Yarın ben de yapım umarım düzgün yaparım yeşilliklerimi de yikayim denemek de yarar varHu huuuuuuuu .
Çok açım cokkk
cakil80 öncelikle cnm if diyetini bırak .senin benim gibi atakları olan insan için cidden zor , migrosta hazır salata ne ya al yeşilliklerini yıka kurutucu da kurut köy saklama kabına 1 hafta yeter sana cnm
Kıymayı da al bak ben iki kilo aldim yarin köfte yapıp aticam dolaba , onuda kendin yaoabilirsin
Whiteblacklife cnm senin yazılarında kendimi buluyorum .bende çocuklar emmeye kalktığında çok sevinirdim yiyecek zaman çıktı diye gecenin 4 dunde 6 Halley yediğini bilirim
Öğlen ki ekmek fazla canım nohut zaten karbon ekmek karbon sen emziren annesin kalsiyuma dikkat et o yüzden bol bol yoğurt ayran menude olsun öğleye yoğurt ekleseydin hem ekmeğe gerek kalmazdı hem doyardin bence başlangıç olarak menü güzel ekmek dışında nohut oranı bence iyiMenümü vereyim
Sabah tabi geç kalktık hem hafta sonu hemde gece uyumadık
1.5 haşlanmış yumurta
Kk peynir
6 zeytin
Domates salatalık biber
Öğlen
6 yk nohut
Bol salata
2d ekmek
Ara 6 gunkurusu
Akşam 3 kepçe domates çorbası
1 tabak dolusu ot yemeği (ıspanak gibi yumurtalı yapiliyir)
Bol salata
Şu 3 litre
Spor 3 mil leslie 5 dk kol egzersizi
@MiuLego
Bide 6 tane kayısı çok.en fazla 3 canımÖğlen ki ekmek fazla canım nohut zaten karbon ekmek karbon sen emziren annesin kalsiyuma dikkat et o yüzden bol bol yoğurt ayran menude olsun öğleye yoğurt ekleseydin hem ekmeğe gerek kalmazdı hem doyardin bence başlangıç olarak menü güzel ekmek dışında nohut oranı bence iyi
Ayran gerçekten iştah kapatıyor yanında bişey yemeliyim yoksa direk sancı yapar bulurum gerçi doktor 2 cubuk demişti onu yaparımBide aksam cok mu aciktin bir bardak ayran ic hemen oda iyi geliyor...once duzgun beslenmeyi vucuda alistirirsak gerisi gelecek canim
Sen de varsın tabiki hedefin 75 ölü ca direk demedimEee ben ben darılırım ama
Çok ağır ama merak ettim ben de bakarımDöküm iyidir lakin bime geleni bilmiyorum.bi bakim
Şimdide ataklar devam ama bu defa ipler benim elimde masum hala her emzirmesem kalktigimda mutfağa gidiyorum bi su içip geliyorum Oysaki yatagimin başında suyum var işte umut dünyası galiba gidersem boş anima gelir yerim diye mi dusunuyorum acabaHu huuuuuuuu .
Çok açım cokkk
cakil80 öncelikle cnm if diyetini bırak .senin benim gibi atakları olan insan için cidden zor , migrosta hazır salata ne ya al yeşilliklerini yıka kurutucu da kurut köy saklama kabına 1 hafta yeter sana cnm
Kıymayı da al bak ben iki kilo aldim yarin köfte yapıp aticam dolaba , onuda kendin yaoabilirsin
Whiteblacklife cnm senin yazılarında kendimi buluyorum .bende çocuklar emmeye kalktığında çok sevinirdim yiyecek zaman çıktı diye gecenin 4 dunde 6 Halley yediğini bilirim
Bu arada ben bu saate kadar su içmek dışında bişey yemedim geçti isteğim ay çok şahaneZor degil basaracaksin bizler hep yanindayiz ... saglikli seyler ye yedikce kilo vereceksin canim)
Bu arada ben bu saate kadar su içmek dışında bişey yemedim geçti isteğim ay çok şahane
Çakıl inan ki bak herşey senin elinde kendini şartla mesela bu hafta ben 1 kilo vereceğim hiç kaçamak yapmayacağım eğer basarirsam kendime ödül vereceğim ama asla bu ödül yemek değil bi sinema bi gosteri yada bi kitap yada bi kıyafet artık sana ödül neyse bence kilo vermekten büyük odul yok ama nasıl.motive olacaksan ve her hafta tk kendine dişli bi morti bulll onu yenmeyi hedef yap kendineBu arada ben bu saate kadar su içmek dışında bişey yemedim geçti isteğim ay çok şahane
hurmalı da kayısılı da tarif var. çikolata topu gibi oluyorlar tavsiye ederim. içine şişirilmiş chia tohumu da koyHurma fındık ile çikolata topu tarifi var suan ona bakıyorum dayanikliysa ondan yapıp koyabilir de tarifleri bakım
uzman kasap migrosta satılıyor. ama onların içinde hep koruyucu var canım tavsiye etmem. 1 kilo kıyma al. bol malzemeyle köfte yap derin dondurucuya at çakıl. biz öyle yapıyoruz. daha sağlıklıUzman kasap nerde satılıyor bilmiyorum hazır köfte bana çok kolay olur. Bu hafta bulursam denerim Superfresh aldım ama tavada kalıp gibi yağ katmanı oldu korktum bunlar benim kalp damarlarımda gibi hissettim. IKEA nin koftelerinden almistim bir ara si di araba yok gidip alamıyorum mesafe uzak
tavuk yemeyin canım. biz artık almıyoruz. benim burada menülerde yazdıklarım hep organik tavuk ya da köy tavuğu. köy tavuğu ya da organik bulamıyorsan hindiden yap daha sağlıklı. valla sağlık zayıflamaktan daha önemliBende hindi köfte yapıyordum acaba yine mi yapsam.beyaz etten korkar olduk.
