Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

InşaAllah,, bu tatlı krizlerinin önüne nasıl geçicem tavsiyeniz varmii
kuru kayisi incir, olculu yiyebilirsin canım gececek uzulme zamanla alisiyor insan
ha bide insulin direnci ne baktir canım. Bazen tatlı istegi ondan olabiliyor

Mutlaka yaptir... benim yuzum sapsari gezerdim bi gun kuaförüm ada iyimisin dedi ) cok usurdum tahlil yapildi demir cook düşmüş pro pek yemezdim diyette simdi akillandim prolu menuler yapiyorum

Ya sen bilirsin bende göz altı morlugu var uyuz oluyorum hergün 1 yemek kaşığı pekmez yiyim diyorum ne diyorsun kansizlik olabilirmi

Benim boyum kısa abla belki dersiniz hani 78.5 neki ama 100 kilodan fazla duruyordu ustumde çok çektim ve inan kalbimde kiram kötülük yok bunları yazarken sadece bi silkelensin istiyorum artık 2 aydie gel git yapıyor hem kendine hem bedenine hem ruhuna zarar veriyor iki ayda 82 olmak varken hala 87 lerde ve süper bi metasi var istese olacak

Dietisyenin menulerini çıkarım ona uyayim sonra yavaş yavaş azaltim baktım yine atak psikoloğa şart olur bu arada da para biriktirim. Inşallah dediğin gibi olur çok umutlandim şimdi bu hafta bakalım sonuç nasıl olacak

Çakıl bak bu benim eski yeme şekli
Sabah sarellali 1 beyaz ekmekli ıvır zivirlarla dolu kahvaltı ondan sonra bisküvi çikolata şeker lokum tulumba tatlısı kurabiye ama hiç aralıksız yatincaya kadar uyudum gece 2 3 te kalk aynen devam abur cubur nasıl mı atlattım kafamda bitirdim gerçekte beynimde hala ataklarim var bazen diyorum verdin zaten hakkın git ye sonra 5 ayim gözüme bi geliyor vazgeciyorum emek verdim afedersin pic edemem hakkım yok diyorum hemen dolaptan yeni aldığım kıyafetleri giyorum yersen bunlara giremezsin diyorum bakmayın burda yemeyin etmeyin sabrediyorum hani çünkü ben gercektende iğrenç bi beslenme alışkanlığı olan bi varliktim hala atak yaşıyorum hemen iki bardak su iciyorum ilk aylarda mutfak dolabına alarm taktım biliyor musun hırsız alarmi

Cikar canim uygula listeyi ne kaybedersin bi 10 gun dene...
Banada dershanede calistigim yillar ogrenciler beni pek severlerdi hergun cikolata alirlardi ye ye totom büyüdü.. simdi aklim olsa ac cope at demiii...cikar ceviz findik yerdim..

Yavaş yavaş azaltim daha iyi olacak sporu son hız arttirim hem yediklerimi tolere de ederim. Yolum uzun 35 kilo verecegim daha akıllı olmalıyım

kuru kayisi incir, olculu yiyebilirsin canım gececek uzulme zamanla alisiyor insan
ha bide insulin direnci ne baktir canım. Bazen tatlı istegi ondan olabiliyor
InşaAllah kisa sürede gecer yaaaa saglik ocaginda bakıyorlar mi ona

Hediye fındık geldi arkadasimdan onu goturim kırar yerim yarın için nohut yapım mis gibi onu yerim valla

Harika yaban köfte nasıl bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…