Aman be kuzum insan ne ederse kendine eder.Rabbim beni biliyo.hah sen de bunun peşinden koşturuyon hastanede
aman diyim
sen yine de yapma
Kış ortası sen niden kısa ince giyiniyorsun
Gwçmiş olsun yarına geçsin gitsin hemen inşallah kuzum
ev merkezi cnm
acaip sıcak oluyor ama balkona gir çık tutuldu
yoksa evi görsen hamam yani
yaaaaa tipe bak tipeeee
Oyyyyy bayılıyorum sana bonus bu hallerine de
Ahahhahahahahah
Gwçmiş olsun yarına geçsin gitsin hemen inşallah kuzum
Gece çok zordu en son ağlamaktan perişan oldu yoruldu ve uyudu .şimdi uyuyor babası da bende ayaktayız kahvaltı üstünü giydir faln anca giderizHayirlisi ile olacaktir insallah simdi nasil geceyi rahat atlattiniz mi
Inşallah mium haber veririm çok saolAllah şifa versin hadi bakalım güzwl haberlerle gel inşallah
Habersiz bırakma emi
Saol canımKonyakk cok gecmis olsun
geçmiş olsun canımYeni acilden geldik bizde kız çok kötüydü bi hava verdiler birde lavman yaptılar gazi için eşimle ben nöbet tutuyoruz .yarında çocuk doktoruna goturecez. Hayırlısıyla bi ıyi olsa kızım başka bişey istemiyorum allahım
gelmedi kiİğde geldi miiiiiiiiiiii
günaydınnn kızlar
sabah kalktımm lesile yapmaya amaaa yapamadım
boynum tutulmuş çok canım yanıyor
birazdan eczaneye gidip ilaç alıcam
saol baonusum
degnek yumuş gibiyim eczaneye inip ilaç mıalsam dedim
muscoril çok iyi geliyor ya
birde yanına kas ilacı mis gidip alam dur elime yüzüme süremde bişiy
geçmiş olsun canım
gelmedi ki
heee yazıyom hemen, adaya söyleme ama
geçmiş olsun canım
Sağol cnm ins desteklerinizleCanım bu son hallerimden, ilk başladığımda bununla alakam yoktu, göbeğim 84 cm idi burada 72, yani devam edersen diyete olursun sen de hatta daha inçe de olursun, ama dediğim gibi foto yanıltmasın siyah giydim diye öyle görünüyor. hiiiiç merak etme sen de olacaksın daha ince..
bu
EsraaaaSağol cnm ins desteklerinizle
2. 'ye hamile kalmadan once vermiştim bi miktar ins bu sefer hepsini verecegimBir se bende
daha hiç hamilelik yok..sizin kilolar normal, sağlıklı beslenmeyle diyetle verilir çabucak..
6 aydan sonra gaz olmaz demişti doktor geç saatte ek gıda verme demişti banaYeni acilden geldik bizde kız çok kötüydü bi hava verdiler birde lavman yaptılar gazi için eşimle ben nöbet tutuyoruz .yarında çocuk doktoruna goturecez. Hayırlısıyla bi ıyi olsa kızım başka bişey istemiyorum allahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?