yaaaaaaaaaaaaaaa begümmmmmmmmmmmmmmmmmmm lan severken öldürüvericem şimdi heeeeeeeeeeeeeeeeoyy fena olmuşsun ördekim
cumaya artı gelmede nilişkom çiğ çiğ yir seni
Eki Görüntüle 2090824 fena takipte seni benden söylemesi
kv de yediklerine dikkat et kv ler hain oluyor şişko ol istiyorSelam hanimlaaaar
Ben kvalidemdeyim akşam katilamayabilirm size, simdi kızı uyutmaya çalışıyorum uyursa 30 dk spor yapicam insaAllah aksamda eve gidince 3 mil leslie yaparsam gününsporu tamam,
Aslında jilliana baslamak istiyorum 30 gun
Göbek dumduz olsundambilmi o ismini karitiriyosam duzeltin ondan yok ama bende kucuk siseye su doldururm
Dogum yapmis bi kadinin en buyuk sıkıntısı mincik micnik göbek
belli heBende seni çok özledim yaaaaaa
ne olduysa o lahmacunlardan sonra olduayyyyyy Allahımmmmmmmmmmmm bu kulaklar bu takımda aus az ye sözünü de mi duyacaktıhep ada81 nın lahmacununu ortaya çıkardım diye oluyor bunlar
mis gibi yemişsin o zamanSelam miu huuhuuu
Özlendin canım...
Çorba patatezsiz sebze çorbasıydı, evde olmadığımdan dışarda yedim, yer arıyorduk yazdığımda, parttissiz çorba arıyordum..
Bir de o çorbanın yanında bir dilim sebzeli turta yedim(o da patatesiz)
Yemem seni yiyecen cumayageldiyse odem gider ya işte portakalım ye sen ye bisey kalmaz cumaya
İnecek inşallah cumayaördeğimmmmmmmmmmmmmmmm iğne batıram mı iniverirsin
Bu kez yeyemeyeceksen üleeeeeyyyyynnnnnyemelere doyamadım gene yicem ki
Her zamanki gibi kacamak lardaymis isem gizli gizli okuyorum yazmadım sadece ama kilo almaya basladim 59 oldu 61 bu sabah bi baktım 61.5 boyle olmaz hemen basladim bu sabah tekrardan Insallah daım olur koptum baya ama duzelıcem Insallah
oyyy makbuşum benimbana mı denk gelmedin hiç girmedin mi bu ara canım ?
Ausum çok çok geçmiş olsun!! Dikkat et kendine..
ayy ausum çok çok geçmiş olsun, daha önce hiç bişey hissetmemişmiydin
şakası olmaz kalp bu, fazla kilo alma dikkat et gerçekten
Her zamanki gibi kacamak lardaymis isem gizli gizli okuyorum yazmadım sadece ama kilo almaya basladim 59 oldu 61 bu sabah bi baktım 61.5 boyle olmaz hemen basladim bu sabah tekrardan Insallah daım olur koptum baya ama duzelıcem Insallah
Ay hadi Insallah artık atalım kız ocakdayız Mart dedın mı yaz burda acıllllll  liste sana iyi gelecek ama
makbuşum kilo dedigin zalım gibi cnm hemencik geliveriyor
bak 65,7 lerdeyken 66 oldum sonra 67 hoppp 68 hemen yerleşiyor nalet olasıcalar
bende cumadan beri çok dikkatliyim ve listeye girecegim cuma günü
Sarayca bir dürüm atıverseydin ağzınaöğlende alışverişe gittim hiç bir şey yemeden döndüm bi geldim ton balık yok, salata ve yoğurt ile duruyorum başım ağrıyor ya, alışık değilim bu kadar açlığa ama iyi tabi iyi böyle böyle vereceğiz kiloları
Bugun çukur varrrrtamam esmerim biçim biçim
ezip geçicem o handeyi
oy anasının gülü miusunun dadlusu oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
harika ya!!!!
zayıflamanın tadı gerçekten hiçbir yiyecekte yok
ördeğimmmmmmmmmmmmmmmm iğne batıram mı iniverirsin
Sen iyi olda varsin adanin menuleri ifşa olsunayyyyyy Allahımmmmmmmmmmmm bu kulaklar bu takımda aus az ye sözünü de mi duyacaktıhep ada81 nın lahmacununu ortaya çıkardım diye oluyor bunlar
öyle şeyler deme bana yerim bakSarayca bir dürüm atıverseydin ağzına
Şaka bir yana geçmiş olsun, açlık başa vuruyor bazen ağrı olarak..
Ay hadi Insallah artık atalım kız ocakdayız Mart dedın mı yaz burda acıllllll  liste sana iyi gelecek ama
Bende cok actim dayanamadim 16.00 da yedimaçım ben açımmmmmm.daha eve gidecem yemek yapacam oyy oyyyyyyy
öyle şeyler deme bana yerim bakyok yok biz en iyisi orti olalım kız, birbirimizi yoldan çıkaracağız bu gidişle
Yok canim yedim bitti agzimi kapattim cay ve sicak su icerim okadar.... ama sen yeki halsiz düşmeyesinYe balim bi daha yersin nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?