- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Hemide çok ama çok özledim bi kere tamam mı hihbelli he
Eve gider gitmez biraz dur gec saatt ye emi sonra ustune hemen uyu ohhhhh mis mis
Lahmacunlar kovalsin sizi emiiiHeee oldu pasta da yiyem mi üstüne
O bu değilde lahmacun olsa ne yenir beee
anlaşıldılisteyi verirken başlık yazmamıştır , sen ausencia 2 tavuk but yazaydın
ahahahahahahhahh heyecan yaptım kız azıcık ..eşhedüü desem nasıl yazam
Benim ispanakli pidemin resmini gordun mu son noktayi koydum
Ausum geçmiş olsun bitanem mmmmmmmmm
heeeeeeeeeebegum75 resmen kedi caps şov yapmışsın bugün .... artık iyice dizi film tadında bayıldımmmmmm
Nego de füze şov için yeni arkadaşları izlemeye almış sonra nerem füzeeee minnak onlar
deynepnaz seni unuttum sandın de miiiiiiiiiiii unutmam kaynana bu sefer pişmemiş ürünler göndermiş bol bol .... bal kabağı , poşetlenmiş buzluğa atmak üzere hazır barbunyalar acı soslar ....
çoooooooooooook sever beni çoooooooooooooook , kötü gelin aus ben
he bu arada face kaynana fantazisiNare83 un değil Shut Up handenin , orasını karıştırmışsın
Bende böyle düşünüyorum çünkü yıllarca zaten hep alttan alan taraf begüm olmuş ve eşi istediğini yaptırmış.Ama sen böyle yaparsan kendini haklı görür,naza çeker kendini,sözde sana ceza vermek için konuşmaz.
Sonra ne olur,burnunu sürttüm konuşmadım ,gözünü korkuttum diyerek,artık birşey demez diye hafta sonuna yine çağırırKonuşmazsa konuşmasın ,sen de oralı olma ,illa ki konuşacak.
ahahahahahahhahh heyecan yaptım kız azıcık ..eşhedüü desem nasıl yazam
Ayran yok bi kereeehe gördümmmm , ayranla salata ile eşek kadar öğün işte ..daha ne olacakkız beyaz un o bi kere ....cız cııız ..... sen içini fırına mı yolluyorsun ? kepekli yapsınlar söylede
amiin bebeğim diyete uyup sporunu yapıp cıss coss yemezsen darısı başına olur inş balım
Ayyy çok geçmiş olsun canım, artık mecburen dikkat edeceksin aman amanKabus dolu bir gece geçirdim arkadaşlar .... 2 gibi bir tekledi kalbim ... dedim eşhedüüüüü ...ömür buraya kadarmış .
bi çarpıyor ve yavaşlıyor .. nabız alıyor eşim bi 100 ... 10 dk sonra 70 ....
kalk diyor dr a .. yok diyorumm .... şiddet kullanarak götürecekti az dahahele dedim sabah ola hayrola ....
kardiyolojiye gittim bugün .
hem ekg hem kalp ultrasonu çekildi ... Kalp daş mübarekbi üfürük diye bi şey varmış kalbimde doğuştanmış , kötü bişey değilmiş ... Üfürüklüyüm ona göreeeeeeeeeeeeeeeeeee
kısa zamanda fazla kilo alımı + gebelik yapıyor olabilir , kalp geçmişin sağlam dedi.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
artık yediklerime dikkat edeceğimkısmen
Değilim Lizbon’a döndüm, tamam kuzu şu restoran işi başlasın azıcık farklı çevre yapicam, şimdi etrafımda olanlar kapılı, ay gel kuzum gel çok güzel olur!!mis gibi yemişsin o zaman
porto da mısın hala
ay beni alsana
bana da yurtdışından koca bulsana
çare fılavırrrrrr
vallakine doğru dedin heeetamam esmerim biçim biçim
ezip geçicem o handeyi
oy anasının gülü miusunun dadlusu oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
harika ya!!!!
zayıflamanın tadı gerçekten hiçbir yiyecekte yok
ördeğimmmmmmmmmmmmmmmm iğne batıram mı iniverirsin
Evet, bir de regl bitti ve 0 kaçamak :)Oh oh yürüyüşler ise yaramış
Evet, bir de regl bitti ve 0 kaçamak :)
of benim kv aradı şimdi , kelle paça yaptım yerseniz getireyim diyor ben yememde zaten
ya valla şu çocukalr kendini bir kurtarsaydı ya , otur desen bri türlü oturma desen iki türlü
spor yapacagm ben daha gidip ama haydi gitte olmuyor ki
cuma gelmişlerdi oturamadı içinde kaldı
Ayran yok bi kereeeyaaaa niye niyeee
Ayyy çok geçmiş olsun canım, artık mecburen dikkat edeceksin aman aman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?