Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın ben de yapım umarım düzgün yaparım yeşilliklerimi de yikayim denemek de yarar var

Öğlen ki ekmek fazla canım nohut zaten karbon ekmek karbon sen emziren annesin kalsiyuma dikkat et o yüzden bol bol yoğurt ayran menude olsun öğleye yoğurt ekleseydin hem ekmeğe gerek kalmazdı hem doyardin bence başlangıç olarak menü güzel ekmek dışında nohut oranı bence iyi

Bide 6 tane kayısı çok.en fazla 3 canım

Şimdide ataklar devam ama bu defa ipler benim elimde masum hala her emzirmesem kalktigimda mutfağa gidiyorum bi su içip geliyorum Oysaki yatagimin başında suyum var işte umut dünyası galiba gidersem boş anima gelir yerim diye mi dusunuyorum acaba

Bu arada ben bu saate kadar su içmek dışında bişey yemedim geçti isteğim ay çok şahane
Çakıl inan ki bak herşey senin elinde kendini şartla mesela bu hafta ben 1 kilo vereceğim hiç kaçamak yapmayacağım eğer basarirsam kendime ödül vereceğim ama asla bu ödül yemek değil bi sinema bi gosteri yada bi kitap yada bi kıyafet artık sana ödül neyse bence kilo vermekten büyük odul yok ama nasıl.motive olacaksan ve her hafta tk kendine dişli bi morti bulll onu yenmeyi hedef yap kendine

Hurma fındık ile çikolata topu tarifi var suan ona bakıyorum dayanikliysa ondan yapıp koyabilir de tarifleri bakım
hurmalı da kayısılı da tarif var. çikolata topu gibi oluyorlar tavsiye ederim. içine şişirilmiş chia tohumu da koy
uzman kasap migrosta satılıyor. ama onların içinde hep koruyucu var canım tavsiye etmem. 1 kilo kıyma al. bol malzemeyle köfte yap derin dondurucuya at çakıl. biz öyle yapıyoruz. daha sağlıklı
Bende hindi köfte yapıyordum acaba yine mi yapsam.beyaz etten korkar olduk.
tavuk yemeyin canım. biz artık almıyoruz. benim burada menülerde yazdıklarım hep organik tavuk ya da köy tavuğu. köy tavuğu ya da organik bulamıyorsan hindiden yap daha sağlıklı. valla sağlık zayıflamaktan daha önemli

Bence yemediğindeki o davranış sana güç veriyor bunu tekrar ve tekrar görmek hissetmek için mutfağa gidiyorsun:)

Kızlar hepinize ne kadar teşekkür etsem az ben bu aksam hicbirsey yemedim ve cildirmadim da yavaş yavaş istek azaldı ve bitti kendimi iyi hissediyorum yine normale döndüm çok mutluyum bu aksami sizinle atlattim çoook mutluyum çoook teşekkür ederim. Eski zamanlarda Kusana kadar yerdim sonra pişman olur aglardim kendimden nefret ederdim ama bu aksam umudum var yapılabiliyor yani yemeden de durulabiliyor insan ölmüyormus.

Güzel fikir yarın ben de yapcam geç ciktigimda alıp yapsam harika olur

Bak 21 gün hiç kaçamak yapma ataklar çok çok azalacak inan kendine hadi bakalım eğer yenilirsen mortilerine dilime dusersin bırakmam pesini

Alkol bağımlılığı gibi 10 yıl sonra bile olsa insanın canı istermis 1 kez teslim olursan hep oluyorsun çok acımasız

Yarın kendim yapım haydi hayırlısı eskiden annem gelir yapar buzluguma koyardi bu yıl yapamadı artık benim öğrenme vaktim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…