Iste bu cantandan cekmecenden findik ceviz ve bademi eksik etme aclik kriz mi geldi cikolata yerine 3 ceviz ye birde sicak su ic ustune tamamdir bi dene inan ceviz cok tok tutuyor... inan abur cubura verdigin parayi bu dediklerime yatir cok faydasını gorecen...Hediye fındık geldi arkadasimdan onu goturim kırar yerim yarın için nohut yapım mis gibi onu yerim valla
Begum Allah yardimcin olsunKızlar yorumlarınızı okudum hepinize çok çok teşekkür ederim
Gidince sakin güzel konuşmam lazım, değişeceğini sanmıyorum ama yinede bi daha tekrarlamakta fayda var
Igdenin bir kutu baklavaya camasir suyu doktugu geldi aklimaCeviz al , cig badem ve findik masanin cekmecesine koy sana cikolata mi verdiler ac paketi at çöpe..veee cikar cevizini iki tane ye ceviz cok tok tutuyor canim..
Canim gecen diyet seruvenimde inan kac kere pastalari çöpe attim ya yiyecektim yada cope atacaktim atardim ... Allah affetsin... bi kerede dolapta cikolata var gidiyorum geliyirum dolabi açıyorum..aldim açtım cope attim eger acmadan atsam biliyorum belki gider alir acar yerdim
Tmm sekerim sagol anlasilan 70 eri ilk gören ben olucamKizlar kendimi pisman hissediyorum 1 tane kestane sekeri yedimyerken cok guzeldi mutluluk hormonum tavan yapmıştı ama yedikten sonra pismanlik iki tokat carpti 6 gundur tatlisizdim cooookkk canim istedi
Tavuğumu da hazirlamistim ton balığı da aldım ama yeşillikleri yikamaya Usedom acaip aslında keşke yikasam belki bu kadar zor da geçmezdi. Migrosta yıkanmış yeşillik vardı gidip alacam bu yeşillik yıkamak olum ya olum resmenCanım benim akşam tavuk salata yapsan doyasıya yesem Miss gibi olmazmiydi
Sen calisan bi bayansin uzman kasap hazir kofteler var ya al onlardan buzluga at.. aksam isten gtlince 5 -6 tanesini cok az yagda pisir... bi gun onceden bi saklama kabina salata yap yagini tuzunu limonu atma.. eve gelince hemen hazır yemegin isteHarika yaban köfte nasıl bisey
Kayisida iyidir dimiIste bu cantandan cekmecenden findik ceviz ve bademi eksik etme aclik kriz mi geldi cikolata yerine 3 ceviz ye birde sicak su ic ustune tamamdir bi dene inan ceviz cok tok tutuyor... inan abur cubura verdigin parayi bu dediklerime yatir cok faydasını gorecen...
Haaa bak bide medine hurmalari var ya onlardan al cok yeme ama 2 adet yiyebilirsin canin cok seker istedinde kesiyor...bide sık sık sicak su ic...is yeride cay kahve yerine sicak su iç ....
Begum Allah yardimcin olsun
Igdenin bir kutu baklavaya camasir suyu doktugu geldi aklima
Baska turlu kendimizi tutamiyoruzBegum Allah yardimcin olsun
Bidaha yok tatli matli 70leri ilk ben gorucem insaAllahTmm sekerim sagol anlasilan 70 eri ilk gören ben olucam
Hurma fındık ile çikolata topu tarifi var suan ona bakıyorum dayanikliysa ondan yapıp koyabilir de tarifleri bakımIste bu cantandan cekmecenden findik ceviz ve bademi eksik etme aclik kriz mi geldi cikolata yerine 3 ceviz ye birde sicak su ic ustune tamamdir bi dene inan ceviz cok tok tutuyor... inan abur cubura verdigin parayi bu dediklerime yatir cok faydasını gorecen...
Haaa bak bide medine hurmalari var ya onlardan al cok yeme ama 2 adet yiyebilirsin canin cok seker istedinde kesiyor...bide sık sık sicak su ic...is yeride cay kahve yerine sicak su iç ....
Evet bir malatyali olarak kayisi candir cannnKayisida iyidir dimi
Bilerek mi muhteşem bir tavır ay darısı bana inşallah bi gün ben de yaparımBegum Allah yardimcin olsun
Evet yemektense murdar etmisgercektenmi
Ayıptır söylemesi terler sırtımızdan aşağı doğru giderken sağlıksız birşey yiyip o emeklerime acırım oda çok etkili sonuçta sporda kolay yapilmiyorBence diyetisyenle devam et derim...sen kus kadar yersen ataklarin bitmez.. burada 50ler 60larda olanlarin menuyle ayni menu yaparsan senizorlar bi plan yap bi menu hazirlama calis 2 ara ogunlu 3 ana ogunlukilo verdikce ara ogunleri yavas yavas kaldır... spor yaparsan inan yemegi istegi azaliyor... ben spor yaptigimda yeme istegim azalıyor...
Aynen spor yaparsam kaçamak yapmak yürek istiyor.Ayıptır söylemesi terler sırtımızdan aşağı doğru giderken sağlıksız birşey yiyip o emeklerime acırım oda çok etkili sonuçta sporda kolay yapilmiyor
Iste bak ne guzel yap hazirla at dolaba 1 tane arada yemek sana iyi gelecek...Hurma fındık ile çikolata topu tarifi var suan ona bakıyorum dayanikliysa ondan yapıp koyabilir de tarifleri bakım
Afiyet olsun yavaş yavaş eski rutine döneceksin inşallah minnoşum benimgecen haftaydi kuzucum, bitti
Bu arada menüme ek 1 dilim t.b ekmeği 3 zeytin yedim. Soylemezsem dert olur icimde kalir
Evet alışmak zorundayız çünkü o kilolar gideceksağol bitanemalisicam alismak zorundayim. Misirlarindan az yedim secerek
Ekmekliguzel mortimafiyet olsun. Donerde ekmeksiz diye dusunuyorum
Menü mü yorumlar mısın fikirlerini merak ediyorumCanım ben nerdeyse 2 aydır koruma yapıyorum 78.5 50.6 düştüm şimdi 52 55 arasında korumaya uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?