Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heeeeeeeeee begum75 resmen kedi caps şov yapmışsın bugün .... artık iyice dizi film tadında bayıldımmmmmm

Nego de füze şov için yeni arkadaşları izlemeye almış sonra nerem füzeeee minnak onlar

deynepnaz seni unuttum sandın de miiiiiiiiiiii unutmam kaynana bu sefer pişmemiş ürünler göndermiş bol bol .... bal kabağı , poşetlenmiş buzluğa atmak üzere hazır barbunyalar acı soslar ....

çoooooooooooook sever beni çoooooooooooooook , kötü gelin aus ben

he bu arada face kaynana fantazisi Nare83 un değil Shut Up handenin , orasını karıştırmışsın

Benim ispanakli pidemin resmini gordun mu son noktayi koydum

he gördümmmm , ayranla salata ile eşek kadar öğün işte ..daha ne olacak kız beyaz un o bi kere ....cız cııız ..... sen içini fırına mı yolluyorsun ? kepekli yapsınlar söylede

heeeeeeeeee begum75 resmen kedi caps şov yapmışsın bugün .... artık iyice dizi film tadında bayıldımmmmmm

of benim kv aradı şimdi , kelle paça yaptım yerseniz getireyim diyor ben yememde zaten
ya valla şu çocukalr kendini bir kurtarsaydı ya , otur desen bri türlü oturma desen iki türlü
spor yapacagm ben daha gidip ama haydi gitte olmuyor ki

cuma gelmişlerdi oturamadı içinde kaldı

Bende böyle düşünüyorum çünkü yıllarca zaten hep alttan alan taraf begüm olmuş ve eşi istediğini yaptırmış.

Ayyy çok geçmiş olsun canım, artık mecburen dikkat edeceksin aman aman

mis gibi yemişsin o zaman
porto da mısın hala
ay beni alsana
bana da yurtdışından koca bulsana
çare fılavırrrrrr
Değilim Lizbon’a döndüm, tamam kuzu şu restoran işi başlasın azıcık farklı çevre yapicam, şimdi etrafımda olanlar kapılı, ay gel kuzum gel çok güzel olur!!
Portekizliler çok iyi insanlar, Portekiz erkekleri de fena diil

vallakine doğru dedin heee

seninkiler yine çok ses yapsın :)) yemekten sonra 1 saate giderler .

daha kendileri çıkıp anahtarla eve girene kadar el mecbur ... gerçi yusufun arkadaşı var öyle 1.sınftan beri ..servisten iner anahtarı ile açar kapıyı ... anne gelene kadar 3 saat kadar yalnız

Ayran yok bi kereee yaaaa niye niyeee

@MiuLego bak listedeki ada ne soruyor neden diyoooooooor , niyeeeeeeeeee beyaz undan pide yasak diyoooooooooooooooooor

Ayyy çok geçmiş olsun canım, artık mecburen dikkat edeceksin aman aman

sağol eflalim olduğu kadar edeceğiz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…