Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim
Böyle Yap onlara hatta şunu da yap

Ayıptır söylemesi terler sırtımızdan aşağı doğru giderken sağlıksız birşey yiyip o emeklerime acırım oda çok etkili sonuçta sporda kolay yapilmiyor
Aynen oyle canım ... bugun yürüyüş bantta yürüdüm anammm kızıma dur yapma demekten gerildim vallaa

Uzman kasap nerde satılıyor bilmiyorum hazır köfte bana çok kolay olur. Bu hafta bulursam denerim Superfresh aldım ama tavada kalıp gibi yağ katmanı oldu korktum bunlar benim kalp damarlarımda gibi hissettim. IKEA nin koftelerinden almistim bir ara si di araba yok gidip alamıyorum mesafe uzak

Aynen oyle canım ... bugun yürüyüş bantta yürüdüm anammm kızıma dur yapma demekten gerildim vallaa
Benimkiler 3 koldan bana katıldı ben ileri geri yürürken tekme hareketi yaparken koşup alttan önden geçiyorlar. Çarpmadan kim geçecek yarışı en son alt komşu noktayı koydu.

leptini bozmayacağı konusunda şüpheliyim wayt,çünkü bir diyetisyen yazısı okumuştum diyorki; suya sıkılan limondaki şeker bile insülin salgısını harekete geçirir...
Ablamın diyetisyeni de aynen sodoya suya sıkılan limon da bir meyve yerine geçiyor demis

Migrosta var canim.. ben cok almiyorum cunku evdeyim kendim kiymadan hazirliyorum .. ama bir paket mutlaka bulundururum acil durumlar icin

Harikasın

Hu huuuuuuuu .
Çok açım cokkk

cakil80 öncelikle cnm if diyetini bırak .senin benim gibi atakları olan insan için cidden zor , migrosta hazır salata ne ya al yeşilliklerini yıka kurutucu da kurut köy saklama kabına 1 hafta yeter sana cnm

Kıymayı da al bak ben iki kilo aldim yarin köfte yapıp aticam dolaba , onuda kendin yaoabilirsin

Whiteblacklife cnm senin yazılarında kendimi buluyorum .bende çocuklar emmeye kalktığında çok sevinirdim yiyecek zaman çıktı diye gecenin 4 dunde 6 Halley yediğini bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…