Bence yemediğindeki o davranış sana güç veriyor bunu tekrar ve tekrar görmek hissetmek için mutfağa gidiyorsun:)Şimdide ataklar devam ama bu defa ipler benim elimde masum hala her emzirmesem kalktigimda mutfağa gidiyorum bi su içip geliyorum Oysaki yatagimin başında suyum var işte umut dünyası galiba gidersem boş anima gelir yerim diye mi dusunuyorum acaba
Hadi baaaağlımgazamiz mübarek olsuuunnn
Güzel fikir yarın ben de yapcam geç ciktigimda alıp yapsam harika olurYok canim hic yag katmani yok..bi tavaya 1 yk yag döküyorum sonra kofteleri atiyorum surekli ceviriyorum cok lezzetli ben ve esim et konusunda cok seciciyiz ... biz boyle parmak gibi olanlardan aliyoruz...
Ben sebze koymuyorum.. ama o arada firina bir sogan bir yesil biber bit domates at kozlensin etin yaninda yeee super olur
Bak bu hiç aklıma gelmedi portim kendimle dalga geçiyor galibaBence yemediğindeki o davranış sana güç veriyor bunu tekrar ve tekrar görmek hissetmek için mutfağa gidiyorsun:)
Bak 21 gün hiç kaçamak yapma ataklar çok çok azalacak inan kendine hadi bakalım eğer yenilirsen mortilerine dilime dusersin bırakmam pesiniKızlar hepinize ne kadar teşekkür etsem az ben bu aksam hicbirsey yemedim ve cildirmadim da yavaş yavaş istek azaldı ve bitti kendimi iyi hissediyorum yine normale döndüm çok mutluyum bu aksami sizinle atlattim çoook mutluyum çoook teşekkür ederim. Eski zamanlarda Kusana kadar yerdim sonra pişman olur aglardim kendimden nefret ederdim ama bu aksam umudum var yapılabiliyor yani yemeden de durulabiliyor insan ölmüyormus.
Alkol bağımlılığı gibi 10 yıl sonra bile olsa insanın canı istermis 1 kez teslim olursan hep oluyorsun çok acımasızŞimdide ataklar devam ama bu defa ipler benim elimde masum hala her emzirmesem kalktigimda mutfağa gidiyorum bi su içip geliyorum Oysaki yatagimin başında suyum var işte umut dünyası galiba gidersem boş anima gelir yerim diye mi dusunuyorum acaba
Bedenim burda aklım olaylardabegum75 canım nasılsın aklım sende kaldı?
Yarın kendim yapım haydi hayırlısı eskiden annem gelir yapar buzluguma koyardi bu yıl yapamadı artık benim öğrenme vaktim geldihurmalı da kayısılı da tarif var. çikolata topu gibi oluyorlar tavsiye ederim. içine şişirilmiş chia tohumu da koy
uzman kasap migrosta satılıyor. ama onların içinde hep koruyucu var canım tavsiye etmem. 1 kilo kıyma al. bol malzemeyle köfte yap derin dondurucuya at çakıl. biz öyle yapıyoruz. daha sağlıklı
tavuk yemeyin canım. biz artık almıyoruz. benim burada menülerde yazdıklarım hep organik tavuk ya da köy tavuğu. köy tavuğu ya da organik bulamıyorsan hindiden yap daha sağlıklı. valla sağlık zayıflamaktan daha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?