Evet ya bizde tavuk 4 -5 ayda bir piser olduBende hindi köfte yapıyordum acaba yine mi yapsam.beyaz etten korkar olduk.
Saglik ocagina git canim genel bi tarama yapin de... ozellikle bobreklerime bi bakin de.. ferritinede baktir boylece demirinede bakarlar... bi gun kahvalti yapmadan git canim...
Harika yaban köfte nasıl bisey
Tamam canim sagolasnuniversite hastanesi bakiyor canım. Ama devlet hadtanesinede sormak lazim belki bakarlar. Aile hekimi bakmiyor maalesef
Eee ben ben darılırım amaIkimizde yakın kilodayiz bakalım Hangimiz ilk 70 i göreceğiz ay çok heyecanlı
Bende hindi köfte yapıyordum acaba yine mi yapsam.beyaz etten korkar olduk.
insallah kuzucum donucem eski gunlerime inaniyorumAfiyet olsun yavaş yavaş eski rutine döneceksin inşallah minnoşum benim
Evet alışmak zorundayız çünkü o kilolar gidecek
Ekmekliaccuk ama
sende sağol canımTamam canim sagolasn
Alkali oluyor da diyorlar ama mantıklı da sonuçta limanda da şeker var gebe iken bana limonu yasaklanmıştı doktor sirke vermişti ay bu iş çok zor yaAblamın diyetisyeni de aynen sodoya suya sıkılan limon da bir meyve yerine geçiyor demis
Döküm iyidir lakin bime geleni bilmiyorum.bi bakimDoktorcugum
Hindide güzel oluyor ya bimden alıyordum bende bı ara güzeldi ,
Yine alıp ızgara gibi yapabilirim
Bime demir dokum tava geliyor nasıl ki demir dökümler acaba ?
Zor degil basaracaksin bizler hep yanindayiz ... saglikli seyler ye yedikce kilo vereceksin canimAlkali oluyor da diyorlar ama mantıklı da sonuçta limanda da şeker var gebe iken bana limonu yasaklanmıştı doktor sirke vermişti ay bu iş çok zor ya
Onda da yağ katmanı oluyor mu pişirirken evde nasıl yapiyorsun soğan karabiber tuz başka bişey koyuyor musun Migros a da gidim bana yakınMigrosta var canim.. ben cok almiyorum cunku evdeyim kendim kiymadan hazirliyorum .. ama bir paket mutlaka bulundururum acil durumlar icin
Yok canim hic yag katmani yok..bi tavaya 1 yk yag döküyorum sonra kofteleri atiyorum surekli ceviriyorum cok lezzetli ben ve esim et konusunda cok seciciyiz ... biz boyle parmak gibi olanlardan aliyoruz...Onda da yağ katmanı oluyor mu pişirirken evde nasıl yapiyorsun soğan karabiber tuz başka bişey koyuyor musun Migros a da gidim bana yakın
Bakayım canım hemenMenü mü yorumlar mısın fikirlerini merak ediyorum
Hadi bakalım hep birlikte önce kim olacak senin hedef 75 olunca ben bişey dememistim ama bakalım 70 ler ekibi kim olacakHadi bakalım bence BEEEEEEN TATLIM
O nasıl yapılıyor ben bilmiyorum köfte bana etten daha lezzetli geliyor daha yenilebilirBende hindi köfte yapıyordum acaba yine mi yapsam.beyaz etten korkar olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?