- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Bu hafa sen 1 kg alsan aslında esitleniriz
Sonra gelsin 52 mortiligi
Hımm dişli bir rakip görüyorumAhhaahhaa
İşte mortilik böyle bişiy, yok kuzu teşekkürler
Diyete başladığımdan beri almadım, bu hafta almam yani umarım :)
Bak trendeyim kendime yolluk olarak salata yaptım abur cubur yemiyim diye
Ausencia kız adanın menüleri mi çıkardın haha alemsin yaweb
bugün gördüm pide yemiş birşey demedim desem diyecek , canım hafta sonu pide günüm diye@ada81 gerçi ölçülü yiyince sorun olmaz sanırım ama ben beyaz un hiç yemiyorum çok acikiyorum
@Shut Up canım neden kv götürdün diyemiyorum bende senin gibiyim yaama bu huyumdan nefret ediyorum; (
benim kv pek aktif sosyal medyada hiç bir foto ma yorum yapmaz çok lazım sanki
Kizzz benimkide oyle
Benim gonderimi falanbegenmez
Ama aklimda cook seytanca dusunceler var ha
Bunun hesaplari ben actim.Bigun gireym face diyirum yazayim duvara kimin icin ne dusunuyosa tabi kendi dilinden.Mesa en yakin arkadasi icin koyden geldin entariyle seni ben adam ettim ben ogrettim giyinmeyi yazsan ne olur sence
Korkmuyoda benden beee
Hadi kizlar iyi geceler hepinizi optum kocaman
Kesinlikle oyle
Ama koydum kafaya ona kk hesabi acicam
Aksama kadar bdv de gezsin dursun
Belki akillanir
Bence orayi bdv yerine kaynana klubu yapmali
Hımm dişli bir rakip görüyorum
Insan mortisi için kilo da alır bazen. Ne olacak ki 1 kilo dediğin nedir ki. Alsan ne olur sanki
Acıkmışsındır sen ya kiyamamm
Bugün foto cektim suan ki goruntum ay çok kötüydü bakamiyorum bi de 70 olunca atacagim fark en iyi fotolarda görünüyor
Aynen dur sunuda yiyim sunuda sunuda yiyim birakacam derken aman az kalms zaten bitirimBen çekirdeği sanki elimden alacaklsrmis gibi paket bitene kadar yerim onun için hiç bulasmiyorum
Nasil yani daha kolay yolu mu varCanım insanlara kararlı olduğunu göstermelisin. Bir süre sonra alışacaklar. Yapilan küçücük kaçamaklar tüm emekleri yerle bir ediyor maalesef.
Bu arada tek tek neden yıkadın. Sirkeli suda 10 dk bekletip 2. Defa yıkasan ya
Sıkı rekabet wuwwwww hadi sarayca görim seni ben de bizim kızları yenecegim şok olacaklarTamam!!
En son perşembe bakabildim tam 58 idim, ok seninle 52 Mortisi olalım ilk 52.0 ı gören kazansın :)
Hep bu yüzdeler
Ayyy okudum ben onu ... yazacaktım da unuttum . 100 gr la yendim yazmıştı ...bi de hava atmıştı
cakil80 canommm verdiğiniz kilonun yüzdesi önemli ... bu durumda kazanan sarayca oluyordur ... hesaplamadım ama kilo farkınız çok .
Sıkı rekabet wuwwwww hadi sarayca görim seni ben de bizim kızları yenecegim şok olacaklar
Melegiimm22 Esra_4378
Benimki asker telefonu kullanıyorAusencia kız adanın menüleri mi çıkardın haha alemsin yaweb
bugün gördüm pide yemiş birşey demedim desem diyecek , canım hafta sonu pide günüm diye@ada81 gerçi ölçülü yiyince sorun olmaz sanırım ama ben beyaz un hiç yemiyorum çok acikiyorum
@Shut Up canım neden kv götürdün diyemiyorum bende senin gibiyim yaama bu huyumdan nefret ediyorum; (
benim kv pek aktif sosyal medyada hiç bir foto ma yorum yapmaz çok lazım sanki
Görüntü de görelim göbek bolgesinden
ruyanda Aus ve beni sana lahmacun getirirken gör emi Ada
Ayyyy ada beni vuracak
Ama bende emindimm hiç 2 yemediğinden lahmacunu , saydın emin yazınca bi bakayım dedim
Amaaaaan sakın haaaaa
Kizzz benimkide oyle
Benim gonderimi falanbegenmez
Ama aklimda cook seytanca dusunceler var ha
Bunun hesaplari ben actim.Bigun gireym face diyirum yazayim duvara kimin icin ne dusunuyosa tabi kendi dilinden.Mesa en yakin arkadasi icin koyden geldin entariyle seni ben adam ettim ben ogrettim giyinmeyi yazsan ne olur sence
Korkmuyoda benden beee
Tam disime göre yenmek keyifli olacak gelsin sporlargöreceğiz bebeğaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?