iyi gidiyor yemedim yok, yemeyeceğim 4 günlük yapıyorum ton balığını unutmuşum ondan açım.
saraycam nasıl durumlarrrrr
ne yemesi yahu dur yeni başladık
afiyet olsun bol eksi olsun hemşom, güveniyorum sana, kimle mortisin bilmesemde seni tutuyorum benYok canim yedim bitti agzimi kapattim cay ve sicak su icerim okadar.... ama sen yeki halsiz düşmeyesin
Ben hamilelilimde ilk 7 ay cok iyiydim drumda oyle derdi... ama son uc ay cozuttum... bide son ay kan icin uc kere serum aldim balon olmustum resmennntutucam handecim kendimi ... aldığımı aldım zatenşu 5 aya +15 ile geldim neredeyse bu saatten sonra veremem tabiii de min. da tutabilirim belki
iyi gidiyor yemedim yok, yemeyeceğim 4 günlük yapıyorum ton balığını unutmuşum ondan açım.
masum bu sefer bırakmayalım
hadi aynı kilolardayız, bak bizHer zamanki gibi kacamak lardaymis isem gizli gizli okuyorum yazmadım sadece ama kilo almaya basladim 59 oldu 61 bu sabah bi baktım 61.5 boyle olmaz hemen basladim bu sabah tekrardan Insallah daım olur koptum baya ama duzelıcem Insallah
Hemsolarin kralicesiii kesin beni tut cunku kazanacagizafiyet olsun bol eksi olsun hemşom, güveniyorum sana, kimle mortisin bilmesemde seni tutuyorum ben
aynen öyle bağımlı olmuşuz resmen, ben bu sefer kararlı görünüyorum masum, bakalım şubat bitimine bu işi bitirmek istiyorum, yazın hakikaten zor oluyor diyet yapmak.
ay ton balıgını ben yiyemiyorum artık keşke yiyebilsem ne pratik menü aslında
canıma ynen lütfen lafta kalmasın ya benim tam 1 kilom var verilecek
ve dişimi sıksam 4 ayda veririmm
tamda yaz dönemine korumaya geçerim
bende bazen zor dayananıyrum
ctesi koltukta azcık uyuyum dedim
bi dalmışım , bazlama yerken uyandım
karbon bizim için bagımlılık olmuş artık
her gün telkin edelim yazalım lütfen
Sen iyi olda varsin adanin menuleri ifşa olsun
Hic mi usenmedim kiz teeee gecmise gitmissin
helal sana hemşom, tabi seni tutacağım, tuttuğunu koparırsın sen.Hemsolarin kralicesiii kesin beni tut cunku kazanacagiz.. senin diyeyinde guzel gidiyormus sahalara iyi döndük arada tabii istekler oluyor amasicak su iciyotum bol bol
ya ben geçen ausencia 4 gün diyet yazdım bulamadımkız yok yahu 2 dk sürmüyor ki ... ne geçmişe dönmesi
ada lahmacun yazıyorsun , hepsi dökülüyor
Geçmiş olsun kuzuyaKızımın ciğerleri iltihap olmuş cnm antiboyotik öksürük şurubu yazdı doktor ve bi kaç tane damla 10 gün kullanıcaz eğer öksürük devam eder ve daha kötüye girerse hastaneye alacakmışdua edin arkadaşlar ıyi olsun kızım. Allah kimseyi evladıyla sınamasın
kız yok yahu 2 dk sürmüyor ki ... ne geçmişe dönmesi
Hahahakız yok yahu 2 dk sürmüyor ki ... ne geçmişe dönmesi
Bende cok actim dayanamadim 16.00 da yedimsimdi sabaha kadar dans
Eve gider gitmez biraz dur gec saatt ye emi sonra ustune hemen uyu ohhhhh mis misNasıl dayancan
Ben yiyemem ki eve daha gitmedim
ya ben geçen ausencia 4 gün diyet yazdım bulamadım
Benim ispanakli pidemin resmini gordun mu son noktayi koydumayy geçmişi 2 sayfa oku 3 sayfa atla hesabı okudum valla ...
atladığım bir şeyler illa ki vardır .500 küsür sayfa idi ...
@Konya 42 canım çook çok geçmiş olsun kuzucuğuna , tezz zamanda şifa bulsun ciğerleri
oynakbasi34 banu gelmiş hoş gelmiş sefalar getirmiş
oyyyyyyyyy benim @MiuLego ben ölçümmölçüm derken bi kısmet çalar kapımızı yıldırım nikahı derkenergenus teri ile boğuşmuuş kız valla anlamadıydım ... anlamadıysam bir şeyi kolay gelsin diiyip geçemem illa soracam .
Başkaaaaaaaaaaaaa.. heeeeeeeeeayyyy çok güldüm bahtsız bedevi daktırım kelebekolacam yavrummmmmmmmmmm sende nasıl bi şans var , kendine morti diye bula bula malipina yi i buldun bu hafta hani şu bu cuma listede olup artı geldiği için kaptanın delirdiği , en az %3 ile geleceksin diye tehdit ettiği maliyi mi seçtin sen anneeeeeeeeeeeem kimse uyarmadı mı seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?