Tmm bnde caymam ben de yazarm yarın inş inmiştr biraz daha
:))) şifa olsun. Ben yemedim bişey çok açımBu aradaKajupi az önce iki tane kaju fistiği yedim, subliminal mesaj verme kaygısı değil bu da söyleyeyim dedim
daha hiç hamilelik yok..sizin kilolar normal, sağlıklı beslenmeyle diyetle verilir çabucak..Bu kadar olmak için oooo neler vermezdim
Oy kıyamam, bir bardak süt iç bari bu saatte aç kalınmaz..:))) şifa olsun. Ben yemedim bişey çok açım
Su içtim. Süt sevmem ayran belki ama yapmaya üşeniyorm şimdi. Kızım hala uyumadı. Yatakta uyumasnı bekliyorum. Ben de uyurum sonra.Oy kıyamam, bir bardak süt iç bari bu saatte aç kalınmaz..
anaSu içtim. Süt sevmem ayran belki ama yapmaya üşeniyorm şimdi. Kızım hala uyumadı. Yatakta uyumasnı bekliyorum. Ben de uyurum sonra.
İade etcektik ama yarın babam şehir dışına çıkıyo üşendik götürmeye delikleri matkapla genişletip kaydırdık şimdi bitti işimiz. Komşular annemizi bayaa yadetmiş olabilirler gece geceÇok can sıkıcı olmuş .
Iade mi yoksa bi şekilde halledilecek mi ?
Sen menüde çok iyi olmuş
Saolasn genelde dayanabiliyorum açlıklara ama diyet modundaysam tabi. Değilsem aman boşver ye gitsn diyorum ve sürekli yiyormDayanabilirsen en güzeli yememek tabi, iyi uykular canım!
ana
Bu arada kızın kaç yaşında?Saolasn genelde dayanabiliyorum açlıklara ama diyet modundaysam tabi. Değilsem aman boşver ye gitsn diyorum ve sürekli yiyorm
Him iddayi kizistiriyoruz yani bana uyar iyi dusundunuz mu @Whiteblacklife anlatsın size ben çok pis hırs yaparım
Gecmis olsun canım cabucak toparlanır inşallah minnakYeni acilden geldik bizde kız çok kötüydü bi hava verdiler birde lavman yaptılar gazi için eşimle ben nöbet tutuyoruz .yarında çocuk doktoruna goturecez. Hayırlısıyla bi ıyi olsa kızım başka bişey istemiyorum allahım
Geçmiş olsun miniğeYeni acilden geldik bizde kız çok kötüydü bi hava verdiler birde lavman yaptılar gazi için eşimle ben nöbet tutuyoruz .yarında çocuk doktoruna goturecez. Hayırlısıyla bi ıyi olsa kızım başka bişey istemiyorum allahım
Rabbim sifa versin kuzuya gecer hemen inşaAllahYeni acilden geldik bizde kız çok kötüydü bi hava verdiler birde lavman yaptılar gazi için eşimle ben nöbet tutuyoruz .yarında çocuk doktoruna goturecez. Hayırlısıyla bi ıyi olsa kızım başka bişey istemiyorum allahım
Iyi geceler hocamGecmis olsun canım cabucak toparlanır inşallah minnak
Herjesr iyi geceler hanimlar
Gecmis olsun canım cabucak toparlanır inşallah minnak
Herjesr iyi geceler hanimlar
Geçmiş olsun miniğe
çok sağolun arkadaşlarRabbim sifa versin kuzuya gecer hemen inşaAllahcok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?