- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Boşuna bu takımda değilim demekkisağolasın canım
valla kullanıyorum artık ben bunu ... daha arabada eşime , üfürüklüyüm oğlum beeeen ona göre dedim
ayyy ben zaten kaza ile nereme baktırsam doğuştan bi arıza çıkıyor ..kafamda da doğuştan bi kese eksiktitesadüf çıkmıştı
sagol canım olacak ıbsallahyok kesinlikle yav he he demiyorum, hadi makbuş güveniyorum sana
gecmis olsun kaptanicem dikkat et kendineKabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....
kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az dahahele dedim sabah ola hayrola ....
kardiyolojiye gittim bugün .
hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarekbi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yediklerime dikkat edeceğimkısmen
ausss dikkat et kendine kuzum
çok kilo alma yaa
dikkat et kendine gerek yok
papatya ekmeğine bayildimBen bu mesajı yazarken çaldı kapıyı geldi
Neler görüyorum nelerBu hafta güzel bir eksi bekliyorum inşallah hiiiiçççç heveslenmeyin tetikten çekin parmağınızı saydin78 i ekmek arası yapacağız iiiinşallahhh sarı papatya ekmek : D
dostum hala geldi belki mercimek çorbasını bile içememAksam baska seyler de ekleinsallah degil maaşşşşallah diyelim lutfen
sagol canım olacak ıbsallah
gecmis olsun kaptanicem dikkat et kendine
ausum sonlara doğru kilo artışını durduramıyorsun şimdiden al önleminiediyorum canlar inşallah
Dr önce kilonuzda iyi , gebeliğiniz var sonuçta dedi ...
dedim ama şu kadar zamanda şu kadar aldım ..drduuuuuuur dedi
Kabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....
kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az dahahele dedim sabah ola hayrola ....
kardiyolojiye gittim bugün .
hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarekbi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yediklerime dikkat edeceğimkısmen
Menü
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Üç sarma
Öğle
Haşlanmış brokoli pancar marul maydonoz nane ile bol limonlu salata
Akşam
Mercimek çorbası inşallah
@MiuLego mortimsaydin78 ortim @Nefs
30dk egzersiz 90 puan @nehirnil111
tamam geldim kikuzuşum gel ben seni aşka boğayım
haftaya ultrastarlara alıyoruz nilişkom daktırımı
sen o tatlılıkla sığmadıysan kadraja demek kiBana yer yok mu ben neredeyim
geldiyse odem gider ya işte portakalım ye sen ye bisey kalmaz cumayadostum hala geldi belki mercimek çorbasını bile içemem
Boşuna bu takımda değilim demekkiAus yaa iyi ki çektin buraya beni Allah senden razı olsun.Geçen miu ya 38 beden nişanda giydiğim elbisemi tekrar giyip foto çekip gönderdim. Nasıl mutlu oldum arkasında boydanboya olan fermuarı kızım çekti bide kolaylıkla ay zıpladım durdum içinde kızım diyo bana da bu elbiseden al anneeeeeeaaaağğğğğğ
üfürüklü ausyok yavrum hissedilecek bi durum yok ... ekokardiyo da tüm şerecesi dökülüyor kalbinin , çok sağlam dedio üfürüm zararlı değilmiş
he kız dersin hep
oyy kayracım da benim gibi işte , ince , narin hassas , ön seziliüfürüklüyüz biz
Yedirtmemm kendimiiiiiiiipapatya ekmeğine bayildim
ama o papatya ekmekle cumaya portakal sulu ördekimi bandıra bandıra ben yiceeeem beeeeeeen
Mesajin başını okuduktan sonra sona atladım, iyi olduğunu öğrenip orta kısmı okudumlan ne uzatiyon, başında desene biseyim yokmuş ama böyle hissettim diye, ballandıra ballandıra anlatmis sırayla okusam yüreğim dayanmaz
tamam esmerim biçim biçimacıma ona raki devir onu raki acı yok rakii
kır dök parçala bu maç senin
oy anasının gülü miusunun dadlusu oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysen vaytı özledin yaa git onu sevvv
harika ya!!!!@MiuLego dün görümceyle çarşıya gittik resim çekip attmıştım bi grubumuz var işte o halamın kızı ayy ne güzel zayıflamışsın bu kadar kısa sürede çok güzel olmuşsun dedi bende zayıflayacam dedi3 beden inmişim kendime kıyafet aldım giydiklerim oluyo şükür çok sevindimm zayıflayıncada bir başka duruyoomuş heee
ördeğimmmmmmmmmmmmmmmm iğne batıram mı iniverirsinEki Görüntüle 2090815 Ayyy hala gelmedi aynen böyleyim
yemelere doyamadım gene yicem kiYedirtmemm kendimiiiiiiii
Oraya da yazıyordum sonra paylaşım alanına yazmıştım burda, ordan çektin aldın beni minnak kollarınlaaaa
ördekimmmmmmmmmmm nerden çekip almıştım ben seni , benim yaz kaıdan baktırır dan di mi
iyi ki geldin beeee ..ne de çok yakışmıtır elbisen ... ne gurur beeeefermuarda kıza çektiriliyor mesaj baaak seni doğurdum ama hala nişan elbiseme giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?