Trip ata ata şiştin kız odem tuttunnn
Ahhaaaa haaa kandırıkçı ada :) seni ortin olarak teselli edem ben gel
Heeeee bugün pazar di miiii
Hakkını yeme kız ... 1 yerdi hep
Ayyyy bi kere ben kaptankenböyleee o lalaaaa dedi tartım öyle dedi böyle dedi dediydin de -800 çıkmıştı çıka çıka böyleeee % 3 ler hayali kuran ben bir anda
Yani kime göre neye göre ooooo lalalaaaa o da önemli
Tribini yediğimmmm
Kalktım kiGunaydilar efenim.oglus geri uyudu ezan okunuyo namaz kilip
Ya o degil de bu @MiuLego kuzum o yorgunlukla bugun kalkip ise nasil gidecek
Evet aynen öyle, bir de bu gezide çok moralim bozuldu, arkadaşım ne güzel kendine baktı yıllardır , 48 kilo taş gibi, ben bol bol kilo aldım, saldım kendimi, bu buluşmamızda o istediğini yedi içti ben hep tuttum kendimi, kızdım kendime bu hale nasıl düşürdüm kendimi diye... moral bozdu ama motivasyon verdi, birdahaki buluşmamıza kadar 48 olmam lazım, hedefi 52’den 48’e çaktim hadi bakalım hayırlısı, daşşş gibi olmam lazım sıkı sıkı :)
Kızlar 50 kiloların sonunda ya da 60 başında olup 50 şerin başına düşmek isteyen kim var takımda?(hepfit ve ben dışında)
Kendime morti arıyorum
Çok karbon vaaarMenü
Sucuklu yumurta
Peynir
Süzme yoğurt koy den gelmiş
Zeytin helva. .
1 tb ekmeği
Kahve
Ara
1 porsiyon haşlanmış mısır
2 3 kaşık pilav
4 kaşık fasulye.3 4vadet köfte
Aksam
1 tabak dalak kendim yaptım
1 domates
1 tb ekmek
@MiuLego
Geçmiş olsun konyak canımYeni acilden geldik bizde kız çok kötüydü bi hava verdiler birde lavman yaptılar gazi için eşimle ben nöbet tutuyoruz .yarında çocuk doktoruna goturecez. Hayırlısıyla bi ıyi olsa kızım başka bişey istemiyorum allahım
İyi ausum ayni iste.Haftasonu isgence gibi buraya bile gelemiyorum.
Bide kaynanayi hastaneye goturdum acile
Benim ahlarim devirdi muhtemelen
Kin titmuyorum ne bicim insansam
Hicbisey olmamis gibi devam ediyorum
Saat 3 den 8 e kadar acilde kosturdum durdum anliycan
Hayirlisi ile olacaktir insallah simdi nasil geceyi rahat atlattiniz miYeni acilden geldik bizde kız çok kötüydü bi hava verdiler birde lavman yaptılar gazi için eşimle ben nöbet tutuyoruz .yarında çocuk doktoruna goturecez. Hayırlısıyla bi ıyi olsa kızım başka bişey istemiyorum allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?