Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hediye fındık geldi arkadasimdan onu goturim kırar yerim yarın için nohut yapım mis gibi onu yerim valla
Iste bu cantandan cekmecenden findik ceviz ve bademi eksik etme aclik kriz mi geldi cikolata yerine 3 ceviz ye birde sicak su ic ustune tamamdir bi dene inan ceviz cok tok tutuyor... inan abur cubura verdigin parayi bu dediklerime yatir cok faydasını gorecen...

Haaa bak bide medine hurmalari var ya onlardan al cok yeme ama 2 adet yiyebilirsin canin cok seker istedinde kesiyor...bide sık sık sicak su ic...is yeride cay kahve yerine sicak su iç ....

Kızlar yorumlarınızı okudum hepinize çok çok teşekkür ederim
Gidince sakin güzel konuşmam lazım, değişeceğini sanmıyorum ama yinede bi daha tekrarlamakta fayda var
Begum Allah yardimcin olsun

Igdenin bir kutu baklavaya camasir suyu doktugu geldi aklima

Kizlar kendimi pisman hissediyorum 1 tane kestane sekeri yedim yerken cok guzeldi mutluluk hormonum tavan yapmıştı ama yedikten sonra pismanlik iki tokat carpti 6 gundur tatlisizdim cooookkk canim istedi
Tmm sekerim sagol anlasilan 70 eri ilk gören ben olucam

Canım benim akşam tavuk salata yapsan doyasıya yesem Miss gibi olmazmiydi
Tavuğumu da hazirlamistim ton balığı da aldım ama yeşillikleri yikamaya Usedom acaip aslında keşke yikasam belki bu kadar zor da geçmezdi. Migrosta yıkanmış yeşillik vardı gidip alacam bu yeşillik yıkamak olum ya olum resmen

Harika yaban köfte nasıl bisey
Sen calisan bi bayansin uzman kasap hazir kofteler var ya al onlardan buzluga at.. aksam isten gtlince 5 -6 tanesini cok az yagda pisir... bi gun onceden bi saklama kabina salata yap yagini tuzunu limonu atma.. eve gelince hemen hazır yemegin iste

Kayisida iyidir dimi

iyi akşamlar

tatil bitti çok şükür evime geldim. sayılı gün çabuk geçiyor maşallah halam da geldi bir güzel. yol yorgunluğu, halam, eve gelince iş güç valiz açma yordu beni. az önce zorla oturdum.

biraz alışveriş de yapınca dolaplara yerleştirilecekler çoğaldı. yarın yer ayarlamam lazım. malum bende her bedene göre kıyafet olduğundan dolaplar hep dolu yer sorunu olacağını biliyordum ama birşeyler almak istedim. hem moral de teşvik de olur diye. ama biraz alışverişin ayarını kaçırmışım azcık şık şeyler aldım. biraz da küçük beden aldım kıyafetleri. yani riske girdim. içimden geldi. azim sebebim olur diye. oldu da galiba çok pozitifim şu an hadi bakalım inşallah devam eder bu ruh halim sıkmadan, dikkat ederek, sağlıklı besinler tüketerek, hareket ederek

Hurma fındık ile çikolata topu tarifi var suan ona bakıyorum dayanikliysa ondan yapıp koyabilir de tarifleri bakım

Ayıptır söylemesi terler sırtımızdan aşağı doğru giderken sağlıksız birşey yiyip o emeklerime acırım oda çok etkili sonuçta sporda kolay yapilmiyor

Ayıptır söylemesi terler sırtımızdan aşağı doğru giderken sağlıksız birşey yiyip o emeklerime acırım oda çok etkili sonuçta sporda kolay yapilmiyor
Aynen spor yaparsam kaçamak yapmak yürek istiyor.

Spor demişken 3 mil leslie itinayla yapildi

Hurma fındık ile çikolata topu tarifi var suan ona bakıyorum dayanikliysa ondan yapıp koyabilir de tarifleri bakım
Iste bak ne guzel yap hazirla at dolaba 1 tane arada yemek sana iyi gelecek...
Bide buyuk bir saklama kabi al kocaman yap salatanı tuz limon yag koyma 3 gun seni idare eder .. cikarirsin yiyecegin kadarin ustune yag tuz limon ekle canim... her pazar yapsan seni carsamba aksamina kadar götürür...

gecen haftaydi kuzucum, bitti
Bu arada menüme ek 1 dilim t.b ekmeği 3 zeytin yedim. Soylemezsem dert olur icimde kalir
Afiyet olsun yavaş yavaş eski rutine döneceksin inşallah minnoşum benim

sağol bitanem alisicam alismak zorundayim. Misirlarindan az yedim secerek
Evet alışmak zorundayız çünkü o kilolar gidecek

guzel mortim afiyet olsun. Donerde ekmeksiz diye dusunuyorum
Ekmekli accuk ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…