtur. Sen ne istiyorsun yürüyüş yap yapamıyorsan koşu bandı veya eliptik aleti al ki Bn düşünüyorum oda olmadı oyna oda olmadı cardio egzersizleri var . Yemeğini ye ana düzenli fazlada kısma kendini bünyen alısmasın az yemege
InşaAllah kisa sürede gecer yaaaakuru kayisi incir, olculu yiyebilirsin canımgececek uzulme zamanla alisiyor insan
ha bide insulin direnci ne baktir canım. Bazen tatlı istegi ondan olabiliyor
Saglik ocagi bildigim kadar sabah aclik sekerine bakiyor yuksek cikarsa dahiliye yada endokrin uzmanina yonlendiriyor.. ben endokrine gitmiştim...InşaAllah kisa sürede gecer yaaaasaglik ocaginda bakıyorlar mi ona
Hediye fındık geldi arkadasimdan onu goturim kırar yerim yarın için nohut yapım mis gibi onu yerim vallaCeviz al , cig badem ve findik masanin cekmecesine koy sana cikolata mi verdiler ac paketi at çöpe..veee cikar cevizini iki tane ye ceviz cok tok tutuyor canim..
Canim gecen diyet seruvenimde inan kac kere pastalari çöpe attim ya yiyecektim yada cope atacaktim atardim ... Allah affetsin... bi kerede dolapta cikolata var gidiyorum geliyirum dolabi açıyorum..aldim açtım cope attim eger acmadan atsam biliyorum belki gider alir acar yerdim
Harika yaban köfte nasıl biseyMenü uuuuhhuüuu
Sabah
Sade kahve
Tereyağında kırma yumurta
Zeytin
Peynir
Helva
Açılı ezme
1 tb ekmeği
Yoğurt kaymağı
1 cay kaşığı bal
Ara
Haşlanmış mısır
Aksam
Yaban köfte vallahi 1 tabak
Yanına 2 bardak ayran
2 çatal ciz
Aksam türk kahvesi
İcicem spor yapicam akşam
Bak ayak ağırlığı işime yaradı üst baldır 57 :)
@MiuLego
Anladım canım bakim devam ederse gidimmSaglik ocagi bildigim kadar sabah aclik sekerine bakiyor yuksek cikarsa dahiliye yada endokrin uzmanina yonlendiriyor.. ben endokrine gitmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?