Valla ben de gelmek istemiyorum deseydin.
Ya aklıma geldi de teogun ilk geldigi sene bizim okul ingilizceden dokulmus.patavatsiz müdür de toplantida herkesin icinde ben bu ingilizcecilerle calismak istemiyorum dedi sanki babasinin ciftligi.ingilizcr ogretmeni arkadaslardan biri de kalkti valla hocam ben de sizinle calismak istemiyorum yapin bi guzellik gorevlendirme fln gideyim ben demisti mudur sok
Ben gerçekten iyi bir grupla çok güzel kilo vereceğime inanıyorum ve o grubu buldum sagolun
ahaaaaAyyyyy neler buldum bennnnnnn
2 vaaar
3 bile vaaaarama 3 olan küçükmüşşşş
ada81
Hepsi ada lahmacun diyince çıkıverdi
Tamam!!
En son perşembe bakabildim tam 58 idim, ok seninle 52 Mortisi olalım ilk 52.0 ı gören kazansın :)
En azindan kalori yakiyorsun6 gomlek 2 tunik 1 etek 1 pantolon utuledim ayaklari arkadan totoya degdire degdirede harekt yaptım
Buda sayiliyomu spordan
@Esra_4378cakil80
Ba a mı didin
Ba a mı didin
Kizzz son 2 gundur bana sosyal medyadan satasiyodi.Deli gibi bildigin.Ergenlikte gibi.Benim bi instagram hesabim ver bide burasi.Ama yasi 57 kadinin cok aktiff cok faal bi gor.bi paylasim yapiyo sanarsin sevgilisiyle kavgali laf sokuyo gibi
Canım ben sen sarayca 6 kilo kapışması yapalım mı?
İlk tam 6 kiloyu veren kazansın!
:)
Kesinlikle oyle
Ama koydum kafaya ona kk hesabi acicam
Aksama kadar bdv de gezsin dursun
Belki akillanir
Bence orayi bdv yerine kaynana klubu yapmali
Kizzz benimkide oyle
Benim gonderimi falanbegenmez
Ama aklimda cook seytanca dusunceler var ha
Bunun hesaplari ben actim.Bigun gireym face diyirum yazayim duvara kimin icin ne dusunuyosa tabi kendi dilinden.Mesa en yakin arkadasi icin koyden geldin entariyle seni ben adam ettim ben ogrettim giyinmeyi yazsan ne olur sence
Korkmuyoda benden beee
Eveet özlemine dayanamadım da geldim
Anaaaa miu sen burdamiydinhosgeldin
Burun karılara demistim onu
Vallaha mı çok tırsıyom bak cümle aleme rezil etme beni
Geçmiş olsun banuugünaydınnn kızlar
sabah kalktımm lesile yapmaya amaaa yapamadım
boynum tutulmuş çok canım yanıyor
birazdan eczaneye gidip ilaç alıcam
Aynı canım saat 11 de randevumuz var bakalım acildeki doktor elinden geleni yaptı ama öksürük ve gazi devam ediyor @MiuLegoÇok karbon vaaar
Geçmiş olsun konyak canım
Nasıl bugün?
Geçmiş olsun banuu
Neden tutuldu acaba tüh
Allah şifa versin hadi bakalım güzwl haberlerle gel inşallahAynı canım saat 11 de randevumuz var bakalım acildeki doktor elinden geleni yaptı ama öksürük ve gazi devam ediyor @MiuLego
Kış ortası sen niden kısa ince giyiniyorsun
ay eskiden daha çok tutulurdu
kısa giyindiigm için cnm ip askılı , yüzücü atlet giyiniyorum zanımca ondan oldi
ruyanda Aus ve beni sana lahmacun getirirken gör emi Ada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?