Uuuuu çok fenaBu arada @Kajupi az önce iki tane kaju fistiği yedim, subliminal mesaj verme kaygısı değil bu da söyleyeyim dedim
Yenilince cok üzülme ama tamam mi kiyamamTam disime göre yenmek keyifli olacak gelsin sporlar
Aynı evdemi biz aynı apartmanda yan yanayizAyyy ne olacak kaynana
Beraber oturuyozda biz
Vayyy melegim bakıyorum disleniyorsunYenilince cok üzülme ama tamam mi kiyamam
Him iddayi kizistiriyoruz yani bana uyar iyi dusundunuz mu
Arada dislenmek lazm daha motiv oluyormVayyy melegim bakıyorum disleniyorsun
Doğru söze ne denir haklisinBen gurbuzum sen tombissin
Himmmm saati 6 ya kurim ben en iyisi tüh saçlarımı da fonletmistim ama ne yapalım artikYenilince cok üzülme ama tamam mi kiyamam
Göbekten olmasın göbeğim çok sorunlu değil,sorun kalçada..Görüntü de görelim göbek bolgesinden
Ben memleketteyim.Esime pırlanta bileklik linki yolladim.Yat uyu bitanem cunku eskisehire gidip ev almadan anca ruyanda gorursun bunu dedi
Ben de göbek var ya herkeste de göbek var saniyorumGöbekten olmasın göbeğim çok sorunlu değil,sorun kalçada..
Bi görüntü koymuştum birdaha koyayım bu iki hafta önceydi ama burada basenler pek belli olmuyor siyah giydiğimden..
başka çekip koyacağım günlük kıyafetle..
Biraz tırstım sanirimTam disime göre yenmek keyifli olacak gelsin sporlar
Ne yapcan uyu o zamanBen memleketteyim.Esime pırlanta bileklik linki yolladim.Yat uyu bitanem cunku eskisehire gidip ev almadan anca ruyanda gorursun bunu dedi
Bu kadar olmak için oooo neler vermezdimGöbekten olmasın göbeğim çok sorunlu değil,sorun kalçada..
Bi görüntü koymuştum birdaha koyayım bu iki hafta önceydi ama burada basenler pek belli olmuyor siyah giydiğimden..
başka çekip koyacağım günlük kıyafetle..
Sagol canim hele esimin tayin ciksin da sonrasi nasip :)Ne yapcan uyu o zaman
Alırsınız ins. Canim
buBu kadar olmak için oooo neler vermezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?