- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Benim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim
Aynen oyle canım ... bugun yürüyüş bantta yürüdüm anammm kızıma dur yapma demekten gerildim vallaaAyıptır söylemesi terler sırtımızdan aşağı doğru giderken sağlıksız birşey yiyip o emeklerime acırım oda çok etkili sonuçta sporda kolay yapilmiyor
Benim de basim agriyor seker istiyor farkindayim ama aslaaŞuan cozur cozur bi ses geliyor sanırım benim yağlar eriyor
Uzman kasap nerde satılıyor bilmiyorum hazır köfte bana çok kolay olur. Bu hafta bulursam denerim Superfresh aldım ama tavada kalıp gibi yağ katmanı oldu korktum bunlar benim kalp damarlarımda gibi hissettim. IKEA nin koftelerinden almistim bir ara si di araba yok gidip alamıyorum mesafe uzakSen calisan bi bayansin uzman kasap hazir kofteler var ya al onlardan buzluga at.. aksam isten gtlince 5 -6 tanesini cok az yagda pisir... bi gun onceden bi saklama kabina salata yap yagini tuzunu limonu atma.. eve gelince hemen hazır yemegin iste
Benimkiler 3 koldan bana katıldı ben ileri geri yürürken tekme hareketi yaparken koşup alttan önden geçiyorlar. Çarpmadan kim geçecek yarışı en son alt komşu noktayı koydu.Aynen oyle canım ... bugun yürüyüş bantta yürüdüm anammm kızıma dur yapma demekten gerildim vallaa
Ablamın diyetisyeni de aynen sodoya suya sıkılan limon da bir meyve yerine geçiyor demisleptini bozmayacağı konusunda şüpheliyim wayt,çünkü bir diyetisyen yazısı okumuştum diyorki; suya sıkılan limondaki şeker bile insülin salgısını harekete geçirir...
Ikimizde yakın kilodayiz bakalım Hangimiz ilk 70 i göreceğiz ay çok heyecanlıBidaha yok tatli matli 70leri ilk ben gorucem insaAllah
Migrosta var canim.. ben cok almiyorum cunku evdeyim kendim kiymadan hazirliyorum .. ama bir paket mutlaka bulundururum acil durumlar icinUzman kasap nerde satılıyor bilmiyorum hazır köfte bana çok kolay olur. Bu hafta bulursam denerim Superfresh aldım ama tavada kalıp gibi yağ katmanı oldu korktum bunlar benim kalp damarlarımda gibi hissettim. IKEA nin koftelerinden almistim bir ara si di araba yok gidip alamıyorum mesafe uzak
Harikasıniyi akşamlar
tatil bittiçok şükür evime geldim. sayılı gün çabuk geçiyor maşallah halam da geldi bir güzel. yol yorgunluğu, halam, eve gelince iş güç valiz açma yordu beni. az önce zorla oturdum.
biraz alışveriş de yapınca dolaplara yerleştirilecekler çoğaldı. yarın yer ayarlamam lazım. malum bende her bedene göre kıyafet olduğundan dolaplar hep doluyer sorunu olacağını biliyordum ama birşeyler almak istedim. hem moral de teşvik de olur diye. ama biraz alışverişin ayarını kaçırmışım azcık şık şeyler aldım. biraz da küçük beden aldım kıyafetleri. yani riske girdim. içimden geldi. azim sebebim olur diye. oldu da galiba çok pozitifim şu an hadi bakalım inşallah devam eder bu ruh halim sıkmadan, dikkat ederek, sağlıklı besinler tüketerek, hareket ederek
HahahaBenimkiler 3 koldan bana katıldı ben ileri geri yürürken tekme hareketi yaparken koşup alttan önden geçiyorlar. Çarpmadan kim geçecek yarışı en son alt komşu noktayı koydu.
Hadi bakalım bence BEEEEEEN TATLIMBidaha yok tatli matli 70leri ilk ben gorucem insaAllah
universite hastanesi bakiyor canım. Ama devlet hadtanesinede sormak lazim belki bakarlar. Aile hekimi bakmiyor maalesefInşaAllah kisa sürede gecer yaaaasaglik ocaginda bakıyorlar mi ona
Bide aksam cok mu aciktin bir bardak ayran ic hemen oda iyi geliyor...once duzgun beslenmeyi vucuda alistirirsak gerisi gelecek canimIkimizde yakın kilodayiz bakalım Hangimiz ilk 70 i göreceğiz ay çok heyecanlı
Migrosta var canim.. ben cok almiyorum cunku evdeyim kendim kiymadan hazirliyorum .. ama bir paket mutlaka bulundururum acil durumlar icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?