seninkiler yine çok ses yapsın :)) yemekten sonra 1 saate giderler .
daha kendileri çıkıp anahtarla eve girene kadar el mecbur ... gerçi yusufun arkadaşı var öyle 1.sınftan beri ..servisten iner anahtarı ile açar kapıyı ... anne gelene kadar 3 saat kadar yalnız
@MiuLego bak listedeki ada ne soruyorneden diyoooooooor , niyeeeeeeeeee beyaz undan pide yasak diyoooooooooooooooooor
sağol eflalimolduğu kadar edeceğiz artık
Ayyyy geçmişi okuya okuya bir hal oldum , neden peki neden. Lahmacun da lahmacunmidem sırtıma yapışmış açlıktan yerimden kalkıp spor yapamıyorum, bu hatunlar lahmacun diye diye yardırmış
Sarayca çooookkk katılıyorum, biz rakip , yarılar ama orti olalım, wallahi birbirimizi yoldan çıkaracağız bu gidişleöyle şeyler deme bana yerim bakyok yok biz en iyisi orti olalım kız, birbirimizi yoldan çıkaracağız bu gidişle
ya valla benimkilerde seneye o kıvama gelirler eminim
akşam diyecegim iş yerinde sorunlar var diye
biraz uykuları kaçsınn
seninkiler yine çok ses yapsın :)) yemekten sonra 1 saate giderler .
daha kendileri çıkıp anahtarla eve girene kadar el mecbur ... gerçi yusufun arkadaşı var öyle 1.sınftan beri ..servisten iner anahtarı ile açar kapıyı ... anne gelene kadar 3 saat kadar yalnız
@MiuLego bak listedeki ada ne soruyorneden diyoooooooor , niyeeeeeeeeee beyaz undan pide yasak diyoooooooooooooooooor
Hayir onun icin isyan etmedim menude ayran yok niye ekliyonnn diye sonra herkesin hafızasında ayranda kalacak onu dedimmseninkiler yine çok ses yapsın :)) yemekten sonra 1 saate giderler .
yiyemez ki yiyemez kiYemem seni yiyecen cumaya
İnecek inşallah cumaya
Bu kez yeyemeyeceksen üleeeeeyyyyynnnnn
Hayir onun icin isyan etmedim menude ayran yok niye ekliyonnn diye sonra herkesin hafızasında ayranda kalacak onu dedimm@MiuLego adim cikti artikkk
Az daha bekliyorum akşam çok açlık çekmiyim diye. Zekaya gelçok önemli bir mevzu idi o ?
yedi miiiiiiiiii yemedi miiiiiiiiiiiiii
midem sırtında ise yap mis gibi salatanı sebzeni ye . Allah Allah yeme diyen mi var yahu
de bakalım
evet bir de iki kişi senin paşalar , birbirlerine destek .
Ayyy yine lahmacunLahmacunlar kovalsin sizi emiii
Ausum bak benim hala geldi hemide fena diyorsun hala gelince 1.2 garanti bende hala mı tutuyorsun nnnnnnnnada81 ve Nare83 biliyorsunuz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepfit ve Whiteblacklife a karşı ölümüne kankiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz sizi tutuyorum , o yüzden her lokmanıza karışırım az yiyinnnnnnnnnnnnnn he miiiiiiiiiiiiiiiii , yok öyle pide mide
Az daha bekliyorum akşam çok açlık çekmiyim diye. Zekaya gel
Cumaya şov yapıcam azcıkmenüler de süpriz
Canım kıytırık salatayı bile çekti şimdi
her ay dolar alıyorlarmış maaştan
onunda finanasını damatları yapıyormuş
bozdru derse bozduruyorlarmış, dursun derse duruyormuş
ogluna hiç birşey demiyorlarr
amaç
banunun evinin aynısından almak
yaşKK12:
akşam diyecegim , valla iş yeri kapanabilir bende biraz dinlenmek istiyorum diyecegim
tutuşur kv ogluma kalacak herşey diye
Biliyoruz canimm sağol insallah biz kazanacagizada81 ve Nare83 biliyorsunuz kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hepfit ve Whiteblacklife a karşı ölümüne kankiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz sizi tutuyorum , o yüzden her lokmanıza karışırım az yiyinnnnnnnnnnnnnn he miiiiiiiiiiiiiiiii , yok öyle pide mide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?