Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
3 chery domates
2 dilim pastırma
Yarım mozarella peyniri(60gr)
Yarım mango(20-30gr)
1 kupa sütlü kahve

Öğlen
1 kupa sütlü kahve
1 elma

Alşam
Yoğurtlu havuç salatası
Yarım domates
2 hamburger köftesi(150gr toplam)

3 saat yokuş yukarı aşagı yüründü
@MiuLego hepfit

Bedenim burda aklım olaylarda
Eşimle ne konuşurum nasıl hallederiz onlar dönüp duruyo kafamda
Sorduğum için çok sağol eflal

canım gündüz azcık okudum. kopuk kopuk okudum ama. anladığım kadarıyla eşinle biraz gerginsin galiba. eve gelecek misafirler yüzünden galiba. gerginlik zor haklısın. sakin anını bekle konuşmak için tatlım.
Yarın kendim yapım haydi hayırlısı eskiden annem gelir yapar buzluguma koyardi bu yıl yapamadı artık benim öğrenme vaktim geldi
bir ara sana tarif vereyim.

Bedenim burda aklım olaylarda
Eşimle ne konuşurum nasıl hallederiz onlar dönüp duruyo kafamda
Sorduğum için çok sağol eflal
Canım bunca zaman eminim bu tarz konular yüzünden çok sıkıntı yaşamıştırsınız, bu ilk değildir. Sende defalarca sebebini eşine izah etmişsindir, güzellikle de kavga gürültüyle de. Ama sonunda eşinin senim vicdanına oynamasına yenik düşüp alttan alan taraf olmuşsundur diye düşünüyorum. Bu sefer yorum yapma adım atma sadece sessiz kal, kırgın olduğunu belli ederek sessiz kal. Bu sefer toparlamak için uğraşan taraf eşin olsun rahat ol çünkü sen haklısın

Benim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz olmusum her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim
O tantana bizdede var. Zayıflayınca yaşlı görünürmüşüm

Çakıl diyetisyen listen neyse onu yap. Onlarda bu işin uzmanı sonuçta bir bildikleri var , kaldı ki diyetisyen listeleri ile şahane kilolar verenler var. Niye kendini zorluyorsun ki sevmediğin şeyleri yemek için. Spor şart. Spor artı diyetisyen listene güzel kilo vereceğini düşünüyorum, metabolizman iyi senin.

evet köfteyi ben de çok severek tüketirim. tabi organik derken gerçekten organik mi bilmek gerek. güvenilir yerden almak lazım. sen kayseride miydin canım? vardır aslında orada.
Evet kayseri illaki vardır.ben bi kaç kere aldim pek fark göremedim. Direk üreticiden almak lazim

Benim diyetimi de sabote ediyolar burada.Allahtan onlara kanmayacak seviyeye erismisim.Yok suratim kasik kadar kalmis yok kuculmusum yok betim benzim atmis bembeyaz olmusum her sey yiyeymisim de az az yiyeymisim
Öyle böyle güzel kilo verdin canım gerçekten

Karatay in ve ağır yaşamlarını doktorlardan etkileniyorum protein ağırlıklı veriyorlar ya benim diet listemde de çok protein yok sade e hafta da 4 gün 1 öğün var. Bi de her program da birseyler konuşuluyor o da etkiliyor

Aman çakıl önce o programı izlemeyi bırak, ben hiç izlemedim düşünmüyorum da. Karatay evet farklı güzel ama sana asla uymaz, senin beslenme şeklinin tam zıttı. Diyet yaparken de keyif alabiliriz almalıyız yoksa nasıl geçsin günler diğer türlü senin beslenme alışkanlığına uygun bir liste şart sana. Yoksa mutsuz oluyorsun, bu da seni arafta bırakıyor.

Esin kin tutan biri midir konuyu uzatır mi
Tutar hemde ne aşırı inatçıdır bende inatciyim
Eflalinde dediği gibi yıllardır bu tartışmalar çok yaşandı, ben hep alttan aldım tamam dedim ama istemedigim birşeye tamam dedikçe her defasında aynı sorun yine yaşanıyor
Nasıl asicam bilemiyorum

Ondan bu kadar zorlanıyorum belki bu hafta deneyecegim bakalım diet listesi ile kilo verebilirsem yola devam edecegim.

Öyle böyle güzel kilo verdin canım gerçekten
Ay valla verdim eflal hayal gibiydi kendim bile inanmiyordum kilo verdikce gaza geldim.hala daha vercem dedikce kaybolacaksin heralde siyolar ama daha evlendigim kiloya bile inemedim. Ama beden olarak o zamanlar gibiyim sanirim az bucuk sporla verdigim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…